Eu care am amice nu vad subiectul sex că subiect de conversație, tu visezi omule, crezi că vor să te violeze toate
Doamne fereste.)) Misogin si incuiat pana la ceruri si inapoi...
Adica baietii poarta discutii filozofice despre 1000 de subiecte si fetele au numai sex in cap, nu? Bun asa, carry on.
Singurul care are numai sex in cap, devenind obsesiv, esti tu, judecand dupa intrebari. Poate daca tu si altii nu ati mai judeca asa de grotesc femeile care fac sex, acestea ar fi dispuse sa vorbeasca deschis si matur despre propria viata sexuala.Ai zis in repetate randuri ca toate femeile sunt panarame, curve etc. care fac sex de la 12 ani, prin urmare la ce te astepti daca in viata reala tot asa te comporti?
Ai tras tu concluzia ca femeile nu fac sex?
Oamenii vorbesc despre viata sexuala cu altii copti la minte, nu cu pusti frustrati.Iar asta nu inseamna ca discutiile se refera obligatoriu la sexul in sine, ci si la alte detalii ce tin de educatia sexuala, care la tine e 0, alaturi de bunul simt.
Daca o da Dumnezeu sa ai si tu parte de sex, cel mai probabil te vei lauda oricum la toti.
Raspunde-i la intrebare omului
Cine esti tu sa imi impui ceva? Vezi ca ti-o iei in cap pentru ca te-am bagat prea mult in seama.
Nup dar daca tot iti bati pl de om ca nu o sa si gaseasca jumatatea pentru ca ti a pus o intrebare ar trebui sa i si raspunzi la intrebare nu decat sa judeci, sau stii ca raspunsul este in favoarea lui
Scuze, dar, mi se pare amuzant cum spui "cel mai probabil te vei lauda"(ca ai facut sex) dar mai devreme ai precizat "Daca o da Dumnezeu sa ai si tu parte de sex", personal mie imi arata ca folosesti lipsa de sex ca pe o insulta deci nu esti foarte diferit/a de cel care a pus aceasta intrebare, cu stima Mircea.
Evident ca este o insulta.Tu cred ca nu esti familiar cu userul respectiv si istoricul lui.Mai documenteaza-te si revii dupa.
Lasa stima deoparte, e inutil de-acum, dupa ce ai dat deja raspunsuri de troll.
Huh, scuzele mele dar nu imi petrec tot timpul certandu-ma cu niste copii de 12 ani de pe TPU care au descoperit ce e sexul sau potential pradatori sexuali analizandu-i in detaliu. Pe de alta parte, ai cam generalizat "evident ca este o insulta", lasand la o parte opinia personala despre asta, de ce ar fi rusinos ca un om nu poate face sex? De ce ar trebui sa folosim asta ca pe o insulta impotriva unui om care nu este acceptat sexual sub nicio forma de genul opus din cauza aspectului fizic? Mai degraba, ar trebui oamenii care isi aleg parteneri sexuali doar pe baza aspectului fizic sa fie jigniti ci nu oamenii care nu au putut sa-si aleaga aspectul fizic. Cu stima, Mircea.
Nu e copil de 12 ani, are vreo 22 de ani. Nu este rusinos in general. Vorba era adresata special pentru el pentru ca nu vrea sa coboare de pe piedestalul de misognism si incapatanare.
Lasa dramele, omul nu este acceptat pentru ca fetele nu sunt date pe spate sa iasa cu nesimtiti misogini sau dubiosi care le cer sex din prima intalnire si dau dovada de disperare.
Nu te mai obosi sa imi lectii, m-am plicitisit de cate ori am scris pe aici aceleasi principii de bun simt legate de alegerea persoanei cu care vrei sa ai o relatie intima.
Intr-adevar, exista unele persoanele care isi aleg parteneri bazat pe personalitatea acestora, insa acestia pot fi numarati pe degete. O femeie ar alege un libidinos care arata in ochii acesteia ca un model in schimbul unui barbat cu personalitate care este extrem de urat in ochii acesteia. De asemenea, nu vad rostul in aceasta victimizare rusinoasa cum ca barbatii sunt misogini si vor sex de la prima intalnire, aceasta dovada de disperare este tot din cauza femeilor care ii refuza iminent. De asemenea, barbatii nu devin misogini din nimic, o fac cu un motiv, cand observa cat de mult sunt refuzati, este si evident ca acestia vor incepe sa isi indrepte ura asupra femeilor si sa devina misogini. De asemenea, observ ca misandrismul din aceasta pricina(refuzarea de catre un barbat) este normalizat, in timp ce misoginismul cauzat de refuzarea unei femei este vazut cu ochi rai. Cu stima, Mircea.
Mai taie din aberatiile AI? Nu era nicio generalizare, vorbeam strict de acest caz.
Nu este nimeni obligat sa iti rezolve problemele sexuale si nici nu este datoria nimanui sa te puna la punct la capitolul emotional/psihologic, mai ales cand esti adult. Daca tu ca om te comporti in mod nesimtit oriunde, la munca, in relatiile cu ceilalti etc., manifesti ura fata de sexul opus si asa mai departe, atunci vei fi tratat ca atare, indiferent de gen.
Omul asta a ajuns asa cel mai probabil din cauza faptului ca a fost tratat in acelasi fel inainte ca si el sa ajunga sa raspunda cu aceeasi moneda. Eu sincer propun sa te opresti din a mai arunca cu noroi doar in barbati pentru ca sunt misogini si femeile sunt automat usi de biserica, cand in mare parte ele au determinat misoginismul barbatilor, cu stima Mircea.
De asemenea, am remarcat faptul ca te referi strict la acest caz, insa exprimarea "evident ca este o insulta" denota o generalizare inutila. Cu drag, Mircea.
Raspunsurile mele sunt juste fata de amebele sexe + altii de pe aici.Nu am spus niciodata ca femeile sunt usa de biserica, ci mereu am militat pentru bun simt din partea tuturor.
Te invit sa-i citesti istoricul, nu sa reapari de nicaieri dupa o perioada de inactivitate si sa ma acuzi de chestii care nu exista, bazandu-te doar pe o singura discutie.
Am raspuns frumos la inceput, apoi cand am primit insulte doar pentru ca sunt femeie, am schimbat foaia.Cum spuneam, esti liber sa-i citesti intrebarile+raspunsurile si sa-ti folosesti judecata.
Hm, daca te-ai referit la ambele sexe de ce ai folosit doar termenul de misogin-ura fata de femei a barbatilor? de asemenea, nu vad cum intrebarile/raspunsurile ne pot da detalii despre ce l-a determinat sa fie misogin, daca a spus el ca a fost refuzat in mod iniminent then that's exactly my point, altfel, daca a spus ca e misogin dintotdeuana din nu stiu ce motive atunci ok, sunt de acord, desi ma indoiesc ca a spus asta?
Https://media.tenor.com/KHu0RQ8IWI4AAAAC/troll-detected-troll.gif sau?
Reciteste ce am scris.
Also, nu te-am insultat pentru ca esti femeie ci mai mult pentru ca erai foarte misandra, nu sunt de acord nici cu misoginismul ci nici cu misandrismul, daca erau sexele interschimbate as fi reactionat similar(de asemenea, ca sa ma fac mai inteles, nu am fost de acord cu misandrismul tau nejustificat fata de acest om fara a-i cunoaste trecutul personal si ce l-a determinat sa ajunga asa, i.e poate chiar persoanele din aceeasi specie ca tine l-au adus in aceasta stare, consider ca ambii nu stim nimic cu adevarat despre acest om si nu ar trebui sa-l judecam in nici-un fel, bineinteles, faptul ca alege sa se comporte ca un libidinos nu inseamna ca nu poate fi tratat cu scarba de femei/barbati, personal il privesc cu scarba pentru ca a ales sa fie si libidinos pe langa faptul ca este misogin)
Hm?
Nu spuneam de tine, ci de OP.Nu sunt misandra si nici feminista.Doar misoginii considera asta fiindca mereu i-am tras de urechi pe aici.
Da, se vede din istoricul raspunsurilor tale ca esti cat se poate de politically correct.....Am deviat destul de la subiect, deci inceteaza sa-mi mai scrii.
I don't really get it, unde am specificat ca ai spus ceva de mine? sunt destul de confuz, dar in fine, seara frumoasa>.
Nu am abordat atât de multe încât sa fiu refuzat dar alea 2-3 pe care le-am abordat în 20 ani ai mei, m-au refuzat fiindcă nu le-a plăcut directitudinea mea.
Eu nu înțeleg femeile pentru că ele nu fac nimic ca să câștige un baiat, așteaptă curtate
De acord, nici eu nu inteleg de ce doar noi trebuie sa facem ceva ca sa le castigam
De ce așteaptă sa le abordeze bărbatul dacă nu e bine când le abordează bărbatul că e disperat și asta înseamnă hartuire in conceptia lor, dar ele vor abordate.De ce vor abordate dacă nu vor abordate?
Și dacă spui bună și o inviți la o cafea va spune ca ești prea direct. Apoi stai în m.m acasă
Total de acord, asa cum spunea si fratele eminescu, femeile sunt ca o scoala si aduc doar suferinta si durere, si dupa tot ele se supara
Chiar și pe Dullcat acum am pus-o la greu răspuns cu întrebarea asta, încă se gândește.
Evident, eu cred ca nici macar nu are un raspuns, sau daca are o sa fie o aberatie probabil cum ca vai e vina barbatilor
Special pentru Mircea, care are nevoie de ochelari:
acum 19 minute | VrRos780 explică (pentru dullcat):
Fă sex cu unul de 50 ani copt la mine
acum 18 minute | VrRos780 explică (pentru dullcat):
Aa și copt și acolo jos, sau dacă îl vezi ca e copt la minte dar nu e copt jos, o sa îl părăsești, scumpa?
acum 4 minute | VrRos780 explică (pentru dullcat):
Haide sa vorbim despre cărți și cariera.
Dar promiți ca facem și sex după, ok?
Mai baiatule, am 28 de ani, deci nu sunt asa de rupta de realitatea zilelor sau de felul in care gandesc fetele din ziua de azi. Cum spuneam, continua cu insultele si frustrarile sexuale.Vei ajunge departe.
Normal că și femeile fac sex însă ele au o altă viziune despre acest subiect. Dacă un bărbat poate să termine într-un minut, cu tot cu preludiu, femeia are nevoie de un preludiu prelungit, și mai ales să se simtă în siguranță, iubită și apreciată pentru a se simți bine în timpul unei partide. Practic, pe femei trebuie să le *** mental prima dată, să le dai pe spate, să le trezești interesul pentru persoana ta și să le faci să-și dorească sexul cu tine, nu să le scârbești fiind prea direct. Dacă bărbaților le-ar plăcea femei directe pentru că așa suntem noi, direcți și pragmatici, femeilor le displac profund acest fel de bărbați, ba chiar le dezgustă pentru că se simt doar ca niște obiecte sexuale, ca niște păpuși gonflabile cu care îți faci treaba și pleci. Femeile sunt ființe conduse în principal de emisfera emoțională a creierului în timp ce la bărbați emisfera rațională este mai dezvoltată conform studiilor. Asta înseamnă, în principiu, că bărbatul pune mai mult preț pe directitudine, pe analizarea la rece a lucrurilor, pe consecințe practice la orice situație, etc. Femeile în schimb au mult mai multe gânduri legate de emoții. Vorbesc cu un tip, cum mă face să mă simt tipul îăsta? Ce impresie mi-a lăsat? Mă atrage vreun pic? Femeile analizează o situație și consecințele acesteia punând foarte mult preț pe emoții, dacă pentru bărbați emoțiile sunt suprimate și încercăm să le ascundem, femeile le folosesc ca pe un atu. De asemenea, femeile au o intuiție mai dezvoltată ca a noastră. Acest lucru înseamnă practic că femeile simt de la prima impresie cu ce fel de tip au de a face. Îți dau un sfat ca de la bărbat la bărbat: fii tu însuți cu femeile nu încerca să fii altceva, încearcă să fii doar prieten cu o femeie, gândește-te la asta ca la un experiment de a cunoaște mai bine sexul opus fără a face sex. Încearcă doar să te împrietenești cu ele și o să vezi că, dacă vor exista și sentimente, va apărea și sexul. O femeie, dacă nici măcar nu încerci să te împrietenești cu ea înainte să treci direct la sex ea se va simți ca un obiect, ca o curvă, și e clar că te va evita în viitor. Dacă vrei doar să *** atunci du-te nene la curve și ai rezolvat problema. În orice relație, pentru a funcționa pe lungă durată, este nevoie și de prietenie, nu doar iubire pentru că pasiunea de la început va pieri în câțiva ani, dar rămâne respectul și prietenia. Și iubirea rămâne însă nu mai e iubirea de la început, nu mai arde cu o flacără puternică ci fierbe mocnit și atunci ai nevoie de înțelegere și respect pentru a putea continua conviețuirea împreună.
Răspunsul simplu este da. Mulți bărbați au păcălit femeile că le sunt prieteni, că le iubesc, etc, doar pentru sex, așa e felul nostru. Recunosc că și eu o făceam în adolescență, dar nici-o dată cu virgine că astea sunt foarte sensibile și nu merită așa ceva, mai ales prima dată. Oricum, ce vreau să zic este că trebuie să ai grijă cu cine ești direct și cu cine nu, dar, pentru a se ajunge la astfel de discuții trebuie să fiți prieteni în primul rând. Asta înseamnă de fapt să experimentezi, să mergi din femeie în femeie, să dai tot ce poți în ceea ce privește vrăjeala, să-ți finisezi și îmbunătățești tacticile de agățat până ai parte de cât mai multă ***. Crezi că toți ăștia care străbat cearșafurile au fost așa din totdeauna? Au fost și ei mai timizi la început, au dat și ei rateuri și au pierdut gagici de nota 10 din prostia lor, dar din greșeli învățăm... e ca și la pescuit, dacă nu merge cu o momeală dăi cu alta că până la urmă tot iese cu ceva.
Știu că e greu la început, mie mi se trag ******* în burtă când mă gândesc la ce tâmpit eram cu femeile prima dată și cât de neexperimentat eram, însă lucrurile se învață doar prin practică, să-ți pierzi virginitatea nu e ceva magic și nici mistic, e doar o inițiere în arta sexului.
Ști vorba americanului, fake it till you make it, adică tu poți încerca să mimezi o prietenie, dar s-ar putea să ajungi chiar să se întâmple și să dezvolți sentimente pentru acea persoană, dar tu pleci din start cu gândul la sex, adică pentru tine, acea persoană nu înseamnă decât o *** în care să-ți descarci tu hormonii, iar femeile simt asta. Așa că sfatul meu e fake it till you make it, pare a fi singura soluție pentru tine.
De ipocrite ce sunt.
Prea mult iti bati capul cu ce gandesc femeile, mai bine te-ai gandi cum sa fii tu mai descurcaret in viata.
Frate n are rost sa ti pierzi virginitatea, e mai bine sa ramai pur si sa fii doar tu si cu tine
Am observat ca alea care nu mai.sunt virgine au coșuri și se dau cu mult glet pentru a fi frumoase. Alea care o fac mai puțin sau deloc sunt mai frumoase
De acord, dar nu prea mai exista cele care o fac putin, majoritatea au facut o cu peste 10 barbati diferiti in 20 de ani
Nu știu, sunt altele care o fac cu 2 barbati pana la casatorie, altele cu 70 nu pot sa-mi dau cu părerea. Nu putem controla, putem doar sa le ignoram.
Care? Femeile sub 30 de ani? Da. E prima oara cand simt si ele cucul altuia si se dau mari.
Pentru dullcat, tu ar trebui sa ti pui ochelarii : ""unde sunt apelative sexiste sau replici referitoare la viata sexuala in itnrebarea " cum vezi tu o abordare corecta din partea barbatului?" si mai exact, ce e necivilizat in intrebarea asta"
Evident ca nu știe cum este o abordare a bărbatului când nu a fost abordată niciodata.
Bărbatul cu care e ea într-o relație acum, probabil că au stat în bancă la grădiniță și asa s-a format relația
Sincer, dar femeia asta sta la 28 de ani pe TPU, ma indoiesc ca are vreo relatie