dar mama ta, dezvirginată acum 20 de secole, nu aşteaptă să fie respectată şi preţuită?
Ptr ca au oarece experienta idiotule si pentru ca nu scrie pe fruntea lor ca "sint dezvirginata sau virgina"indiferent cit de mult se lauda exaltatii ca ar fi facut cu vreo una dintre ele.Scuza-ma dar in capcanele astea cad numai prostii.
Pentru ca si ele sunt fete si simt nevoie de a fi iubite si respectate
Tu ce vrei sa spui,daca o fata nu mai e virgina,isi pierde dreptulde la iubire,afectiune,intelegere,de la tot?
Cand iubesti pe cineva,o iubesti pentru ceea ce este ea ca persoana, nu pentru himenul ei care nu are importanta. Poti foarte bine sa fi virgina si sa n-ai pic de suflet, deci nu asta conteaza.
Ti-as explica mai mult dar mi-e lene sa mai scriu acum.
Ce importanţă are dacă e virgină sau nu? Tu umbli doar cu virginele? Eşti absurd, nu te supăra că îţi spun. Măi omule, în viaţa asta nu avem de ce să judecăm persoanele după naţionalitate, orientare sexuală, virgin/nevirgin, fumător/nefumător etc.
Virgine sau nu, au dreptul la respect şi preţuire în mod egal.
Pentru ca sunt fete sh vor sa fie in centrul atentiei sh ca aietzi au nevoie de fete nu ele de noi sh se asteapta sa le rasfatam cea ce nu merita unele
Pai pentru tine cretinule si pentru altii ce importanta are ca nu mai sunt virgine? Atunci cretini care nu mai sunt mai au preferinte pentru fete virgine?
Pune-ti creieru la bataie
Cum de ce? Pentru ca sunt oameni si ele. Atata timp cat o fata te respecta, indiferent cum ar fi ea, trebuie sa o respecti si tu. Iauzi domne ce intrebare Vorba lu moonY.da maicata? Nu stiu la ce te gandeai cand ai scris asta...
Sunt stupefiată de prejudecăţile unora! Nu-mi vine să cred că există oameni care depăşesc şi limita imbecilităţii pe lumea asta. Crezi că un himen are vreo importanţă sau vreo legătură cu respectul?
Userul moonY ţi-a dat cel mai raţional răspuns, chiar dacă a fost puţin cam agresiv. Cred că doar aşa îşi pot da seama persoanele ca tine că himenul nu are nicio relevanţă atâta timp cât caracterul unei persoane este veritabil, iar respectul lor faţă de cei din jur este incomparabil cu al unei persoane care este virgină.
Hmm, e o diferenţă să ştii. Unele care nu mai sunt virgine devin c*rve Cele care au decenţă şi au făcut lucrul ăsta din iubire... Merită tot respectul. Ce? Crezi că e vreo diferenţă între cele 2 "categorii"? Doar pentru că dai de o fată care nu mai e virgină şi nu eşti primul în viaţa ei, nu înseamnă că nu trebuie respectată şi preţuită. De multe ori, fetele care au trecut prin astfel de experienţe, ştiu mai bine ce vor de la viaţă!
Harciogule,o sa-ti spun un bank despre harciogi,dar nu vreau sa te supar,asa cum mi-ai facut-o tu,probabil din lipsa de kultura,eu am intrebat simplu,daca vrei rs,daca nu, nimeni nu te impune. Daca vorbesc inseamna ca sunt sigur de faptul ca au fost virgine sau nu fetele cu care am intrat in kontakt!
P.S. Kauta in dictionar definitia kuvintului idiot, analfabetule!
MoonY,esti si tu mama? ma intreb cat de imbecil/a poti sa fii sa konsideri ca mama mea e fata (e femeie deja dupa parerea mea)...in intrebare e clar skris "fetele". Nu am pus in diskutzie mamele,pentru cele care au reusit sa dea viata kuiva, respect, dar pentru kopilele care umbla cu 5 odata...bha
ὋᾋƝƝᾋ,bine ai facut ca nu ai pierdut timp pentru a-mi explica "teoria kibritului"...pentru ca daca pentru tine nu conteaza acel "himen" uite pentru mine konteaza si foarte mult, si am si argumente pe care cred ca tu nu le vei intelege pentru ca dupa ce ai scris inteleg ca tu ai alte principii de viata decat mine.
Ma mira faptul de ce nu a skris vreun baiat ca "himenul" nu are nici o importanta, ba are, doar ca nu pentru fiecare in parte. putini au inteles intrebarea mea...
IAMKENNETH întreabă:
anonim_4396 întreabă: