Ele fac sex cu un scop și se prefac ca le place așa încât partenerii lor sa le ceara de neveste. ele se bazează ca dacă fac sex des și se arata foarte interesate de asta vor fi cerute. Femeile calcă peste cadavre ca sa devină neveste
Lor le place foarte mult sexul, de unde ai ajuns la concluzia ca nu le place sexul?
Si mai ales cand vad banana unui barbat sa stii ca o sa fie complet hipnotizate.Si daca banana are si o masura mare aoleu sunt in culmea fericirii femeile.
Eh, mai fac si ele figuri cateodata ca nu le place sexul dar la fel ca si barbatii in floarea timeretii si femeile fug dupa sex.
Dar nu sunt serioase cu nimic când vine vorba de sex.
Le place. Dar probabil nu esti in stare sa satisfaci o femeie si de-aia spui ca "nu le place"
Femeilor le place sexul dar sexul de calitate trebuie sa ști cum sa satisfaci o femeie nu doar o bagi și o scoți și gata!
Da.preludiu ăla trebuie să fie
Si preludiul e important dar nu numai!
Da.un sex adevărat include multe chestii
Dragă anonimul dacă mai blocat înseamnă că nu ai mai vrut să interacționezi cu mine deci nu vad de ce mi-ai scrie o întreagă epopee, dar sa vezi ca îs fata de treaba am să-ți și răspund! Fiecare femeie e diferita și Fiecare are nevoi diferite ești deștept ai să-ți dai seama la ce ma refer!
Pentru Ray
Dacă iei atât de în serios o simplă gluma nu știu ce sa zic. Relaxează-te un pic ca nu-ți face bine atâta strese!
Nici bărbați nu pot trai fără sex
Ca nu le place sexul cu tine, dar cu altii il adora si-ar lua si m...e pana in gat cat sa se innece
Nu e ca nu le place, dar sunt momente si momente cand nu au pur si simplu chef.
Tot timpul adică nu au chef, sau nu au chef decât doar dacă sunt intr-un cuplu.
Eu de exemplu as face-o cu o fata pe care o cunosc acum, imediat pe moment că viata-i scurta.
anonim_4396 întreabă: