| stephany28 a întrebat:

De ce fetele care si-au inceput viata sexuala sunt mai "kautate " de catre baieti? iar cele virgine ramin pe al 2 lea loc.(((((((

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Am mai scris într-o întrebare de ce am fugit eu ani buni de virgine. Urmează copy/paste de-acolo:
1. Virginele (unele) sunt de obicei destul de frustrate (în special cele peste 18 ani)
2. Unele virgine au senzaţia că merită nu-ştiu-ce respect în plus doar pentru că sunt virgine şi consideră că e o mare virtute bucata aia de carne - ceea ce este în mod evident stupid!
3. Foarte multe virgine refuză petting-ul pentru a fi pregătite fiziologic pentru actul sexual şi dau crezare "prietenelor" care au procedat la fel şi, mai mereu, au avut dureri mari la deflorare şi astfel cred că şi ele vor păţi asta şi dau în patima fricii de durere.
4. Destul de multe fete virgine au pretenţii exagerate de la prietenii lor doar pentru că "s-au dăruit lui" de parcă virginitatea ar însemna vreo fundiţă pe care-ar purta-o ele şi ele însele fiind ceva "cadou".
5. Multe virgine au pretenţia nefondată şi total stupidă "să le aştepţi până când se simt ele pregătite" traducându-se asta uneori în ani de zile (în realitate, dacă refuză petting-ul şi-l forţează pe el să aştepte peste un an el este îndreptăţit să meargă la alta).
6. După ce le spui cele spuse la punctul 5, vor începe cu texte enervante de tipul "dacă mă iubeşti mă aştepţi oricât" de parcă s-ar trezi ele zilnic cu dureri de testicole căci nu de alta dar abstinenţa la bărbaţi atunci când ai o relaţie cu o fată de-ţi place de ea măcar cât de cât e mult mai dificilă decât abstinenţa atunci când nu ai o relaţie stabilă.
7. Virginele, având prejudecata asta că vezi-doamne sunt aşa speciale, au tendinţa, mai ales după deflorare, să aibă pretenţii din ce în ce mai ridicate pe sistemul "m-am dăruit ţie, acum dansează cum spun eu că doar am făcut un mare sacrificiu pentru tine".
E drept, că o mare parte din cele spuse mai sus se datorează, cu părere de rău o spun, tot din cauza stupizeniei masculine dar şi a religiei care au ridicat în slăvi mai mult decât era justificat virginitatea feminină creându-se astfel mentalitatea foarte permisivă când vine vorba de bărbaţi dar extrem de dură şi rău-voitoare când vine vorba de femei.
Prin urmare, este extrem de complicat cu virginele şi o relaţie cu o virgină, în mare parte dintre cazuri (recunosc că nu în toate şi felicitări fetelor care nu sunt aşa!) este sursă de frustrări şi, ca bonus, ajunge să-ţi placă fata dar să fii nevoit să faci abstinenţă îndelungată şi nemeritată iar, o dată ce-şi începe viaţa sexuală cu tine, sunt destul de puţine şanse ca aceasta să fie satisfăcătoare la început, atât pentru el cât şi pentru ea.
Astea sunt motivele pentru care eu am refuzat multă vreme să am de a face cu virgine.
Menţionez la final că nu încurajez sexul iresponsabil sau la vârste sub 16 ani la fete (reprezintă risc medical) dar, pe de altă parte, condamn categoric păstrarea virginităţii doar ca să "nu cedezi" în ciuda unei relaţii cu un bărbat/băiat iubitor.
Ah... şi era să uit: Multe virgine se tem să nu fie părăsite la scurt timp după începerea vieţii sexuale. Ei bine, nimic în viaţă nu e 100% sigur, prin urmare nici asta şi ţine puţin şi de noroc, indiferent cât de bine cunoşti omul.
Şi-n plus, unii mai zic că e bine să stai cât mai mult cu un tip până să-ţi începi viaţa sexuală cu el atât pentru ca "să vezi cât te aşteaptă" (aspect care dacă durează cum spuneam, peste 1 an va duce la prima certitudine din relaţie: părăsirea pentru alta) dar şi pentru "a-l cunoaşte mai bine căci un an nu e suficient".
Pentru asta eu spun doar că nici o viaţă uneori nu e suficient să cunoşti un om aşa că, viaţa trebuie trăită!
Cu cât aştepţi mai mult şi cu cât te încadrezi mai mult în punctele de-acolo, cu atât mai mult vor fugi bărbaţii de tine!
Sănătate!

16 răspunsuri:
| vlaaddd a răspuns:

Pentru ca baietii vor mai repede actiune.
Asa cu o fata care si-a inceput viata sexuala e mai usor, pe cand cu una virgina...

Răspuns utilizator avertizat
| otherwise a răspuns:

Nu e adevarat. Eu ca baiat nu as cauta o fata dezvirginata, mai ales daca se lauda cu asta. Sa stii ca cele mai apreciate fete sunt cele virgine, dar cu baietii e invers... Asa ca felicitari, sa-i oferi virginitatea ta persoanei cu adevarat iubite si cu care crezi ca ai o relatie stabila.

| stefangeles a răspuns:

Se stie ca este disponibila de aia, pe cand o fata virgina este vazuta alfel in grupul baietilor sa ziceam ca este vazuta ca o ciocolata dar cu ambalaj, iar cele care nu mai sunt virgine sunt doar ciocolata fara ambalaj big grin sper ca m-am facut inteles... tu pastreaza-ti virginitatea ca nu moare nimeni daca esti tu virgina si cuminte big grin

| stephany28 explică:

Vladdd, continueti raspunsul ". pe cand cu cele virgine..."?

| vlaaddd a răspuns:

Doamne...

continui.
pe cand cu fetele virgine e mai greu.
Nu vor sa isi inceapa viata sexuala, sunt mai timide.
Si un baiat vrea sa se simta bine mai repede. ( adica sex )

Toti vor asta pana la urma.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Sper ca 28 e cifra zilei tale, si nu a anilor!

Pai cele care au inceput, au cam si "dat de gust". stiu sa se miste, sa se adapteze, sunt curioase sa mai invete, etc. pe cand e clar ca o virgina mai are mult ( de obicei!) pana sa ajunga sa si faca, si sa mai si fie ok, si "cautata!".

Rar virgina care sa vrea sa invete, repede, si cat mai multe pozitii, etc.

| Anca a răspuns:

Eu am facut-o prima data la 19 ani si nu pentru ca am asteptat o persoana rupta din filme, ci pentru ca, cei dinainte lui nu se incadrau deloc pentru a o face cu ei.
Acum... dupa 4 ani, pot sa-ti zic ca e mare diferenta intre inceput si prezent.
Barbatii vor clar femei care nu mai sunt virgine ( citeste postarea lui @kongeriket - cuprinde adevaratele motive ).

Himenul, bucata aia de carne, nu-i nici o virtute. Nu e nici un handicapat, dar nici ceva de ridicat in slavi.
Nu te face mai femeie, mai sfanta. si nici nu esti puritatea in persoana!

| Bacemi a răspuns:

De obicei baietii vor ca actul sexual sa fie placut. E altceva cand vezi ca si partenera e dornica si e lipsita de inhibitii. Pasiunea ia cote ridicate si e mult mai placut. Virginele sunt alese de obicei ori pentru mandrie ori atunci cand crezi ca ai gasit fata ideala si ai rabdare cu ea ceva mai mult. Pentru sex ocazional nimeni nu ar alege o virgina decat daca ar vrea sa faca misto de ea. Si multi aleg mai degraba un sex de calitate decat asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca cu cele care si-au inceput viata sexuala se pot distra.isi pot face de cap, dar cu cele virgine pana le conving este mult mai greu.Plus ca pana la urma tot la cele virgine se intorc!

| anonimaa a răspuns:

Pentru ca cele care si-au inceput-o deja sunt mai experimentate si baietiilor le plac mai mutl deci presupun ca iti dai seama ce se intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele experimentate sunt pentru distractie.Pe cand cele virgine sunt pentru iubit.
Degeaba spune Vladdd si multi altii d-alde el ca e greu cu o virgina si ca nu intelege de ce atata importanta pentru lucrul asta. Prima experienta sexuala pentru o femeie este foarte importanta, de aceea conteaza si barbatul cu care face acest pas. Plus de asta... experimentate gasesti la tot pasul, virgine unde?

Chestia cu asteptatul este intr-adevar un test pentru a vedea cat de mult este iubita de catre prietenul ei, si mi se pare normal ca si el sa astepte pana ce ea e pregatita, insa nu mai mult de cateva luni, ca altfel devine urata treaba...pentru el.

| irina20 a răspuns:

Ele cedeaza mult mai usor decat virginele.

| razvy_9918 a răspuns:

Dar nu in toate cazurile virginele raman pe locul doi doar ca unii baieti sunt in kautare de sex si aventura iar alti care vor o persoana intelegatoare si iubitoare si kuminte ex:o virgina.deci concluzia este ca si virginele sunt pe primul loc nu numai cele care n mai sunt

| ionderg a răspuns:

Pe skype ma gasesti frunzaion_94 ok

| lextim a răspuns:

Pentru ca baietii aia vor actiune si cred ca au mai multe sanse cu alea dezvirginate.