| VrRos780 a întrebat:

De ce femeile fac sex deși doar despre asta vorbesc? Subtil cum vorbesc doar asta pare ca au în cap, dar culmea, că femeile "nu o fac".

79 răspunsuri:
| VrRos780 explică (pentru mirceakitsune):

Nu am abordat atât de multe încât sa fiu refuzat dar alea 2-3 pe care le-am abordat în 20 ani ai mei, m-au refuzat fiindcă nu le-a plăcut directitudinea mea.
Eu nu înțeleg femeile pentru că ele nu fac nimic ca să câștige un baiat, așteaptă curtate

| mirceakitsune a răspuns (pentru VrRos780):

De acord, nici eu nu inteleg de ce doar noi trebuie sa facem ceva ca sa le castigam

| VrRos780 explică (pentru dullcat):

Fă sex cu unul de 50 ani copt la mine

Aa și copt și acolo jos, sau dacă îl vezi ca e copt la minte dar nu e copt jos, o sa îl părăsești, scumpa?

| dullcat a răspuns (pentru VrRos780):

Foarte inteligent.NOT.Carry on.In ritmul asta sigur iti gasesti jumatatea.

De ce așteaptă sa le abordeze bărbatul dacă nu e bine când le abordează bărbatul că e disperat și asta înseamnă hartuire in conceptia lor, dar ele vor abordate.De ce vor abordate dacă nu vor abordate?
Și dacă spui bună și o inviți la o cafea va spune ca ești prea direct. Apoi stai în m.m acasă

Pai tot voi căutați barbati copți la minte cu 10-20 ani mai mari decât voi dar când vedeți ca performanta p4lii se reduce veniți tot la noi ăștia de 20 ani care nu suntem copți la minte?

| mirceakitsune a răspuns (pentru dullcat):

Raspunde-i la intrebare omului

Total de acord, asa cum spunea si fratele eminescu, femeile sunt ca o scoala si aduc doar suferinta si durere, si dupa tot ele se supara

Cum vezi tu o abordare corectă din partea bărbatului?

Chiar și pe Dullcat acum am pus-o la greu răspuns cu întrebarea asta, încă se gândește.

| dullcat a răspuns (pentru mirceakitsune):

Cine esti tu sa imi impui ceva? laughing Vezi ca ti-o iei in cap pentru ca te-am bagat prea mult in seama.

Evident, eu cred ca nici macar nu are un raspuns, sau daca are o sa fie o aberatie probabil cum ca vai e vina barbatilor

Pentru ce sa raspund la intrebare cand arunci numai replici penibile referitoare la viata sexuala si apelative sexiste? Nu e prima data.Cand vei vorbi civilizat voi raspunde si eu civilizat.

| mirceakitsune a răspuns (pentru dullcat):

Nup dar daca tot iti bati pl de om ca nu o sa si gaseasca jumatatea pentru ca ti a pus o intrebare ar trebui sa i si raspunzi la intrebare nu decat sa judeci, sau stii ca raspunsul este in favoarea lui

Haide sa vorbim despre cărți și cariera.
Dar promiți ca facem și sex după, ok?

Cum spuneam, continua sa fii un scarbos, te va ajuta mult in viata.

| dullcat a răspuns:

Special pentru Mircea, care are nevoie de ochelari:

acum 19 minute | VrRos780 explică (pentru dullcat):
Fă sex cu unul de 50 ani copt la mine

acum 18 minute | VrRos780 explică (pentru dullcat):
Aa și copt și acolo jos, sau dacă îl vezi ca e copt la minte dar nu e copt jos, o sa îl părăsești, scumpa?

acum 4 minute | VrRos780 explică (pentru dullcat):
Haide sa vorbim despre cărți și cariera.
Dar promiți ca facem și sex după, ok?

Scarbos doar penteu ca am pronunțat cuvântul sex
Îmi dau seama la cât de mult ai practicat sa ți se facă scârbă la un moment dat
Asa sunt și eu după masturbare

Da și am vorbim ca să vezi exemplul la ce ai vrut tu sa transmiți.
Nu ca as vrea sa fac ceva vreodată cu tine. DmF

Da, și am vorbit doar ca să vezi exemplul la ce ai vrut sa transmiți tu,
nu ca as vrea sa fac ceva cu tine vreodată, dmf

| mirceakitsune a răspuns:

Pentru dullcat, tu ar trebui sa ti pui ochelarii : ""unde sunt apelative sexiste sau replici referitoare la viata sexuala in itnrebarea " cum vezi tu o abordare corecta din partea barbatului?" si mai exact, ce e necivilizat in intrebarea asta"

| dullcat a răspuns:

Mai baiatule, am 28 de ani, deci nu sunt asa de rupta de realitatea zilelor sau de felul in care gandesc fetele din ziua de azi. laughing Cum spuneam, continua cu insultele si frustrarile sexuale.Vei ajunge departe.

Evident ca nu știe cum este o abordare a bărbatului când nu a fost abordată niciodata.
Bărbatul cu care e ea într-o relație acum, probabil că au stat în bancă la grădiniță și asa s-a format relația

Sincer, dar femeia asta sta la 28 de ani pe TPU, ma indoiesc ca are vreo relatie

| VrRos780 explică (pentru Violleta2022):

Nu găsesc pe nici un site limba femeilor

| VrRos780 explică (pentru RAY):

Și ai ajuns sa o faci cu vreouna?

| VrRos780 explică (pentru Miruna333):

Dacă tu ești mai usuratica, haide la mine ca îmi plac genul de femei, că găsești una la 1 milion care sa facă sex

Frate n are rost sa ti pierzi virginitatea, e mai bine sa ramai pur si sa fii doar tu si cu tine

Am observat ca alea care nu mai.sunt virgine au coșuri și se dau cu mult glet pentru a fi frumoase. Alea care o fac mai puțin sau deloc sunt mai frumoase

Întrebări similare