Nu am abordat atât de multe încât sa fiu refuzat dar alea 2-3 pe care le-am abordat în 20 ani ai mei, m-au refuzat fiindcă nu le-a plăcut directitudinea mea.
Eu nu înțeleg femeile pentru că ele nu fac nimic ca să câștige un baiat, așteaptă curtate
De acord, nici eu nu inteleg de ce doar noi trebuie sa facem ceva ca sa le castigam
De ce așteaptă sa le abordeze bărbatul dacă nu e bine când le abordează bărbatul că e disperat și asta înseamnă hartuire in conceptia lor, dar ele vor abordate.De ce vor abordate dacă nu vor abordate?
Și dacă spui bună și o inviți la o cafea va spune ca ești prea direct. Apoi stai în m.m acasă
Total de acord, asa cum spunea si fratele eminescu, femeile sunt ca o scoala si aduc doar suferinta si durere, si dupa tot ele se supara
Chiar și pe Dullcat acum am pus-o la greu răspuns cu întrebarea asta, încă se gândește.
Cine esti tu sa imi impui ceva? Vezi ca ti-o iei in cap pentru ca te-am bagat prea mult in seama.
Evident, eu cred ca nici macar nu are un raspuns, sau daca are o sa fie o aberatie probabil cum ca vai e vina barbatilor
Nup dar daca tot iti bati pl de om ca nu o sa si gaseasca jumatatea pentru ca ti a pus o intrebare ar trebui sa i si raspunzi la intrebare nu decat sa judeci, sau stii ca raspunsul este in favoarea lui
Special pentru Mircea, care are nevoie de ochelari:
acum 19 minute | VrRos780 explică (pentru dullcat):
Fă sex cu unul de 50 ani copt la mine
acum 18 minute | VrRos780 explică (pentru dullcat):
Aa și copt și acolo jos, sau dacă îl vezi ca e copt la minte dar nu e copt jos, o sa îl părăsești, scumpa?
acum 4 minute | VrRos780 explică (pentru dullcat):
Haide sa vorbim despre cărți și cariera.
Dar promiți ca facem și sex după, ok?
Pentru dullcat, tu ar trebui sa ti pui ochelarii : ""unde sunt apelative sexiste sau replici referitoare la viata sexuala in itnrebarea " cum vezi tu o abordare corecta din partea barbatului?" si mai exact, ce e necivilizat in intrebarea asta"
Mai baiatule, am 28 de ani, deci nu sunt asa de rupta de realitatea zilelor sau de felul in care gandesc fetele din ziua de azi. Cum spuneam, continua cu insultele si frustrarile sexuale.Vei ajunge departe.
Evident ca nu știe cum este o abordare a bărbatului când nu a fost abordată niciodata.
Bărbatul cu care e ea într-o relație acum, probabil că au stat în bancă la grădiniță și asa s-a format relația
Sincer, dar femeia asta sta la 28 de ani pe TPU, ma indoiesc ca are vreo relatie
Frate n are rost sa ti pierzi virginitatea, e mai bine sa ramai pur si sa fii doar tu si cu tine
Am observat ca alea care nu mai.sunt virgine au coșuri și se dau cu mult glet pentru a fi frumoase. Alea care o fac mai puțin sau deloc sunt mai frumoase