E tot un fel de 'complex al lui Oedip' dar care se intampla intre frati!
Eu am 2 frati mai mari, dar nu pot sa zic ca sunt geloasa; da, ma enerveaza cand ii ia apararea iubitei/sotiei in defavoarea mea dar imi vine sa ii dau 2 in cap nu sa ii despart neaparat
Iubirea dintre frati e foarte puternica, deci poate aparea gelozia!
Pentru ca fetele de langa ei nu sunt tocmai ''bune'' si e normal si eu daca as avea un frate nu mi-ar place ca frate-miu sa umble cu orice panarama si as fi mereu in ''atac'' cu acea tipa, ba chiar daca as stii ca-l inseala sau isi bate joc de el iar prostu' nu-si da seama i-as desparti! Normal ca as fi geloasa! de ce sa se apropie de fratiorul meu iubit o nesimtita!
Posibil, să fie cum spui tu. Însă acum depinde şi de caracterul fiecăreia, deoarece nu toate sunt aşa - "geloase" - pe viitoarele cumnăţele, să le spun aşa... de exemplu: eu am un frăţior, şi crede-mă că nu-s geloasă, ba din contra am ajutat-o(/pe iubită)...atunci când a fost nevoie!
Eu am doi frati mai mari si nu sunt geloasa pe nici una din iubitele lor probabil se intampla pentru ca unora li se pare ca tipa cu care umbla nu e potrivita pentru fratele lor.habar nu am
Pentru ca atentia masculina de care au avut acele fete s-a focalizat in alta parte si in subconstient nu sesizeaza care e rolul ei ca sora si de aici vine faza " din rautrate"
Eu am doi frati ma mari si nu am nicio problema... Adica daca prietenele lor nu mi s-au parut potrivite pentru ei posibil as fi fost geloasa
cryss_7938 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mariaa întreabă:
Mario1996 întreabă: