| yulyano1991 a întrebat:

De ce fetele când le sariti pe gat se excita si devin periculoase

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ti-ai raspuns singur, se excita este o zona care le place, daca le saruti pe gat de la spate sa vezi ce cascada se face intre picioarele lor

| RAY a răspuns:

Care devine periculoasa sa vad si eu? cand o sa intelegi ca fetele nu simt nevoia de sex asa ca noi, lor le e egal ca sari le gatul lor, sa vezi ce palme tio iei, ele nu simt sa faca sex daca nu iubesc

| mihai69 a răspuns:

Păi ție dacă ți-ar sări cineva pe gât, n-ai deveni violent?!?

| minrest a răspuns:

Fetele de care vorbesti cred ca astepti un anumit comportament daca le saruti pe gat, si au tendita sa ti-l livreze, ca sa nu para fraiere. Pe de alta parte, sigur, pielea pe gat e sensibila, dar ideea asta ca femeia se excita automat cand faci ceva e cat se poate de departe de realitate.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Pentru ca este o zona erogena.

| LauraHM a răspuns:

Pai si voi baietii aveti zonele voastre sensibile, unde daca va atinge o fata va excitati. Asa e si in cazul nostru...gatut e o zona sensibila, cand suntem sarutate acolo ne excitam, e o senzatie foarte misto, pentru ca la gat se gasesc foarte multi nervi. Dar si in cazul baietilor, gatul este o zona erogena.

| zElley a răspuns:

Din cate stiu se excita la gat pentru ca e o zona cu multi nervi, presupun ca si baietii o fac. Dar la faza cu "devin periculoase" nu stiu ce sa zic, ce e drept o fata excitat nu prea mai gandeste si actioneaza la fel ca aproape orice persoana, dar cum a zis si RAY25TM depinde de persoana, de caracterul ei.

Întrebări similare