Asta depinde de fiecare invidid in parte, in principiu barbati sunt mai curvari decat femeile, barbati inseala mai des si mai repede ca femeile, barbati au mai putina empatie, un barbat cand ajuta o femeie o face ca vrea sex de la ea, o femeie cand ajuta o face fara vreun interes sexual
Iar o generalizare prosteasca si misoginistica!
Si te tot interbi de ce nu te plac femeile si nu se uita nici macar una la tine... din cauza acestor declaratii unde spui prostii mai mari decat capul tau, jignind femeile!
Ai vreo statistica in acest sens?
Eu tind sa cred că e invers!
Femeile sunt mai reticente in a face sex decât bărbații. Femeile au nevoie mai întâi de o conexiune emoțională pentru a face sex, iar bărbații au nevoie de sex pentru a face o conexiune emoțională! Cel puțin eu așa văd lucrurile!
E mai simplu deoarece bărbaților când li se aprind călcâiele, nu mai țin cont de nimic, doar de sex și atât, in schimb o femeie urmărește mai multe aspecte, banii, esteticul, comportamentul șamd.
Nu este adevărat că femeile au mai multe relații decât bărbații până la căsătorie.
Realistic vorbind, femeile alea au relatii cu barbati nu? De aici rezulta ca nu pot avea femeile mai multe relatii decat barbatii..pentru ca oricum relatiile le au impreuna nu?
zi mersi ca nu te-ai nascut acum 100 de ani..atunci chiar mureai virgin
CIVIC1 întreabă:
RosaliaOriginala întreabă: