"Zeul la care se închină toți este banul". Stendhal.
Nu doar femeile. Foarte rar persoane care să nu urmărească un anumit profit. Acestea din urmă fiind subestimate pentru că reușesc să găsească bucurie și în chestiuni nonmateriale.
Tu vorbesti din propria-ti experinta, nu?
Fiindca eu nu pot generaliza si nu vad decat prostituatele sa faca bani din sex, restul isi fac iubiti, legaturi, casnicii, ca orice femeie normala.
Probabil atat inteleg, unele.
Nu vad de ce ne-ar deranja comportamentul lor. Se vand pe ele, nu pe noi.
Mai nasol e de alea care se duc cu tampiti "pe moca".
Femeile nu sunt sclavele banilor. Cel putin nu toate.
Dar o femeie se gandeste ca va face copii si la cu ce-i va creste. Deci d-aia aspectul material conteaza.
Banuiesc ca si tu esti un magnat cu milioane de euro, nu?
De fapt vrem numai saraci rupti in chur de foame
Nu e asa, diferența e ca bărbații sunt dispuși sa plătească pentru sex, o femeie normala nu ar face asta niciodată, dacă ar fi valabil și invers ar fi aceeași situație
Femeile nu sunt sclave pentru bani. Dacă oferă servicii sexuale este treaba lor, dar până și ele au dreptul să refuze anumite practici cu care nu sunt confortabile. Nu știu ce înțelegi tu prin sclavie. Pentru bani suntem oricum toți sclavi, că toți muncim pentru alții.
Eu as zice că bărbații sunt sclavii în cele mai multe cazuri.
Că ea știe parola de la contul lui bancar
Femeile in ziua de azi sunt independente, am trecut de zilele când femeile depindeau de bărbați.
Acum trebuie sa fie pretenții și în cazul bărbaților, nu el aduce banii in casa și ea spala vasele și rufele și face sex o data pe zi, trebuie sa contribuie și ea cu ceva. Ambii trebuie sa o facă.
Pai la unele le place să trăiască bine, să aive de toate gen să se distreze, plimbări șamd iar unele fete poate și din cauza circumstanțelor in, care se pot afla în general toată lumea o face mai mult sau mai puțin dintr-un simplu motiv acesta fiind lipsa banilor sau pentru că vor din ce in ce mai mult și acum sincer câte nu vor să aive un bărbat cu bani care sa le întrețină și multe altele
Sa nu zici ca vrei si tu unul putred de bogat?
Nup din contra îmi place să muncesc și să am proprii mei banii, nu aștept la altcineva posibil numai în anumite cazuri ași apela la un mic ajutor iar după aceea să âi dau înapoi
As vrea si eu o fata ca tine, dar mi-e greu să gasesc
Sa sti ca nici o femeie nu este sclava! Femeile sunt cele mai frumoase creaturi de pe pământ.
Ele se gândesc doar ca va veni timpul când vor deveni mame și ca trebuie sa le ofere un viitor copiilor lor, bărbatul are datoria de-a aduce banul in casa și de a-și întreține familia.
Dacă le oferi siguranța, dragoste, caldura, plăcere? crede-ma ca vei avea femeia iubita lângă tine toată viața
linarkfts întreabă: