La fel ca si la baieti, si la fete le umbla hormonii in cap, mai ales cand incepe pubertatea. Majoritatea ajung sa o faca prin prisma/presiunea, unui adolescent (16+)/major(+18), deoarece ele cred ca el este alesul inimii si alte vrajeli pe care le baga baietii ca sa aiba ce... fiindca fetele la 12 -14 ani sunt mult mai usor de manipulat si accepta tot ce li se "ofera". Plus anturajul, in care fiecare se lauda cu ce si cum. Si nu e de ieri de azi lucrul asta e de cand ma stiu eu, doar ca acum e mult mai public.
Sa fie in "trend" sau ca le obligă partenerii lor cu pretexte precum: Daca nu o facem, ne despartim.
Poate si pentru ca nu exista discuția aceea dintre mama si copil sau educatia sexuală in scoli.
Iar din nefericire, mai mult de un sfert de mamici, poate chiar jumatate dintre ele, sunt minore.
Niște zdrențe
Le place carbasanul, nu că ar face ele copii din iubire
Nu e treaba ta la câți ani se dezvirginează femeile.
Ce, ți-e ciudă că nu o fac cu tine?
Duhnești prea tare a disperare, nu foote nimeni așa ceva.
Tu și alți frustrați ca tine cu puța în mână o să muriți, că nu vă ia nici dracu'.
Deoarece ele se cred cool daca nu mai sunt virgine si ca se *** cu nu stiu cati barbati/baieti
Depinde de orice "fata" nu "femeie", fiindcă femeie esti atunci după 20 de ani când deja esti independent atât financiar cât si mental, iar la faza cu începerea vieții sexuale la 12-14 ani sunt doua motive…
1. Părinții nu se ocupa de creșterea fetei.
2. Corpul fetei este mult mai dezvoltat si are nevoie de asta.
Și da, majoritatea fetelor sunt așa pentru ca unele se și cred "cool" dându-și virginitatea la Alex după colț, dar asta este generația din ziua de azi și trebuie sa acceptam.
Fetele simt nevoia de sex. Pai lor ce li se scoală...hai lasa ma
Anya_1437 întreabă:
sexmydefice întreabă: