Ti-ai raspuns singur, se excita este o zona care le place, daca le saruti pe gat de la spate sa vezi ce cascada se face intre picioarele lor
Care devine periculoasa sa vad si eu? cand o sa intelegi ca fetele nu simt nevoia de sex asa ca noi, lor le e egal ca sari le gatul lor, sa vezi ce palme tio iei, ele nu simt sa faca sex daca nu iubesc
Fetele de care vorbesti cred ca astepti un anumit comportament daca le saruti pe gat, si au tendita sa ti-l livreze, ca sa nu para fraiere. Pe de alta parte, sigur, pielea pe gat e sensibila, dar ideea asta ca femeia se excita automat cand faci ceva e cat se poate de departe de realitate.
Pai si voi baietii aveti zonele voastre sensibile, unde daca va atinge o fata va excitati. Asa e si in cazul nostru...gatut e o zona sensibila, cand suntem sarutate acolo ne excitam, e o senzatie foarte misto, pentru ca la gat se gasesc foarte multi nervi. Dar si in cazul baietilor, gatul este o zona erogena.
Din cate stiu se excita la gat pentru ca e o zona cu multi nervi, presupun ca si baietii o fac. Dar la faza cu "devin periculoase" nu stiu ce sa zic, ce e drept o fata excitat nu prea mai gandeste si actioneaza la fel ca aproape orice persoana, dar cum a zis si RAY25TM depinde de persoana, de caracterul ei.
linarkfts întreabă: