| bianca82 a întrebat:

De ce fac barbatii sa sufere femeile? de ce dupa ce s-a culcat cu ea de cele mai multe ori nu mai da semne de viata?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Nu toti sunt la fel. Unii barbati nu mai dau nici un semn de viata poate nu pentru ca nu au iubit sau nu au simtit nimic, poate erau confuzi. Nu toti gandesc la fel. Aici sunt fete si fete, baieti si baieti. Doar tu poti sti ce ai alaturi.

9 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu generaliza. Lucrurile sunt mult mai complicate si nici macar nu e adevarat decat in unele cazuri. In plus, eu nu mai dau semne de viata dupa o singura data.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este adevarat. Barbatii iubesc, dupa parerea mea, mai profund decat femeile, dar nu se indragostesc cu una cu doua. Barbatii nu mai dau semne de viata dupa ce s-au culcat cu o femeie oarecare, de care nu ii legau sentimente, pe care nu o iubeau. Sunt adesea femei care dupa 3-4 luni de relatie se grabesc in patul barbatului, fara ca in relatie sa existe inca dragoste, intimitate. Ele cred ca in urma sexului va aparea si dragostea. Ori niciodata nu se intampla asa ceva. Barbatul care nu te iubeste deja cand faci sex cu el, nu te va iubi nici dupa sex, fiindca nu este un eveniment chiar asa de important pentru el. Desigur ca exista barbati care isi bat joc de femei, asa cum exista si femei care isi bat joc de barbati. Dar sincer, o femeie care crede in declaratii de dragoste facute la cateva saptamani de relatie, se lasa singura pacalita.

| CevaNormal a răspuns:

Buna Bianca, hai sa incepem asa, nu trebuie sa generalizezi, gresalele fetelor este ca aleg barbatii care nu sunt pentru ele, si de aceea se produce astfel de efecte, nu cautati voi fetele minusul asta numai in baieti, dar depistativa ce doriti in realitate si cu cine doriti sa fiti, si atunci va fi totul bine, bafta

| marsy a răspuns:

Brigaela are drepatate!
Si de asemenea trebuie sa evitam baietii care nu sint pn noi. ink de la inceput. de cind vedem ca relatia nu mai are shanse!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bianca? ce interes mai produce o cetate cucerita deja? nici unul.asa ca, de ce te mira? o fata care stie sa amane, si sa duca cu vorba este cu atat mai interesanta mai curtata, si mai atacata. una cucerita deja, este o ruina parasita in care intra cine vrea si pleaca cand vrea.

| fabiola a răspuns:

Atunci cand sentimentele nu sunt reciproce se intampla sa apara suferinta!

| Hombre a răspuns:

Nu Toti barbati sunt la fel.Viteza de disparitie a lor este invers proportionala cu viteza voastra de a le intra in pat.In cea ce ma priveste dupa ce m-am culcat o data cu o femeie doar pe la reanimare mai palpie ceva viata in mine.Sa auzim de bine.

| narcis_5971 a răspuns:

Pai si o femeia care o patit-o deja o data sau de mai multe ori de ce repeta aceeasi greala? deci daca o femeie este mai atenta poate sa vada ce vrea barbatul respectiv, si totusi o pateste iarasi, de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca observa la partenera ca nici ea nu mai e ca prima oara si de foarte multe ori ea se gindeste la altul, si eu am patit-o!