| D2mtfk a întrebat:

De ce, fetele de 14-15 ani se uita la baieti cu 3-4 ani mai mari ca ele.Ce au baietii de varsta lor?; Daca se poate, raspunsul fetelor.

Răspuns Câştigător
| GoBackInFuture a răspuns:

Nu e adevarat, tu esti exemplu perfect descris de baietii de mai sus. Acel gen de fata, care vezi draga, se simte in siguranta cu unul mai mare ca "are mai multa experienta" si d-astea, si care intr-un final cade in plasa lor, si raman dezvirginate si cu inimioara "franta". Iar dupa le auzi pe internet ca-si povestesc dramele, cum ca au fost f**** si dupa abandonate si lasate uitarii si cum se plang si ca vezi, vai draga ce trist. Chiar daca incerci sa le explici, ele tot o dau cu a lor si nu se razgandesc in ruptul capului sa renunte la conceptiile lor. Si uneori chiar imi pare rau pentru ceea ce li se intampla acestor fete, dar ele si-au meritat soarta! O zi buna...

16 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

@GoBackInFuture perfecta dreptate!

Nici eu nu as fi putut descrie mai bine acest sentiment unic, cand esti parasita de marea ta iubire (care este doar o iluzie prost gandita).
Uite, eu am experienta insa ai descris ca la carte acest sentiment.
Multumesc:*

| Azre a răspuns:

Fetele văd în băieții mai mari seriozitate, mă rog o prostie cum cei de vârsta lor sunt mai copilăroși și da ăsta e este adevărul băieții sunt mai copilăroși ca fetele, asta e relitatea, dar acum majoritatea se uită la ăia mai mari că au mașină, au telefoane, le dă mămica și tăticu bani și așa mai departe. Și uite așa se lasă ele f""" pentru o sticlă de suc sau o bluză luată din piață.

| h3r a răspuns:

Buna. Majoritatea pustoaicelor considera ca daca baiatul e mai mare decat ele, ei cunosc "iubirea", se simt mai iubite, protejate, sustinute. Acum....pe bune, baietii de varsta lor sunt foarte copilarosi, nu le prea atrag pe astea mici.
Oricum, ele sunt naive si in cele mai multe cazuri ele sunt pacalite, prostite si asta pentru o bucatica de pasarica. Se lasa usor.
E o prostie sa creada ca alaturi de un baiat mai mare cu minim 3 ani ele se vor simti iubite si in siguranta. Si degeaba le spui asta in fata, nu o sa te creada si ele merg pe ideea lor, pe stagiul lor de "maturizare".

| carmynutza1988 a răspuns (pentru h3r):

Ai o sansa mai mare sa gasesti un baiat serios printre randul celor mai mari cu 3-4 ani. Astia "mici" se gandesc mult mai mult la sex, la numere, la perversitati, si la rel de scurta durata decat o fac cei cu experienta! Sunt la inceput si-si doresc doar aventura, pentru a se invata, pentru a se lauda unde au marcat, etc! un baiat mai experimentat inseamna un motiv serios pentru o rel seriosa! vorbesc din experienta mea stric si e doar parerea mea, care cred, ca coincide cu a multor fete de varsta meawinking

| h3r a răspuns (pentru carmynutza1988):

Cei mai mari te pot "convinge" sa faci anumite lucruri de care o sa-ti para rau dupa ce te va lasa.
Ai 16 ani, depinde si de varsta prietenului tau. ( poate chiar actualul).
Dar daca ea are 15 ani, el 20? E ceva normal? Ea e de abia la pubertate, in cel mai rau caz nu i-a venit nici menstruatia si intr-un final o sa accepte sa intretina reluatii sexuale cu respectivul. Asta ca si exemplu, iar daca nu ma crezi poti cauta la intrebari si raspunsuri. Sunt foarte multe intrebari in genul : " eu 14, el 21 il iubesc enorm si mi-a zis ca daca nu fac sex cu el ne despartim pentru ca nu-i dovedesc ca tin la el... ce sa fac?!"... sunt prostute, naive... Acum intelegi la ce m-am referit in primul meu raspuns?
Poate o sa ma corectezi, dar probabil am mai multa experienta si cunosc foarte multe cazuri asemanatoare, altfel nu raspundeam la intrebare daca nu stiam cu ce se mananca problema asta.
Sper ca nu te-am deranjat cu raspunsul meu si ca m-am facut inteleasa!
Iar tu, la 16 ani ar trebui sa ai grija de tine si atentia in luarea deciziilor.

Numai bine!

| Ofiintă a răspuns (pentru GoBackInFuture):

@GoBackInFuture perfecta dreptate!

Nici eu nu as fi putut descrie mai bine acest sentiment unic, cand esti parasita de marea ta iubire (care este doar o iluzie prost gandita).
Uite, eu am experienta insa ai descris ca la carte acest sentiment.
Multumesc:*

| carmynutza1988 a răspuns (pentru h3r):

E adevarat, multe sunt genu descrise de tine! Am spus vb doar din experienta mea, doar pentru ca asa este in cazul meu. Da am 16 ani si nu o viata tocmai roz, dar iubirea ti-o face app roz1 Ma gand daca prietenul meu nu avea suficienta rabdare cu mine, si nu era suf de matur ca sa-mi inteleaga problemele, ca sa ma sfatuiasca etc, unde ajungeam? Sincer nu cred ca pot gasi sprijin intr-un baiat de 15-16 ani care sunt absolut convinsa ca-i sta capul numai la sex! Prietenul meu are 19 si avem o rel de 1 an jum, insa in toata aceasta rel o sng data a pomenit cuvantul "sex": la inceput, si dupa o sng disc cu subiectul asta, n-a mai existat, pentru ca e suf de matur ca sa inteleaga nevoile si cresterea mea! in plus unui "tanc" daca nu-i dai ce vrea, te mai si vorbestelaughing! Fiecare cu experienta lui, eu raman cu a mea! E frumos sa-ti traiesti copilaria, dar cand vine vb de relatii fii serios daca vrei seriozitatewinking bye

| h3r a răspuns (pentru carmynutza1988):

Ma bucur ca ti-ai spus parerea, nu am de ce sa te judec atata timp cat stii ce decizie iei. Eu am dat alte exemple.

Take care!

| Anon2013 a răspuns (pentru carmynutza1988):

Carmynutza1988. Eu am 15 ani si sincer chiar daca acum mi-ar zice o fata sa ma duc la ea acasa as refuza pentru ca am avut discutii cu parintii mei, si +eu nu ma simt pregatit, eu caut pe cineva care sa ma inteleaga cu care sa am cu cine vorbi sa simt acel imi pasa de tine nu caut SEX

| carmynutza1988 a răspuns (pentru Anon2013):

Tu probabil esti 1 la 1000! Fi mandru de tine, si ai grija sa nu te schimbi prea devreme!

| GoBackInFuture a răspuns (pentru carmynutza1988):

Nu e adevarat, tu esti exemplu perfect descris de baietii de mai sus. Acel gen de fata, care vezi draga, se simte in siguranta cu unul mai mare ca "are mai multa experienta" si d-astea, si care intr-un final cade in plasa lor, si raman dezvirginate si cu inimioara "franta". Iar dupa le auzi pe internet ca-si povestesc dramele, cum ca au fost f**** si dupa abandonate si lasate uitarii si cum se plang si ca vezi, vai draga ce trist. Chiar daca incerci sa le explici, ele tot o dau cu a lor si nu se razgandesc in ruptul capului sa renunte la conceptiile lor. Si uneori chiar imi pare rau pentru ceea ce li se intampla acestor fete, dar ele si-au meritat soarta! O zi buna...

| Oana92 a răspuns:

Sunt imaturi!

| carmynutza1988 a răspuns:

Sunt fata, si da, e adevarat, nu m-as vedea langa un pusti de varsta mea(16 ani). Ce vrei sa vb cu el? de naruto, fotbal, prima bere bauta, poker, counter? In plus o persoana trebuie sa impresioneze prin siguranta ce ti-o ofera, prin stabilitate, prin simtul umorului, etc. Eu una nu gasesc nimic interesant in discutii gen: "sa vezi ce am facut aseara: i-am prins pe mami si pe tati in pat" e doar un exemplu! Baietii se maturizeaza mult mai greu, si daca o fata e draguta atunci cand e copilaroasa, in cazul baietilor e dezgustator! crede-ma, mi s-a intam[plat, de ex sa intrebi cf si sa primesti drept raspuns ma joc de N ori. In fine e doar parerea mea, incerc sa-ti explic ce e in cazul meu. Fiecare cu parerea lui! si un sfat: nu cauta fete ca sa ai cu cine vorbi despre "jucariile" talewinking

| Eleenaa a răspuns:

Unele fete se uita la acei baieti poate pentru a le creste popularitatea, cunosc si eu cateva fete din astea. dar nu e tocmai asa ei isi pot bate joc de ele si dupa plang ca le-au ranit inimioara. Dar cine le-a pus sa se uite la tipi mai mare. Fetele care vor sa incerce o relatie frumoasa, poate chiar si de lunga durata isi aleg baietii de varsta lor sau cu 1-2 ani mai mari ca ele.

| lovemeanymore a răspuns:

E mai bine sa fi cu un baiat mai mare, are experienta..si in plus, cu cei mari ai ce vorbi si te simti mai in siguranta decat cu un baiat de 15 aniwinking

| D2mtfk explică (pentru lovemeanymore):

In sigurnta de ce/cinelaughing?

| D2mtfk explică (pentru lovemeanymore):

Scuze, siguranta