De obicei fetele se consuma foarte mult atunci cand gresesc, fata de baieti.
Daca te iubeste si ii pare rau, o sa te caute stai linistit. Poate ti-a rasplatit cu aceeasi moneda, nu se stie.
Si te rog sa nu uiti ceva : Atunci cand un baiat greseste, este iertat. Insa cand o fata greseste este parasita.
Take care.
Si ca doar un barbat parasit putea sa comenteze...
Nu stiu daca persoana respectiva a fost parasita, insa in proportie de 70 la % avea dreptate.
Nu am chef de nicio dezbatere pe aici, fiecare are parerea lui, ti-o respect, insa sunt sigura ca nu sunt singura care crede ceea ce am scris eu in raspunsul anterior.
Nu e chiar asa, eu o iert mereu cind greseste, si in genral pun suflet in realtia noastra.Nu-s din asta sa ma joc cu sentimentele.insa uite cum sunt rasplatit, pacat!
Hey, am generalizat.
La fel ca si fetele, si uni baieti pun suflet. Uneori se umilesc in fata unei fete, doar pentru iertare, doar pentru a o avea langa ei, iar din pacate cateodata se intampla ca fata sa nu merite asa ceva.
Cat despre greseala prietenei tale, ce s-a intamplat mai exact?
Ati vorbit clar?
E foarte complicat. Depinde de la ce a inceput cearta, plus ca fiecare fata reactioneaza diferit. Eu de exemplu nu rezist prea mult, chiar daca imi propun sa nu-l caut ceva timp, nu rezist mai mult de cateva ore ) partea buna e ca ne cautam pe rand, sa zic asa, adica nu-l impac numai eu si nici numai el nu ma impaca, e un oarecare echilibru. Nu l-am cautat mult timp cand a fost ceva FOARTE GRAV, si nu a fost din ambitie sau rautate, ci pur si simplu nu vroiam sa vorbesc cu el sau sa-l vad sub nici o forma din cauza a ce facuse. Unele fete fac asta pentru ca vor atentie sau sunt de parere ca numai baiatul trebuie sa le impace, sau pur si simplu vor atentie. Depinde, e complicat
La chestia asta multi, foarte multi baiti gresesc, daca fata nu vine inseamna ca astea sa veniti voi sa ii arati ca va pasa de ea si de relatie [ pentru ca majotitatea baietilor sunt indiferenti si sunt cu unele fete doar pentru sex nu din iubire... in fine ] acum depinde si de ce greseala a facut. de exemplu daca s-a suparat pe tine entru ca ai vorbit cu o fata sau nu ai bagat-o in seama asta inseamna ca te iubeste [ nu ai de ce sa fii suparat. asa cum sunti baietii din ziua de azi ] in schimb daca s-a vazut cu alt baiat sau ceva in genul, nu are rost sa mergi la ea...
parerea mea
Pur si simplu a plecat, m-a lasat balta si a plecat...Aici tot eu trebuie sa incep? PArerea mea e ca nu...
NU! Gresesti! Multe fete fac asta intentionat si nu vin ele sa s impace pentru ca de multe ori ele vor sa vada daca acel baiat chir tine la ea si chiar o iubeste.
O iubeste stai sigur, pai daca ea e vinovata, cum adica baiatu ar trebui sa inceapta? Unde e logicA?
Orice fata vrea sa vada ca persoana care o iubeste ii impartaseste sentimentul... daca ea face o greseala fie ea cat de mica asteapta ca baiatul sa mearga la ea sa vada ca ii pasa... intelegi?
Inteleg,si baietii au orgoliu, si in plus nu se mai invata minte daca faci asa.Din pacate de prea multe ori am facut eu totul, acum e timpul sa mai faca si eu.Ar fi logica in asta, cine greseste, acela plateste.Desi cred ca eu sufar mai mult decit ea aici !
Mda si eu sufar de fiecare data... te inteleg
singura mea greseala e ca ma indragostesc prea repede si pun la suflet