| Miki_9341 a întrebat:

De ce fetele au obiceiul sa insele? de exemplu eu sunt cu prietenul meu de aproape un an si pur si simplu m-am plictisit de el... a inceput acea monotonie in relatie, m-am plictisit sa fac mereu aceleasi lucruri! Si pe de alta parte mai e si gelossadvrea sa ies doar cu el afara

Răspuns Câştigător
| 666_7474 a răspuns:

Ti-ai raspuns singura: din cauza monotoniei care intervine la un moment dat.Alta varianta ar fi ca vezi in el ceva deja,, expirat", vrei ceva nou, alaturi de care sa scrii o noua poveste de iubire.Ar trebui sa discuti cu el pe o cale amiabila, sa-i explici asta si eventual sa ramaneti chiar prieteni.Asa ar fi frumos. O seara frumoasa iti doresc!

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ce vei face cand te vei casatori?
Ai de trait cu UN barbat,o viata intreaga. Oricat l-ai iubi,dragostea se va toci la un moment dat,se va transforma in altceva.O sa-l inseli repede ca sa-ti revii? Realizezi cam ce viata vei avea?
Nu esti langa omul potrivit,mai bine lasa-l decat sa-l chinui de pomana.
Sau poate el este potrivit si nu esti tu,nu e el degeaba gelos,ceva intelege.
Stai si pune-ti gandurile in ordine, vezi ce ceri de la el si ce vrei sa faci, ca sa nu faci pe nimeni sa sufere.
Adu-ti aminte ce te-a atras la el si ce te-a convins sa fii cu el.Si,daca asta nu ajunge,atunci, lasa-l.
Mai bine o durere mare si brusca, decat un chin continuu.
Succes.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Mda ai primit raspunsul mai sus. nu stiu de ce generalizezi doar pentru ca tu ai obiceiul asta. Eu cred ca ai un prieten prea ingust la minte si prost la pat. Cred si eu daca ar vrea numa o pozitie si atat fara nimic altceva te inteleg. lasa-l si gata. Mai bine desparte-te decat sa-l inseli.

| emi29 a răspuns:

Da-o dracului, daca e asa cum spui toti ar dormi pe la vecini, nu e baiatul potrivit pentru tine, nu il iubesti, sau poate nu te poti controla tu tongue

| daminushh a răspuns:

Ar trebui sa fii mai matura sa incerci sa discuti cu el aspectul "plictiselii tale" sau sa incercati ceva sa schimbati. Daca totusi tu nu mai vrei si vad ca iti sta capul la libertate, la inselat desparte-te de el si nu-l fa sa sufere. Si apropo fetele nu au obiceiul sa insele, eu una nu as insela niciodata. Fidelitatea e cel mai de pret lucru! Bafta!

| FurtunaDiesel a răspuns:

E ceva instinctiv. Nu toate dar 90% fac asta!

| kiss_5197 a răspuns:

Nu toate fetele insala. decat daca este cazu
eu asa fac
el ma insala
insel si euhappy ca nu vreau sa cad de proasta