| bluevibes a întrebat:

De ce fetele cand se afla intr-o anumita relatie cu un anumit baiat trebuie sa il insele/sa isi bata joc de el?laughing

11 răspunsuri:
| Emilian601 a răspuns:

Pentru ca au nevoie sa atraga atentia, sa fie placute si rasfatate cat mai bine posibil, aaah, si fiindca se plictisesc repede si vor "ceva nou".

| Emilian601 a răspuns:

... nu-si bat joc, asa sunt ele, unele nici macar nu relizeaza ca fac ceva rau

| andreeaandreea922 a răspuns:

Nu toate fetele isi bat joc sau inseala partenerul! depinde poate nu este fericita cu acel baiat sau are unu ce nu are prietenul. parerea mea

| RAY a răspuns:

Depinde de fiecare persoana in parte,sunt baietii care vor doar sex si atat,sunt unele fetele care stiu ce vor baietii asa ca isi bat joc de ei, sa nu generalizam, exista si fete serioase, adica sper sa existe, desigur ca increderea intr-o femeie e slaba in ziua de azi, dar adevaraul e ca am observat ca la fete le place sa-si bata joc eu stiu le produce orgasme, eu unu numai vreau sa sufar din iubire, mai bine singur crede-ma asa e mai bine decat o falsa sa-si bata joc de inima ta, ce greu este sa suferi pentru o pers care rade de tine, in ziua de azi e cam totul pe profit, interes, ipocrizie, sinceritatea e pe disparitile

| RAY a răspuns (pentru Emilian601):

Like

| Emilian601 a răspuns (pentru RAY):

Thanks!winking mai bine singur si fericit, vorba aceea : Alone but not lonley!
si daca suferi pentru cineva care isi bate joc de tine, atunci nu suferi pentru cine trebuie!

| florynukk a răspuns:

Nu toate sunt la fel... Adica putem spune ca 99% sunt laughing desi sunt fata. imi permit sa iti raspund la intrebare scuze daca te deranjaza dar crede-ma ca asa e cum am mentionat mai sus. Unele judeca mai mult altele mai putin nu ai ce sa le faci tongue

| DianaIonita a răspuns:

Frateeee eu am plans dupa baieti ca am fost inselata, iar altii vroiau doar sex si atat...nu toate fetele sunt "rele" unele chiar pun suflet in relatii si altii isi bat joc

| AlinaEremiaFan a răspuns:

Nu sunt toate fetele la fel! Unele o faca pentru ca pur si simplu se plictisesc de acel baiat, unele nici nu realizeaza ca o fac si unele sunt fidele si sunt ele inselate laughing Bine, sunt si fete care nu inseala si nu sunt inselatewinking

| Nordic a răspuns:

Pentru că la multe le place să se frece cu mintea noastră. După care vin pe TPU ca ipocritele şi zic "of, nu mai sunt băieţi cuminţi în lumea asta". Pe mine mă dezgustă genul ăsta de "copchile". Mai ales alea care se cred şi şefele unor grupuri de fiţoase. Eu am păr lung şi mă consideră mai ciudat unele(nu că mi-ar păsalaughing) dar îmi place că se le împing în jos un pic să le arăt ca nu-s atras de nişte buci şi ţâţe dacă nu au minte. Şi evident se cam fac de râs pentru că le spun cuvinte în mod politicos fără să vorbesc vulgar, dar care totuşi le ating. laughing

Răspuns utilizator avertizat