| BabyGirl06 a întrebat:

De ce fetele acelea super frumoase, fitoase, care nu stiu decat sa profite au parte de toti baietii si de iubire si fetele cuminti, timide, de treaba nu sunt apreciate? cryingDe ce cand vine vorba de o fata mai linistita, un baiat ori isi bate joc de ea ori nu ii pasa? crying

Răspuns Câştigător
| edy132 a răspuns:

Fetele fitoase au parte de baietii aia pentru ca arata bine se dau cu machiaje ruj si toate prostiile, au curaj si stiu sa iasa in fata. La 20 si ceva de ani o sa arate ca la 40 din cauza machiajelor, si nimeni nu o sa le mai agreze pentru ca numai adolescentii excitati sunt atrasi de fetele alea, un barbat in toata firea prefera o femeie care gandeste, linistita, care rationalizeaza.
Baierii isi bat joc, pentru ca la randul lor au fost badjocoriti de fetele ale fitoase.

Daca un dobitoc si-a batut joc de tine nu inseamna ca toti vor face la fel. Tipul ala de baieti nu stiu sa aprecieze o fata la adevarata ei valoare, doar daca fata merita.

Prin faptul ca tu ai venit aicea sa te plangi si esti deprimata inteleg ca esti o fata care merita apreciata, dar nu ai gasit un baiat care sa te aprecieze.

| mishuzuchan a răspuns (pentru edy132):

^^ respect pentru tine nu am mai intalnit baieti ca tine pana acum laughing)) simcer

| BabyGirl06 explică (pentru edy132):

Imi place cum gandesti happy daca ar fi toti ca tine...>:d

29 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Ba esti jnebun? Arata-mi tu mie o fata de categoria a 2-a ca o iau fara sa discut.M-am saturat de alea "super dotata si super frumoase", doar profit de pe urmele lor.Eu nu am iubit niciodata o fata de categoria a-ntaia, dimpotriva doar imi faceam damblaua cu ele ca in restul timpului ma prostesc copiindu-le gesturile alea. Urasc sa le vad buzate roz, urasc sa le vad cu 10 tone de fond de ten, urasc sa le vad ca au la facebook "Boss At Louis Vitton". Niste terminate care dupa parerea mea ar trebui scuipate in fata direct.
Daca gasesc o fata de categoria a 2-a(sa fie mai mare de 16 ani) as venera-o,respecta-o, iubi-o si proteja-o cu toata fiinta mea.Dar din pacat, greu gasesc fete din aceasta categorie.

| mishuzuchan a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

este de apreciata ca mai is oameni ca tine

| BabyGirl06 explică (pentru DirectDinBerceni92):

Idem. daca ar gandi toti ca tine ce frumos ar fi happy

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru BabyGirl06):

Si toate fetele ca tine, de asemenea happy

| Hatelies a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Uite baieti ca tine ar trebui sa fie mai multi. Sa vada dincolo de marea frumusete si tonele de machiaj. O persoana care stie sa respecte si mai ales sa iubeasca o fata dar si ea sa merite si sa fim sinceri nu prea mai sunt, la exterior cuminte si cate gandeste de iti vine rau. Dupa parerea mea poate ca trebuie sa ai acolo un strop de tupeu ca sa rezisti situatiilor grele si sa nu te lasi calcata asa usor in picioare. Dupa mine asa este o fata buna. (sunt fata dar asta e parerea mea, si sunt de acord cu tine nu suport genul asta de tipe care se impopotoneaza atat si se vede de la 1 km ca sunt c...e. Inca o data felicitari pentru modul tau de a gandiwinking!

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Hatelies):

Felicitari si tie...Gandesti cum ar trebui sa gandeasca o fata pe care as puteo placea.Jos palaria!

| Tania a răspuns:

Lucrurile se schimba, dar atunci cand baietii se satura de fite si isi doresc ceva serios si atunci cauta o fata linistita si cuminte happy

| MishikiCrisy a răspuns:

Nu stiu, dar si eu am aceeasi problema si sunt tare curioasa de ce. Sper ca tu sa afli si sa imi zici si mie daca ai primit un raspuns bun.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu iti face tu griji... Baietii care le iau in seamna pe fetele alea sunt la fel ca si ele :p. Adica...nu merita atentia. Iar fetele mai linistite, pentru ca se uita dupa ei, sunt calcate in picioare! Sa isi caute unul cu cap!

| CocoMexii a răspuns:

Poi daca e fumoasa tot prostu` fuge dupa ea... dar daca e fitoasa la un moment dat se v-a plictisi de ea. Orice baiat aspira la o fata cat mai frumoasa, fara sa isi dea seama ca e fitoasa sau alte lucruri.
Fetele timide si de treaba sunt apreciate si ele dar de baietii care le merita. nu te grabi sa iti gasesti perechea perfecta caci va veni singura xD
Aa inca un lucru : poate sa fie frumoasa si fitoasa dar daca nu are nimic in cap oh go on

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Baietii aleg asemenea fete fitoase pentru aventuri si pierderea timpului si abia la casatorie iau una cuminte si timida sa fie doar femeia lor. pe restul le tin de proaste pana isi vor face un viitor cu o fata cuminte. un model de fata...

| AndreeaFarasperante a răspuns:

Pai nu stiu dc dar mereu ne indragostim cu cine nu trebuie.Dar nu trebuie sa o iei personal adica daca stau cu o fata mai fitoasa si chestii de gen e normal incearca doar sa-si creeze popularitate.

| sssssymo a răspuns:

Din pacate asta e realitatea.deseori,fetele cuminti nu au noroc in dragoste, dar nu putem schimba cu nimic lucrurilesad poate trebuie sa asteptam sa iasa soarele si pe strada noastrahappy

| mishuzuchan a răspuns:

Pentru ca baietii is nesimtiti nu stiu sa aprecieze decat ce e in exterior dar lumea e dus nu stiu ca frumusetea e trecatoare... ce e in interior conteaza

| Valentin008 a răspuns:

Si unii baieti sunt cam prosti cauta numai tunate, si in schimb sunt goliti de bani, da cam greu sa gasesti una cuminte care te iubeste asa cum esti.

| thepassenger a răspuns:

Imi pare rau daca treci prin asa ceva, te sfatuiesc sa nu pui la inima...nu se merita.probabil pentru ca fata cuminte si-a dorit un baiat care nu era la fel de cuminte si ar trebui sa nu tina cont numai de sentimente cand face o alegere de genul asta.mult succes si cat mai putine lacrimi!

| Denisutsa a răspuns:

Nu trebuie sa fi timida...:-s fi putin mai tupeista... baietilor le plac fetele sigure pe ele si care nu le ofera totul din prima, cele care se lasa mai greu nu cele fitoase cum spui tu. ai dreptate adesea fetele care se lasa cel mai greu si sunt fff sigure pe ele sunt fitoase dar baietilor nu le place asta laa o fata. incearca sa fi putin mai tupeista si chiar daca nu esti f frumoasa fa.i p ei sa creada ca tu asta simtihappy si mai sigura p tine si lasa.te cu greu.happy iti zic eu ca sigur o sa functioneze, chiar daca nu esti frumoasa si fitoasachatterbox