| meinteil a întrebat:

De ce se feresc femeile de barbatii virgini?
Chiar nu mai contează lucrul acesta la nici o femei in ziua de azi?
Eu unul cel putin dupa ce reuseam sa incep o relatie cu cineva dupa cateva luni dupa ce ii spuneam lucrul acesta vedeam cum dispar usor usor.
Chiar trebuie sa imi pierd virginitatea la curve?
Nu e vorba ca nu am vrut ci nu am avut cu cine fiind si mai de fel timid.
Chiar contează asa tare experienta in ziua de azi la barbati cand vine vorba de sex?

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mogiojojo):

Te-ai cam simţit, ă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mâr. Mâr am zis.
Ti s-a spus vreodata ca esti o fatuca foarte interesanta si periculoasa?

| Mogiojojo a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar mi s-a facut scârbă și atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mogiojojo):

Oh,sărăcuţa de tine. sad

| Jus7t a răspuns:

Ca să lămurim un lucru, durează ceva timp până să cunoști o persoană.
Trebuie să petreci timp cu acea persoană, să vorbiți, să schimbați păreri, să vedeți cum vă simțiți unul în preajma altuia, ce lucruri aveți în comun, ce chimie aveți mai simplu spus.
Apoi dacă ea se simte bine cu tine și tu te simți bine cu ea, de ce ai vrea să nu o mai vezi și de ce ea nu ar mai vrea să te vadă?
Păi, n-ar avea niciun sens să vrea să dispari din radarul ei.

Cine ar vrea?
Doar tipele care nu vor nimic altceva înafară de sex.
Alea nu vor să te cunoască, nu vor să fie iubite, nu vor să schimbați păreri, nu vor nimic înafară de sex.

Pot înțelege atunci când se mai despart oamenii pentru că pur și simplu nu se simt deloc bine în dormitor unul cu altul, dar aici vorbim de tipe ce nici nu vor să te cunoască dacă ești virgin.

"După câteva luni" le vedeai cum dispar. laughing
Nu cred că de asta dispăreau, poate că voiau ceva și nu le dădeai, sau gafai cu altele.
Nu ești dator să te spovedești la ele.

| Georgexyz99 a răspuns:

Pentru ca sunt considerati cei mai ciudati oameni de pe planeta, si exact ca la sectiile de ATI, cum asistentele arunca cearceafurile la gunoi, asa te va arunca si pe tine, daca esti virgin esti ca o ciuma pentru femei, asta e realitatea... cruda