| Mitocanu a întrebat:

De ce fetele considera ca atunci cand fac sex fac o favoare baiatului respectiv cand de fapt si fetelor le place sexul?

7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pentru ca asa au fost de fapt (NE)educate! >> fals, ignorant, etc. Dra dincolo de asta, este o realitate faptul ca lor nu le place de la inceput, pentru ca, nefiind invatat cu placerea - doar daca nu s-au masturbat deja! - corpul lor reactioneaza mai incet si mai greu la "invatarea cu placerea" erotica-sexuala! Spre deosebire de noi, care suntem mult mai repede excitabili si ne si place imediat orice atingere si sarut! (cu rarele exceptii de rigoare ce tin de neigiena, vulgaritate, prostie, exhibitionism gratuit si ieftin, etc!).

In timp, unora dintrte ele ajunge sa le placa foarte tare, paradoxal fata de inceputuri! Deci considera foarte gresit! - ca sa nu mai amintesc si despre egalitatea dintre sexe, care se refera si la asta, in mod mai mult decat evident!

| katy a răspuns:

Daca e vb de a face sex, atunci implica doar actul in sine fara a fi vb de sentimente din partea lor.cand e vb de a face dragoste, implica si sentimente si nu cred ca ar face o favoare pur si simplu se iubesc si se simt bine impreuna. daca se pune vorba de favoruri deja nu mai sunt sentimente, sau exista un motiv pe care nu o mai atrage pe acea fata sa se culce cu iubitul si se culca cu el doar sa-i inchida gura.toate se intampla cu un motiv.

| R_8074 a răspuns:

Aiurea, mereu le place. Prost sa fi sa o crezi pe una zicand ca nu i.a placut laughing

| blaxy a răspuns:

Da cine ti-a spus de acest lucru? eu personal n-am auzit ca fetele sa zica asta...si cibe ti-a spus ca la fete nu le place sexul big grinbig grinbig grin cineva tea amagit big grin

| Johnny_3797 a răspuns:

Fetele tot vor dar se tem sa spuna baiatului

| Twp3w a răspuns:

Pentru ca le este rusine sa zica si lor le place laughing
Si se scot repede spunand asta big grin fundita plizz :X

| Byanka_5046 a răspuns:

Scuza`ma...fetele care cred asta ...afirm ca au tarate in loc de creier, niste tampite happy