Stiu, dar na incerc sa te ajut cum pot, depinde si de zodii cica conform unori studii stintiifice, conteza energia ta constanta, cum vezi lucrurile si cum reactionezi la probleme.Egoul si orgoliul pot duce la multe desastre in comunicare, de obicei te face sa gandesti prea mult si devi obsedat de gandit, si nu te mai poti oprii si devi negativist si realist.Trebuie sa fi nebun dupa ce faci tu, eu ti-as sugere ca la 20 de ani sa faci ce iti place, o afacere ceva ce vrei tu sa creezi in lumea asta, ai o pasiune munceste la ea mai mult decat la servici asa vei putea persevera.E importanta asta asa face la 20 da chiar asta fac la 16, dar mai mult ma documentez si fac exerciiti zilnice.
Si eu mi-am dorit de cand ma stiu sa calatoresc prin univers, sa vad stelele, sa ajung in alte galaxii.
Inexistenta tehnologiei necesare. Lipsa acestei posibilitati.
Acum tu generalizezi, cum ai si spus in intrebare.Dar barbatii de ce vor sex? Depinde de fiecare in parte.
Majoritatea femeilor isi doreste*. Verbul se acorda cu subiectul
Inteligenta inseamna intelegere, acceptare chiar si profit, financiar, ti-ai dori mai mult de la cineva cu care vrei o relatie de lunga durata? Dupa o varsta, cand li se mai coace mintea fetelor, o sa caute inteligenta (tocilarii nu sunt inteligenti, sunt destepti) pentru ce ziceam mai sus. Bineinteles ca n-o sa aleaga vreo hidosenie, ca astia sunt fie bolnavi (ceva deformat e semn de boala si e creat de creier ca fiind urat, periculos; creierul creaza realitatea ta, nu doar o inregistreaza), fie lenesi, deci nu fac casa buna. Nu imi veni cu exemple cu tanti Geta de la 2 cu sotul ei urat, o fi gasit ceva in uratenia aia, ceva ce a gasit in cineva perfect pentru reproducere, poate are parul din nas ca al lui Brad Pitt , glumesc, nu le stiu pe toate.
Toata lumea vrea sex. ce ai 12 ani sa te multumesti cu un pupic pe obraz si tinutul de mana, sau te prefaci maicuta?
Sunt in toane bune azi, asa ca iti dau dreptatE , de altfel, nu
Nooooormaaaaal ca nu; baietii care nu stiu sa se comporte, vor sa cumpere, apoi se plang fie ca nu le ajung banii, fie ca se simt obligati sa cumpere, de fapt ei se obliga.
Intrebarea asta era la conversatii.
Vrei sa zici ca ala care stie cum sa se poarte "scapa" de dat bani, adica restarurant sau iesirile seara, sau ce?
Yeap, ca nu isi cauta una care vrea restaurante si iesiri seara. O duci pe tanti acolo ca vrei s-o lungesti sa treaca ceva timp, sa nu spuna ca vrei numai sex, din prima seara, si nu sti cu ce sa umpli timpul ala. Asa o duci la restaurant, stati la masa, nu trebuie sa faci nu stiu ce ca sunt oameni in jur, nu trebuie sa spui nu stiu ce ca la masa nu se vorbeste, in club o tineti numai in lins si pipait, ca oricum nu va auziti, ce noroc. )
Ce mod de a gandi . singura fata care o mai credeam si eu normala s-a dus pe apa zambetei -
Normale sunt cele care vor la restaurant si in cluburi. Recunoaste ca am dreptate, hai, ca doar cele pe care vrei sa le "iubesti" nu iti stiu contul asta.
Majoritatea isi doreste, majoritatea femeilor isi doresc.
https://diacritica.wordpress.com/tag/majoritatea/
http://www.emaramures.ro/......te-vesela-
Ai mancat un "h" daca voiai sa fii razboinicul plin cu piersici.
Baietii care au masina pun fetele pe locul doi, poate de asta intrebau. Ai?
Adda iti aduce, tocanita chiar. =))) https://www.youtube.com/watch?v=PZlKAa_GShc
"Baietii care au masina pun fetele pe locul doi, poate de asta intrebau" eh la asta nu m-am gandit .
Normal, doar esti misogin, si te miri ca dai peste feministe. E un cerc vicios, un misogin creaza o feminista, o feminista creaza un misogin, apoi asta creaza o feminista, si tot asa.
Je misogin? mai ghiceste. poate poate nimeresti pana la anul"
Era o intrebare retorica.Nu te intereseaza pe tine afinitatile mele. Ideea este ca prea se generalizeaza in legatura cu femeile profitoare si barbatii sexofili ca sa spun asa.Trebuie sa fii destul de inteligent si ca femeie si ca barbat sa-ti alegi partenerul care sa nu duca la extrem
SamsungElectronics întreabă: