Daca nu esti nebun si nici retardat cum spui sigur ai o imaginatie destul de bolnava, stai si n-ai ce face si iti vin ideile astea sexuale sau erotice, dupa vii aici si le arati, ca noi sa venim si sa apreciem ce tare esti tu Esti slab la SF-uri asta e clar.Asa da ai sa zic inclnatie sa scrii, dar la capitotul imaginatie sati destul de prost
Mda, ce sa zic? Sora ta vitrega a avut o maturitate care tie ti-a lipsit. Si in continuare iti lipseste. Si cred ca esti atras de femeile de peste 30, deoarece inconstient cauti substitut pentru ce nu ai avut: sora-ta. Nu este absolut nici o problema daca te atrag femeile mai in varsta. In schimb este o problema fixatia fata de sora ta.
Hmmm daca de mic esti atras e clara treaba
La Psiholog, poate reusesti sa iti scoti asta din minte desi e f greu.
Ideea e sa nu o pui in practica, asa toti avem fetishuri/fantezii interzise
PS: Vrei sa zici ca femeile de 35-45 emana feminitatea si sunt atragatoare pentru tine personal, ar fi bine ca toti barbatii de 50 ani sa se uite tot la astea de varsta lor dar, ce sa vezi tot pustoaicele le plac )
Nici un nebun nu admite ca-i nebun!
Parerea ta despre femei iti apartine si este subiectiva, evident.
Atractia dintre tine si sora ta, va priveste. Daca tot ai prezentat-o aici si astepti reactii, cel mai bine ar fi sa ii accepti decizia: de a nu da curs atractiei dintre voi.
Cati ani ai?
Dude, nu trebuie ca femeile sa fie precum mama ta, precum sora ta, precum fosta etc. Fiecare femeie este unica, descopare-le pe fiecare si crede-ma ca nu vei avea frustrari bolnave, ci placeri nedescoperite pana atunci.
Pe scurt: treci peste si respecta-ti sora, altfel vei fi un dezaxat.
Nu cred ca-ti place comentariul meu, insa, nici mie nu-mi place sa mint gratuit.
Nu spun ca esti bolnav psihic dar nici mult nu mai ai daca ai avut ganduri necurate cu sora-ta. Poate ca femeile de 35-40 de ani ti se par mai atragatoare pentru ca au experienta, sunt sigure pe ele si multe stiu deja ce asteptari au de la viata.
AndrewTate7789 întreabă: