| Rose_2860 a întrebat:

De ce fetele care au un frate mai mare sunt geloase pe iubita lui? Cunosc multe cazuri si ma intreb de cethinking

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E tot un fel de 'complex al lui Oedip' dar care se intampla intre frati!

Eu am 2 frati mai mari, dar nu pot sa zic ca sunt geloasa; da, ma enerveaza cand ii ia apararea iubitei/sotiei in defavoarea mea dar imi vine sa ii dau 2 in cap nu sa ii despart neaparathee hee

Iubirea dintre frati e foarte puternica, deci poate aparea gelozia!

| Malvina24 a răspuns:

Pentru ca fetele de langa ei nu sunt tocmai ''bune'' si e normal si eu daca as avea un frate nu mi-ar place ca frate-miu sa umble cu orice panarama si as fi mereu in ''atac'' cu acea tipa, ba chiar daca as stii ca-l inseala sau isi bate joc de el iar prostu' nu-si da seama i-as desparti! Normal ca as fi geloasa! de ce sa se apropie de fratiorul meu iubit o nesimtita!

| JeSa a răspuns:

Posibil, să fie cum spui tu. Însă acum depinde şi de caracterul fiecăreia, deoarece nu toate sunt aşa - "geloase" - pe viitoarele cumnăţele, să le spun aşa... de exemplu: eu am un frăţior, şi crede-mă că nu-s geloasă, ba din contra am ajutat-o(/pe iubită)...atuncitongue când a fost nevoie!happy

| lays a răspuns:

Eu am doi frati mai mari si nu sunt geloasa pe nici una din iubitele lorthinking probabil se intampla pentru ca unora li se pare ca tipa cu care umbla nu e potrivita pentru fratele lor.habar nu ambig grin

| alonet a răspuns:

Pentru ca atentia masculina de care au avut acele fete s-a focalizat in alta parte si in subconstient nu sesizeaza care e rolul ei ca sora happy si de aici vine faza " din rautrate"

| Katherine † Pierce a răspuns:

Eu am doi frati ma mari si nu am nicio problema...thinking Adica daca prietenele lor nu mi s-au parut potrivite pentru ei posibil as fi fost geloasa thinking