anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce fetele deseori sunt numite curve ce anume face o curva de e numita asa

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Face sex cu multi indivizi si are interes financiar.

| RAY a răspuns:

Eu unu n-am nimic cu o femeie care se vinde pe banii, si cu una care e ipocrita, falsa in plus o data ce suferi ai tentatia sa generalizezi, adevarul e ca in ziua de azi cam toate sunt dupa banii si atat

| sandra94 a răspuns (pentru RAY):

Nu toate eu m-am intalnit cu prietenul meu un an si nici un leu nu am luat de la el pentru ca am fost cu el nu pentru bani pentru ca l-am iubit foarte mult

| adrianamara a răspuns:

Numarul mare de,, paturi'' prin care a trecut desi eu as spune mai degraba alceva,, curva''-este o femeie care fara sa aiba sentimente pentru barbati respectivi,, a trecut pe la ei''si nu ma refer la orice sentimente ci la iubire! Orice gest facut din iubire devine nobil pe cand cel facut numai din placere nu!

| sandra94 a răspuns:

Dar ce ziceti despre fata care au avut relatii doar cu o pers cu prietenul si dupa dspartire el o numite pe fata curva cu toate ca ia avut cu el prima data si afost virgina cind a facut asta

| udp a răspuns:

sex, mult si cu mai multi laughing aici glumesc oarecum; sunt mai multe aspecte, uneori eticheta asta ti se poate pune destul de repede daca ai cativa parteneri indiscreti care spun tuturor ce faceti voi si cum faceti, sau daca ii cedezi unui baiat prea usor (problema nu e neaparat la tine ca cedezi, ci la el ca te judeca pentru asta)
insa daca o fata e numita in felul asta, nu inseamna ca si ehee hee