13-20 ani - disctractie cat se poate relatii mai putine
21-28 ani - relatii cu baieti de bani gata etc, indiferente
29-30+ ani - deja si-au dat seama ca timpul a trecut si incep sa isi caute pe cineva cu care sa intemeieze o familie.
Cam asta este statiticul meu iar raspunsul la intrebarea ta este :
Profita de faptul ca arata bine nu prea se gandesc la ele dar mai ales la ceilanti din jurul lor si sincer daca si eu eram femeie si aratam bine cred ca faceam acelasi lucru, adica acum ca sunt baiat sunt asa, in concluzie fiecare face ce vrea chiar nu am nimic cu ele.
Sa cataloghezi in felul asta o intreaga categorie de femei imi arata cat de cretin esti. Mars de aici cu intrebarile tale de retardat, imputitule! Daca te refuza pe tine toate femeile frumoase nu inseamna ca sunt posta si curve, inseamna ca esti tu prea ratat sa le trezesti interesul. Impacata-te cu conditia ta de nasol si combina-te tot cu o nasoala!
Se *** şi alea nasoale, dacă au obiceiul. Majoritatea zdrentelor pe care le-am cunoscut sunt urâte ca dracu şi oarecum neingrijite. Sau voi va referiţi în general la toate femeile, spunând că sunt curve, deoarece n-au avut un singur barbat toată viaţa? Înseamnă că şi femeile, şi bărbaţii au calitatea de "curvă" în proporţie de 95%.
Nu ştiu în ce cercuri umblaţi voi, dar eu nu văd aşa ceva ca o situaţie generală, ci ca excepţie.
Lewis95 întreabă: