Vorba aia ca cine se aseamana se aduna nu se adevereste mereu! mai mult fizica isi spune cuvantul si anume polii opusi se atrag! faptul ca fetele cuminti au parte de golani se datoreaza faptului ca ele sunt impresionate de golaniile lor...
Din cauza ca extremele se atrag.
2 persone diferite se atrag mai mult de cat cele care sunt la fel.
Păi nu e logic?
Nu ştim să citim oamenii deloc.Pot spune că un motiv concret ar fi că cei 2 parteneri se cuplează prea repede iar când ajungă să se cunoască se despart rapid şi se întreabă ce-am văzut la el sau ea.
''Spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti ''.
Unde ai văzut tu că fetele cuminţi au parte de bărbaţi golani? Unde ai văzut tu că fetele de 2 bani au parte de bărbaţi de milioane?
De unde ştii tu că alea-s fete cuminţi? De unde ştii tu că alea-s fete de 2 bani?
Doar pentru că tu le percepi într-un fel înseamnă că toată lumea le percepe la fel?
Pentru ca fetele de obicei simt nevoia de a fi protejate si ele vad protectia intr-un golan de bani gata e ceva natural cel mai mare si mai dur castiga admiratia femeilor doar ca in societatea actuala "golanii" si-au dat seama de asta si profita de fete pentru ca, erg pe principiul: " si ce daca pleaca vine alta?" de asta fetele aleg golanii in locul unor baietii cuminti care le-ar aprecia si ar face orice sa le vada zammbetul... sper ca te-am ajutat daca mai ai intrebari pm sau comm jos succes
Fetele cuminti cauta protectie, iar c**vele sunt trecute prin viata si stiu cum sa joace pe degete un baiat cuminte.
Andreea sincer sa iti explic asa sunt oameni ma refer nu toti sunt la fel nu toti au noroc cand vine vorba despre dragoste. Orice golan isi doreste o fata cuminte...iar orice bagaboanta isi doreste un baiat cu muschi bani masini si sa fie cel mai smeker...deci nu iti mai face grij pentru asa ceva la fel ca mine ca si tine toti avem "ceva pus deoparte" asa nu te intrista va veni si ziua in care vei iubi si vei fi iubita si nu vei mai vedea pe nimeni in jurul tau.Cam atat sper ca ti-am explicat cat am putut eu de bine mult noroc si tine minte ai rabdare
Pentru ca extremele se atrag de cele mai multe ori, nu tot timpul e asa, cu asta am spus totul. Sarbatori fericite iti doresc
Pentru ca asta e mentalitatea, barbatii golani s-ar descurca mai usor cu o tipa cuminte decat cu una ca ei, cineva trebuie sa fie leul si altcineva prada , sper ca intelegi la ce ma refer.
Regina23 întreabă:
andreeaeml1200 întreabă: