A, stai linistit, ca nici eu nu le bag in seama pe cele ce nu zic nimic. Pai daca incerc sa comunic cu ele, si doar "da" zic, sau "asa e", imi dau seama ca nu am cu cine vorbi si merg mai departe, astept sa gasesc pe cineva care poata sa spuna ceva. Cu siguranta ca mai ai de asteptat, pina vei gasi una cu care sa poti vorbi, cu care sa poti schimba pareri, cu care sa nu potispune ca esti singur in relatia cu ea.
Ooops! Ai sanse mari sa ramii neinsurat, sau fara prietena pentru mult timp! Desigur ca nu e bine sa faci tu totul, dar tu va trebui mereu sa faci primul pas. Cunosc destule fete suparate ca vedeau ca un baiat tinea la ele, fara sa le spuna nimic, fara sa actioneze deloc, fara sa faca ei primul pas, si crede-ma ca, cu cit era fata mai frumoasa, cu atit mai mult ii compatimeam pe acei baieti. E situatia cea mai aiurea, sa iti placa de o fata, ei sa ii placa de tine, ea sa astepte ceva de la tine, si tu sa nu te implici. Adica sa poata fi ceva frumos, dar tu sa faci mposibila chestia asta pentru ca vrei ca ea sa faca ceva.
Fa tu primul pas, asa e normal, datorita structurii noastre psihologice (cred ca esti constient de faptul ca exista diferente notabile intre barbati si femei, intre baieti si fete), si vei vedea ca lucrurile, daca e sa "functioneze", vor merge mult mai usor decit iti inchipui tu, pentru ca tu vezi totul prin prisma emotiilor, si desigur ca e greu sa contactezi pentru prima oara o fata, insa nu e chiar asa, de ea te place, va face ca totul sa iti fie mai usor.
Asa ca, ai doua sanse: las-o balta, si vei pierde ceva ce poate fi foarte frumos, implica-te tu primul, si vei intelege cit pierdeai daca nu o faceai.
Nu e chiar asa...Mie unul mi se ia de tot sa bag mereu fata in seama. Vreau sa vad ca-i pasa si ei putin nu sa astepte toate de la mine...Ma simt nasol stand pe mess jumatate de ora si sa nu zica nici un amarat de buna -.-"mi se ia cheful.
E asa mai vii de acasa...La asta m-am referit de la inceput
.
A, stai linistit, ca nici eu nu le bag in seama pe cele ce nu zic nimic. Pai daca incerc sa comunic cu ele, si doar "da" zic, sau "asa e", imi dau seama ca nu am cu cine vorbi si merg mai departe, astept sa gasesc pe cineva care poata sa spuna ceva. Cu siguranta ca mai ai de asteptat, pina vei gasi una cu care sa poti vorbi, cu care sa poti schimba pareri, cu care sa nu potispune ca esti singur in relatia cu ea.
Pai mi se pare normal...
Esti baiat si consider ca baietii ar trebui sa faca chestiile astea.Acum normal intr-o conversatie poate lua si ea initiativa dar de iesiri in oras baiatul trebuie sa se ocupe.
Cat despre,, inceputul unei relatii''...normal ca tu trebuie sa o abordezi ca daca fetei ii place si ei de tine va da semne si va astepta sa,, te bagi in seama''.
Anyway, astea sunt ca niste legi nescrise(bineinteles ca mai sunt fete care nu se lasa asteptate si fac ele primul pas, dar parca nu da bine...
Pentru ca asa e de cand lumea si pamantul.Parerea mea este ca daca fata incepe sa se dea la baiat, e putin. exagerat. Mie una nu imi place!
Dar, m-am schimbat.Am avut de pierdut de pe urma asta, si cand am vazut ca pierd un baiat super de treaba, m-am schimbat automat.Intotdeauna asteptam sa zica primul ''Buna'' pe strada, asteptam sa ma invite in oras.In privinta relatiei, daca el nu intreaba, nici eu nu fac asta.
Eu - sunt fata
Si dupa parerea mea fata SAU baiatul pot incepe o relatie/ o conversatie / pot cere o intalnire
si sincera sa fiu nu astept totul de la un baiat
daca il plac suficient incat sa vreau sa ies cu el atunci ma duc si ii spun
daca astept de la el s-ar putea sa fie prea tarziu.
si daca ii spun asta sincer poate el va accepta si va aprecia faptul ca am avut curajul sa-l invit
dar voi baietii nu trebuie sa asteptati DOAr de la fete, sa mai faceti si voi primul pas
Buna! Parerea mea e ca intr-o relatie, ambii trebuie sa se implice si sa preia initiativa, ambii sa isi exprime deschis sentimenmtele, sa initieze conversatii, sa se invite in oras unul pe altul, sa-si faca mici atentii si xcadouri reciproc etc
Corect.
E gândire de neanderthal cum că bărbatul trebuie să fie mare şi tare să impresioneze "femela proastă şi naivă".
Fetelor le place sa fie curtate si cu asta am zis totul.
Uite cum sta treaba : de obicei fetele intalnesc multi baieti care le fac sa sufere si zis,, toti sunt la fel" deomnstreaza-i ca esti diferit, nu o lasa balta pentru ca nu se stie cand iti vei gasi,, marea iubire" si o vei pierde din aceasta prostie ca astepti sa faca ele primul pas.
Pai fiecare baiat e in felul lui.asta vrei tu ca fetele sa faca primul pas e treaba ta.dar corect ar fi ca baiatul sa faca primul pasasta e parerea mea