| ROLAND1999 a întrebat:

De ce fetele din clasa mea sunt suparate si mereu le doare burta. eu sunt pe clasa 5-a. chiar nu stiu de ce

Răspuns Câştigător
| Adorable a răspuns:

Buna!
Atunci cand fetele se maturizeaza si organele lor sexuale incep sa functioneze, le vine menstruatia. Pe unele le doare burta intr-un internal de 2-3 ani, pe altele pana la prima sarcina, iar pe altele toata viata. Ceea ce este cert este faptul ca fiecare are o senzatie incomoda de umeazeala.

9 răspunsuri:
| Ralucarrie a răspuns:

Ai auzit de ciclu menstrual...ala afecteaza hormonii fetelor si le fac intr-o clipa triste iar in alta sa planga fara oprire.si cateodata le doare pana si burtasadCred ca asta ar putea fi o variantabig grin

| cosmin_8573 a răspuns:

Da n ai stii de ce ai posta asta la dragoste si sex?

| andra_9523 a răspuns:

Pentru ca nu le place scoala tu esti fata desteapata si nu esti interesata sa scapi de ore nu deveni ca ele ca nu e bine.fa ce simti si nu te lasa corupta de ele.vor doar sa scape de ore. Oamenii sunt si bolnavii dar nu mereu.Pa pa kissbafta la scoala

| blaxy a răspuns:

Au ciclu

| Rayyy a răspuns:

Eh, au şi ele problemele lor!

| RXN a răspuns:

Le-o fi venit menstruatia si nu stiu cum sa se lauda ca-s femei.
Mai in gluma, mai in serios, nu e mai simplu sa le intrebi?

| OHmyGosh a răspuns:

Roag-o pe mama ta sa-ti explice ce este ciclul menstrual pentru ca si tu o sa treci prin ce trec ele acum.Si vezi ca trebuie cat mai repede sa o intrebi. Oricarei fete mai devreme sau mai tarziu adica 9-16 ani trebuie sa-i vina ciclul.
Sa nu te sperii.

| LostLady a răspuns:

Au ciclu straight face. Dar mi-e cam greu sa cred ca nu stiai asta avand in vedere ca in zilele noastre si un copil de 6 ani stie cam tot ce se leaga de sex, sarcina etc.

| girl4you a răspuns:

Din cauza ca au ciclu big grin