Omule atractia sexuala este in partea din spate a capului, pune mana acolo, acolo e o reptila metaforic vorbind -ea nu poate fii auto controlata constient e imposibil,ca am mai avut conversatii de genu, neurocortexul e ceva nou adaugat el nu poate fii constient de partea primitiva,omul e atras sexual instant apoi devine neurocortexul e constient de asta -iar atunci putem auto contra,asta e ca si foametea,un hormon ii spune creierului =vreau de mancare -constientul da senzatia de foamete, la fel si daca si sete, calitatile umane, intelectuale nu pot activa atractia fizica e imposibil asa ceva, iar femeile la ovulatie le creste temperatura corporala, tot in perioada aia sunt atrase de masculi alfa, asa e proramat genetic, mie unu imi place, cui nu ii place sa vada o domnisoara trecuta de 18 ani frumoasa si cu un decolteu frumos si fund
TimberWolf suntem maimute - specia homo sapiens si specia Simia troglodytes au avut acelasi stramos comun, deci omul nu a evoluat din cimpanzei ca nu exista asa ceva, nici oameni, cimpanzei, uragutani nu existau acum 8 milioane de ani, omul apartine genului homo -care sau impartit in mai multe sub speci -doar homo sapiens mai exista azi din genul homo, poate undeva in lume asta mai exista Homo neanderthalensis, Australopithecina și Panina
Totuși alegem cu mintea deși suntem atrași de cineva, eu de exemplu pot fi atras sexual de cluberita însă având rațiune și logica tot fata de biblioteca sau biserică îmi va asigura o fericire pana la sfârșitul vieții datorita anumitor caracteristici pe care, cred ca le poți deduce și tu.
Femeile care se dezbracă sunt de 2 tipuri.
Cele care au o inteligență minima,sa nu zic nula
Și cele care atât poate sa ofere, pentru că sunt superficiale și cred că un corp frumos=prosperitate.
Sunt și femei care sunt profunde,nu zic nu,dar depinde și de tine pe unde te învârti, eu, spre exemplu, nu mai am de-a face cu femei superficiale, înainte aveam prea multe pe cap.
Pentru ca totul e simplu cand n-ai alte calitati iti arati bucile si tatele, astea de le vezi tu pe strada de umbla in bucile goale astea sunt singurele lor calitati n-au altele!
La fel si meltenii care sunt obsedati de muschi, ii vad zilnic pe la sala, non-stop poze si basini.
A fost o vreme cand aratam si eu cu muschi, calumea, de invidiat chiar, dar n-am facut poze la nici un muschi. Tin minte ca aveam cont pe Facebook si aveam o singura poza cu mine doar cu fata, daca te uiti la astia pe Instagram/Facebook vezi sute de poze cand se kaka, cand se pisa, cand respira, cand se incordeaza, cand mortii lor.
Era o fraza pe care o gasisem mai demult pe internet: ''a man that cannot be manipulated by sex intimidates a woman, because now she must bring something of real value to the table.''
RAY e repetent in toate domeniile, peste tot bate campii, ar fi trebuit sa ramana la laptopuri.
De ce barbatii se posteaza la bustul gol ca sa isi arate muschii? Este acelasi lucru. Pentru atenție.
Aia sunt niste maimute.
Mai sunt cimpanzeii aia care baga steroizi si umbla incordati pe strada vai de capul lor, multi au muschii mari dar in gaoaze au vibratoare.
Cat de prost sa fi sa iti strici sanatatea ca sa zica lumea uite-l si pe ala.
Pai aia vor sa atraga cimpanzoaicele care sunt in calduri
E mult mai rar, și aia se duc tot cu femei de varsta lor dar ele se duc cu boșorogi de
60 de ani pentru bani
beausingurlamasamea întreabă: