| FORMULADTI a întrebat:

DE ce fetele dupa ce gresesc asteapta ca tot baiatul sa le caute? Asta da o dovada ca ii este tot una de acea relatie,si ca nu perde mare lucru daca nu se mai inpaca, nu?

13 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

De obicei fetele se consuma foarte mult atunci cand gresesc, fata de baieti.
Daca te iubeste si ii pare rau, o sa te caute stai linistit. Poate ti-a rasplatit cu aceeasi moneda, nu se stie.

Si te rog sa nu uiti ceva : Atunci cand un baiat greseste, este iertat. Insa cand o fata greseste este parasita.

Take care.

| Gstefan a răspuns (pentru h3r):

Din ce status de mizerie, ai luat paragraful acela?
Sti ca doar o minte de femeie parasita putea sa il conceapa, nu?

| h3r a răspuns (pentru Gstefan):

Si ca doar un barbat parasit putea sa comenteze...
Nu stiu daca persoana respectiva a fost parasita, insa in proportie de 70 la % avea dreptate.
Nu am chef de nicio dezbatere pe aici, fiecare are parerea lui, ti-o respect, insa sunt sigura ca nu sunt singura care crede ceea ce am scris eu in raspunsul anterior.

| FORMULADTI explică (pentru h3r):

Nu e chiar asa, eu o iert mereu cind greseste, si in genral pun suflet in realtia noastra.Nu-s din asta sa ma joc cu sentimentele.insa uite cum sunt rasplatit, pacat!

| h3r a răspuns (pentru FORMULADTI):

Hey, am generalizat.
La fel ca si fetele, si uni baieti pun suflet. Uneori se umilesc in fata unei fete, doar pentru iertare, doar pentru a o avea langa ei, iar din pacate cateodata se intampla ca fata sa nu merite asa ceva.
Cat despre greseala prietenei tale, ce s-a intamplat mai exact?
Ati vorbit clar?

| diwa a răspuns:

E foarte complicat. Depinde de la ce a inceput cearta, plus ca fiecare fata reactioneaza diferit. Eu de exemplu nu rezist prea mult, chiar daca imi propun sa nu-l caut ceva timp, nu rezist mai mult de cateva ore laughing) partea buna e ca ne cautam pe rand, sa zic asa, adica nu-l impac numai eu si nici numai el nu ma impaca, e un oarecare echilibru. Nu l-am cautat mult timp cand a fost ceva FOARTE GRAV, si nu a fost din ambitie sau rautate, ci pur si simplu nu vroiam sa vorbesc cu el sau sa-l vad sub nici o forma din cauza a ce facuse. Unele fete fac asta pentru ca vor atentie sau sunt de parere ca numai baiatul trebuie sa le impace, sau pur si simplu vor atentie. Depinde, e complicat big grin

| Katherineeeeeeee a răspuns:

La chestia asta multi, foarte multi baiti gresesc, daca fata nu vine inseamna ca astea sa veniti voi sa ii arati ca va pasa de ea si de relatie [ pentru ca majotitatea baietilor sunt indiferenti si sunt cu unele fete doar pentru sex nu din iubire... in fine ] acum depinde si de ce greseala a facut. de exemplu daca s-a suparat pe tine entru ca ai vorbit cu o fata sau nu ai bagat-o in seama asta inseamna ca te iubeste [ nu ai de ce sa fii suparat. asa cum sunti baietii din ziua de azi ] in schimb daca s-a vazut cu alt baiat sau ceva in genul, nu are rost sa mergi la ea...
parerea mea happy

| FORMULADTI explică (pentru Katherineeeeeeee):

Pur si simplu a plecat, m-a lasat balta si a plecat...Aici tot eu trebuie sa incep? PArerea mea e ca nu...

| OanaSiCamAtat a răspuns:

NU! Gresesti! Multe fete fac asta intentionat si nu vin ele sa s impace pentru ca de multe ori ele vor sa vada daca acel baiat chir tine la ea si chiar o iubeste.

| FORMULADTI explică (pentru OanaSiCamAtat):

O iubeste stai sigur, pai daca ea e vinovata, cum adica baiatu ar trebui sa inceapta? Unde e logicA?

| Katherineeeeeeee a răspuns (pentru FORMULADTI):

Orice fata vrea sa vada ca persoana care o iubeste ii impartaseste sentimentul... daca ea face o greseala fie ea cat de mica asteapta ca baiatul sa mearga la ea sa vada ca ii pasa... intelegi?

| FORMULADTI explică (pentru Katherineeeeeeee):

Inteleg,si baietii au orgoliu, si in plus nu se mai invata minte daca faci asa.Din pacate de prea multe ori am facut eu totul, acum e timpul sa mai faca si eu.Ar fi logica in asta, cine greseste, acela plateste.Desi cred ca eu sufar mai mult decit ea aici sad!

| Katherineeeeeeee a răspuns (pentru FORMULADTI):

Mda straight face si eu sufar de fiecare data... te inteleg straight face
singura mea greseala e ca ma indragostesc prea repede si pun la suflet straight face