| nastita a întrebat:

De ce fetele care sunt intrebate de baieti daca au avut reletii sexuale cu cineve, ele raspund ca au avut dar de mult si numai odata, ori gasesc mii de motive dar numai nu dau raspunsul corect? Ma framinta tare intrebarea asta raspundeti-mi va rog frumos!

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai daca ar zice ca au avut de mai multe ori evident ca toti s-ar uita ciudat la ele. :-s

| Vizitiul a răspuns:

Nu poti stii niciodata cu exactitate ce se petrece in mintea unei femei. Nu are sens sa te stresezi pentru a intelege, dar iti spun: "lasa femeia sa vorbeasca, de la un moment dat se contrazice singura!"

| TąNyą a răspuns:

Unora poate le e ruşine, altele nu vor să vorbească despre trecut/foşti, altele pur şi simplu. vor să ascundă adevăru' pentru că au trecut prin mai multe locuri.

Adică aşa cred eu

FantaSZy.

| claudiea79 a răspuns:

Le este teama sa nu fie parasite. daca au fost cu prea multi barbatii iubitul ei nu o sa ii convina o sa zica ca este ninfomana ori il insala ori are bolii sexuale. daca femeile au avut barbati multi se zice ca sintc... e barbatii daca au multe femei sint experimentatii.asta este dublu standard. barbatii sint afectatii in orgoliu daca umbla cu o femeie care a fost cu mai multi barbatii. iubita nu trebuie sa iti dea detalii ce a facut inainte. o sa suferi te simti prost nu mai intreba. daca intrebi o sa fii gelos

| nicolle_9877 a răspuns:

Le este teama ca baietii isi vor schimba impresia despre ele... ce fata ar recunoste ca e curvulita? baietilor le plac fetele cuminti, cand vine vb de o relatie serioasa, iar cu fetele mai putin cuminti se distreaza...