| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

De ce fetele au impresia ca daca le prezinti parintilor automat este vorba de relatie serioasa si eterna? Nu v-ati gandit ca acest scenariu face parte din armamentul de scenarii al unui baiat care incearca sa o aduca pe fata cuminte in pat? Habar nu aveti cat de smecheri suntem noi baietiiwinking

Răspuns Câştigător
| Superdumnezeuomniscient a răspuns:

Bro, ce faci? dai din casa? shhhwinking

14 răspunsuri:
| bombonica22 a răspuns:

In primul rand e vorba de onoarea lui ca baiat. Din moment ce cunoste parintii fetei mai ales tatal nici sa nu intre in discutie asa parsiveala. Ii spui direct, poate fata va ceda din dragoste, nu are rost sa ii inseli asteptarile, te faci si tu de ras in fata parintilor ei si ea.

| RAY a răspuns:

Man sa stii ca eu urasc curvele masculine ca cele din exemplu tau, adica eu daca as fi fata as sta cu un baiat as crede in el si gunoiul ala iar face asta eu las ucide cu mana mea, de mine nimeni nu tiar bate joc, pentru sex atatea chesti man? chiar atat de lipsiti suntem noi barbati de creier? vrei sex du-te la curve nu isi bate joc de un suflet, normal ca isi imagineaza apoi ne plangem ca toate sunt la fel, oamenii buni mereu sunt luati de fraieri din pacate, nu sunteti smecheri si gunoaie

| Drimmero a răspuns:

Daca ajungi sa aduci o fata acasa, dupa parerea mea este ceva serios, daca o prezinti parintilor! Viitorul membru al familiei! Poza este penala!rolling on the floor

| J0B0MAT a răspuns:

Ce poza normala ti-ai pus la profil.
Sunteti smecheri raaau.

| sofisis a răspuns:

Pentru ca de principiu, eu daca as fi mama de baiat, m-ar enerva sa vad un stol de panarame aduse la usa mea.
Ok, atunci una..aduci doua..hai 3... dar pana la urma de ce eu ca mama trebuie sa fiu la curent cu viata ta sexuala si cu toate partenerele tale?
De aceea o fata se gandeste ca daca tu ca barbat o duci acasa la parinti...nu o vezi ca pe o panarama ci ca pe ceva mai serios.

| Florentina9210 a răspuns:

Ai dreptate aici. Si eu am patit-o... Dar nu am cedat! big grin

| raluk27 a răspuns:

Si tot noi suntem prefacute ipocrite si mincinoase. Ma rog, asta e tertip pentru pustoaicele de 15 ani. Dupa 22 de ani, nu prea mai pune nimeni botul la din astea. Dupa varsta asta incep apropourile cu casatoria. Treci cu prietena prin fata unui magazin cu bijuterii si o tragi spre vitrină, aratandu-te interesat de inele de logodna :"hmm. Ce zici? Care ti-ar placea? Sa stiu pentru un viitor nu foarte îndepărtat "
Iar aia se "uda" toata. Ma lasi?!

| FataȘarpe a răspuns:

De curve va plangeti dar aproape toate au ajuns asa din cauza voastra.

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru FataȘarpe):

Eu nu ma plang de ele.

| GrungyCacti a răspuns (pentru FataȘarpe):

Exact.

| GrungyCacti a răspuns:

Pe cat de smecheri atat de prosti. Da haide, adu fata cuminte in pat, sa o strici si pe ea. Bate-ti joc ca alteceva 'barbatii' ca tine nu au habar sa faca.

| AncaIoana98 a răspuns:

Acel moment in care crezi ca toate femeile sunt proaste... Nu prea ai dat peste femei cu capul pe umeri, a? Trist