De fapt e exact opus, fetele sunt mult mai frumoase ca baieti, din 10 baieti daca 2, 3 sunt frumosi in scimb din 10 fete 7, 8 sunt frumoase,e logic ca cele frumoase vor baieti frumosi,baieti care nu le atrage au tot felul de complexe,frustrati si sunt misogini,multi sunt catelusi, masculi beta, vesnic in lista prieteniei, fetele fac selectia sexuala, e foarte bine ca aleg baieti frumosi, bine facuti, fac un lucru bun pentru viitorul speciei umane
Ai uitat sa zici ca atunci cand crezi ca ele te iubesc, de fapt se plictisesc de tine mai repede decat un bebe care daca are multe jucarii cere in continuare ca de, de celelalte s-a plictisit.
Cam asta e cu femeile in ziua de astazi, le oferi totul, apoi le prinzi cu alti insi ca vrea senzatii noi, te desparti de ele, apoi peste ceva timp iti vin cu scuze si plansete ca tu erai ala perfect care o iubea pentru ce este nu pentru ceva anume, s-a destrabalat generatia deja si nu poti deloc sa gasesti cu usurinta o femeie de incredere care stii ca va fi cuminte si nu va face figuri, fericirea e pe un termen limitat, cand se ajunge la monotonie vin si inselaciunile si despartirile.
Din cauza sărăciei, și a falselor idealuri promovate peste tot și a campaniei de indobtocire a neamului care funcționează de când am devenit o țară "democrată". De proaste ce sunt se cred deștepte și de proști ce suntem ne lăsăm călcați în picioare și le dăm atenție, fiindcă nu gândim mai departe de o bucată de... nu ne duce capu' 2 metri mai în față... Am ajuns un popor idiot cu beșini și iluzii fantastice care ne împrumutăm standardele vieții din poze de pe Facebook, seriale și mass-media.
„ Dupã cum observ daca vrei sa ai femei trebuie sa fi inalt si frumos, sau trebuie sa ai multi bani, altfel esti dat la o parte chiar si de cele care aratã ok "
Prietene, am prieteni care au iubite mult mai frumoase decat ei si cu toate astea nici eu nu au prea multi bani sau sunt prea frumosi, ei sunt niste persoane interesante, destepte, mature si cu toate astea au un umor formidabil. Daca pui intrebarea pentru tine, ti-as sugera sa iesi mai mult pe afara, sa iei contact cu lumea reala mai mult. Acum raspunde-mi si tu la intrebare : De ce ei pot avea iubite frumoase?
Nu este la general mai sunt si exceptii.
Nu trebuie sa judecam pe nimeni dupa aspectul fizic sau dupa bani din buzunar, dar nici nu poti forta pe cineva sa placa pe cineva anume doar ca acel cineva sa fie multumit si bagat in seama.Nu te indragostesti dupa cum vrei tu ci dupa cum simti, si cum sunt fete ce se uita dupa mari frumuseti si smecheri asa mai sunt si baiati ce se intind mai mult de cat le este plapuma.
Ideia e ca poti sa incerci in viata, sa experimentezi ca sa ai ocazia sa vezi unde te cataloghezi si unde este de tine ca dupa sa te pozitionezi cum trebuie. Daca dai gresi o data, de doua ori la o anumita categorie de fete sau de baieti te reprofilezi si gata.Trebuie sa te resemnezi si sa constientizezi ca in viata nu sunt toate dupa cum vrei iar societatea poate fi uneori dura.
Exista cam putine care sunt intr-adevar feminine care le place sa se focuseze doar pe un singur baiat, majoritatea fiind deja luate asa ca nu prea am timp eu sa caut una. Mai ales ca stau si intr-un oras mic.
Greseala mea a fost ca nu prea am facut pe nici o fatã sa fie atasatã emotional de mine, sa pot construi o relatie sau ceva, pastrez legãtura cu unele care am ceva ceva interferente dar ne vedem mai rar.acum sunt catalogat doar dupa aspectul fizic si primele impresii, concurenta fiind mare am foarte putine sanse sa mai formez ceva, dar nici nu imi bat capul prea mult, pentru ca e plin de unele care vor doar atentie se dau ele in spectacol dar de fapt nu vor nimic de la mine, care cel putin mie mi se par mai rele ca prostituatele, la alea macar te astepti sa ofere 100% sex.
Chiar daca prind o fata feminina si interesatã de mine indiferent de cum aratã, si reactioneaza bine la mine nu sare la altul in a doua secundã, sunt si eu cam incet si nu actionez rapid si destul de des ori o fac prea dintr-o datã.
Asa ca sa gasesc o asemenea fata plus sa ma si potrivesc cu ea e cam imposibil.
Se mai intampla si din astea.
Eu am multi prieteni ce au probleme de genul.Baiati ce pur si simplu nu isi gasesc jumatatea doar ca majoritatea ori sunt foarte ocupati cu munca (iar generatiile astea vor iesiri si timp),ori au fost dezamagiti si acum sunt un pic cam prea fricosi, suspiciosi, gelosi, ori pur si simplu cum spui tu nu se considera tocmai frumosi sau avuti.
Intr-adevar se gasesc greu dar daca vrei una ok, ce sa se indragosteasca de cum esti tu si sa te accepte asa, ar trebui sa cauti in "partea linistita a femeilor" cum s-ar spune.Sa incerci sa interactionezi cu acea fata focusata pe munca, pe invatat, si care are ca si pasiuni plimbarile, calatoriile etc nu bar distracti si gasca.La felul tau de a fi iti trebuie probabil o fata ce nu a avut o relatie sau chiar din contra o relatie serioasa sa stie cu ce sa mananca.Nu fete cu gasti cu shoping...
Poate gasesti greu dar nu uita un lucru, pe pamant suntem nu stiu cate femei la un barbat, deci imposibil sa nu ai si tu o jumatate pe undeva.
Aici nu poti vorbi la general si cred ca mai degraba baietii sa nu spun urati(ca toti suntem frumosi in felul nostru) au standarde mai inalte si vor o fata cat mai frumoasa decat ei.
Nu cred ca este neaparat in general... am vazut si fete care aratau super beton si erau cu baieti de... vai de mama lor
Eu am avut iubite si mai urate si mai frumoase, recunosc. Pur si simplu sunt mai multi factori in joc. Ideea e ca daca o iubesti si iti asumi aceasta responabilitate, nu mai conteaza neaparat ca e mai urata sau mai frumoasa, important este sa iti placa tie, sa te iubeasca, sa te respecte, sa fie sincera s-a.m.d si vice-versa.
Eu am avut o relatie de curand cu o fata care ne statea super bine impreuna, faceam poze si toata lumea ne felicita si etc etc etc... dar nu ne intelegeam deloc, doar noi stim ce erau in spatele pozelor.
Asa ca relatia perfecta nu consta in poze pe Facebook sau in felul cum arati. Conteaza si cum arati, dar nu atat de mult incat sa influenteze acest aspect.
Ideea e sa iti placa tie si sa fie si atractie fizica.
Pentru ca nu frumusetea e pe primul loc; decat unul frumos dar care nu stie sa se comporte sau sa vb cu o fata mai degraba unul cu simtul umoruui, amuzant si destept in primul rand dar nu prea placut la infatisare:
Corect asa e, si cred ca mai degraba baietii sa nu spun urati(ca toti suntem frumosi in felul nostru) au standarde mai inalte si vor o fata cat mai frumoasa decat ei.
Man toti avem un standard de la 1-10 sa zicem asa, doar chestia e ca de exemplu un baiat de nota 8-10 fizic care are relatie o sa poatã sa foloseasca orice fatã care este sub medie de exemplu nota 7, care o sa facã mai greu pentru un baiat de nota aia sa fie intr-o relatie, de obicei sunt doar folosite toate fetele pentru sex, unii chiar le trateaza ca pe niste obiecte sexuale facândule doar oral.
Cunosc multi baieti care sunt ceva mai frumosi ca mine si au relatii dar se dau si la fete mai urâte sa zic asa, asta facând unui baiat de nota 6-7 cel putin asa ma consider eu la aspectul fetei sa imi fie mult mai greu sa combin pe una la fel de frumoasa ca mine.
https://m.youtube.com/watch?v=N0m_GVG3Oxo&feature=youtu.be
Women Have UNLIMITED Dating Options
asta am spus si eu, ele au optiuni nelimitate
Chiar crezi? Dar când ajung la 25-35 de ani si dispare frumusetea fizicã din câte observ tot cu catelusii beta rãmân sa se reproducã. Doar distrug specia umana, sunt gaurite de cei mai frumosi si cei urâti care mai apuca pânã sunt tinere, dupa tot un provider bun ramâne si la stadiul de fizic al ei ramâne.
Pentru mine e non-sens, e vina noasta daca am sta fiecare doar cu fetele de nasul nostru nu ar fi asa, dar ce sa faci sexul e o necesitate masculinã. Urâta-frumoasa nu conteazã atât timp cat este.
Cei drept cand ai dorinta sexuala mare ai face sex si cu moarte
Ce ziceam si eu:sunt fel si fel de oameni(nu exclud ambele sexe)
Da Denisa dar vezi tu toate fetele "cuminti" sunt luate, de ramas mai rãmân cele cam mici pentru mine si cele care le bag in aceeasi oalã vor doar distractii nu iubire.
E o diferenta de ce vrea una de liceu si celelalte mai mari, din cate vad si liceencele sunt al fel eu nu prea gasesc doar | relatii calumea 1 din 10 sa fie stabile si fete cuminti, relatii care vrea sa te facã catelusul ei 5 din 10 de obicei trebuie sa fi ceva mai frumos si restul sunt doar asa la abureala o zi eu o zi tu.
Femeile se uită dacă ai potențial adică dacă te descurci. De aceea ele au teste, tâmpeni, toane, capricii, mofturi etc.
Te descurci, te învârți asta le interesează pe ele deoarece ele nu se implică, de exemplu, câte femei au funcții de conducere.
Trebuie să-i arăți că te descurci, că faci rost, chesti de acestea, mai o legumă, mai o ciocolată, mai o ignori.
Cred ca mai mult testeaza sa vada numarul de admiratoare, In fine eu gasesc greu peste, si dacã gasesc am o problema mai mare, unde stau se fac cam greu bani, firmele sunt de toat rahatul, asa ca Mai bine plec dincolo si pana revin stau 0 macar pana reusesc sa-mi fac propriul apartament, o alta Masina etc.
Nu-i chiar asa, mie imi plac baietii modesti, mici de inaltime, timizi si inteligenti deci nu toate fetele is la fel.
Ce generalizare stupida. Nici eu, nici prietenele mele nu ne-au interesat niciodata cum arata un tip, cat timp am avut ce sa vorbim cu el si nu ne-a plictisit. Nici banii, nici ce job aveau nu ne-a pasat. Nu stiu unde traiti de dati numai de asemenea fete, in anturajul meu nu exista asa ceva. Daca ai avut tu niste experiente ratate, nu inseamna ca asa sunt toate. Eu am dat de multi tipi care inseala, ar trebui sa zic ca tuturor va place sa faceti asta indiferent ce aveti langa voi?
"cat timp am avut ce sa vorbim cu el si nu ne-a plictisit."
Nu sunt eu cel mai popular din anturaje, pãi iti dai seama cã fetele nu se "disreaza" cu mine...
Ce reprezinta pentru tine a nu fi plictisitã?
SamsungElectronics întreabă: