Pentru că s3x e ceva ciudat.
Majoritatea preferă sexul. Preferabil cât mai tandru. Și tantric.
Nu stiu cum sa-ti spun, dar nu doreste nimeni sa se simta in postura de carpa folosita. Asa ca e normal sa nu sari in pat cu oricine.
Femeile sa fuga de sex?
In niciun caz, ele fug dupa sex dar sa fuga de sex niciodata mai ales in primii ani ai tineretii.
Acum au si fetele pretentiile lor vor si ele baieti care sa fie eleganti si ingrijiti, sa aiba vrajeala placuta, nu se pot culca cu oricine la orice ora.
Dar in tara noastra si in lume sunt diferite tipologii de fete, unele fete prefera baietii cu tupeu si muschi altele prefera baieti mai cuminti.
Daca vrei sa faci sex du-te la o discoteca si vezi daca te agata vreo gagica pe acolo.
Sau du-te la prostituatele de pe Public 24 alea nu fug de sex dar te taxeaza pe ora.
Parerea mea este ca ar trebuie sa investesti mai mult in imaginea ta ca sa atragi sexul feminin, adica sa fii curat, spalat, parfumat, elegant, sa fii jovial cu energie pozitiva dar sa ai si ceva in cap(cunostinte despre viata).
Femeile nu fug de sex ci fug pur și simplu de tine daca vorbești la fel cum scrii sa ști ca asta ar putea fi un motiv sa fuga ca necuratu de tămâie
Urat nu sunt, disperat să știu și eu intr-un final cum e, da
Femeile iubesc sex.ul.
Fug doar de bărbații cu care nu vor să aibă treabă.
Femeile iubesc sexul? Hahahahahahahahahahah
Cănd ești tănăr și fără bani e normal ca fetele să fugă de tine.
Dar cănd ești copt, ai bani pentru intreținere personală, ești cura, manierat și respectos. Femeile vor sta la coadă să fie cu tine
Acum ce ai vrea? Sa-si ridice fusta instant ca o agati tu cu :''singurica, singurica?''
Dacă arat bine, de ce nu
Interesant punct de vedere! Esti plin de tine.
Scoate-ti din cap ca arati bine. Daca arata-i bine nu erai in situatia asta.
E foarte bine ca ai incredere in tine.
Și ce, sa aștepte pe fă frumos care le agață cu scrisoarea a treia și cu compuneri de dragoste, eu sunt alta categorie.
Nu. Sa mearga cu fat frumos boschetar.
Femeile nu fug de sex niciodata dimpotriva daca stii sa o dai bine te vor cauta mereu ele indiferent ca sunt maritate sau nu.
Nai sa vezi femeie care vor refuza asa ceva. Doar dacă ești urat. Dacă ești frumos înalt o vor face cu tine da mai întâi sa fiți prieteni))
Se vede că locuiești sub o piatră. Sunt mii de femei care refuză sexul din cauza că sunt femei care sunt cuminți. Care vor să aibă o familie și o viață plăcută. Nu să alerge prin discoteci în bikini-uri sau să alerge băieții pe Instagram.
Se vede ca era sa zic tu de undei ai apărut? Team bagat eu în seama? Ți-am zis eu ție ceva? Teai simțit? Vrei ceartă? Stai cuminte.
Așa ceva ce nu numești tu, pentru ele e cel mai josnic lucru din lume dar îl fac numai pentru bani.
Https://www.tpu.ro/......rar-si-ne/
Uite domne, acesta cucoana nu fuge de z3x sau ce zici tu acilisea. Poate ii dai si tu DM daca ma prinzi?