| AngelErmin a întrebat:

De ce fetele/femeile sunt create de Dumnezeu fara sentimente?

28 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Iar unii de ce sunt fără de ratiune?

Răspuns utilizator avertizat
| Ofiintă a răspuns (pentru AngelErmin):

Şi tu în care te încadrezi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ofiintă):

E o intrebare cat se poate de rațională. Se vede și la animale, noi oamenii nu suntem atât de diferiți.

| Emazio a răspuns:

Nu mai avea in sacoșă.

| SilentRain a răspuns:

E greu sa gândești logic in ziua de azi

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Gresit prietene, fetele sunt o importanta sursa de venit, este foarte simplu cu cat ai mai multe fete cu atat faci mai multi bani asta daca esti proxenet si ai o organizatie ce cuprinde 100-120 de barbati care se ocupa de fete.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru AngelErmin):

In absolut toate generatiile au existat proxeneti si vor mai fi, asa a fost mereu de gand e lumea asta pe pamant, totul se rezuma la BANI frate. Inteleg tu nu esti genul acela Dumnezeu sa aiba grija de tine.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru AngelErmin):

Ai vorbit ca un om mare, ai dreptate frate.

| CleanHeart a răspuns:

Haoleu, fix noi cele mai empatice fiinte laughing
Ce fata te-a suparat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde ai mai auzit asta?

| Mmcosmin a răspuns:

Probabil ca tot asa sunt "creati" barbati ce nu pot crea sau percepe aceste sentimente. Nu as generaliza! Cred ca vorbesti despre o particularitate. Oricum detaliile povestii ascund raspunsul pe care il cauti. Acolo trebuie sa cauti fara sa generalizezi, fara sa adaugi subiectivism, fara sa cauti scuze sau vinovati. Daca esti obiectiv in analiza ai mai mari sanse sa afli un raspuns, sa inveti ceva si sa eviti greselile pe viitor. O bere si un somn bun ar putea face analiza si mai pertinenta;-).

| Mmcosmin a răspuns (pentru AngelErmin):

O bere este foarte buna si la dieta si la antrenament (mai ales seara, cum ti-am sugerat ) dar asta este nu doar o alta poveste ci si o alta fata a problemei. Stii genul ala care cere un sfat si apoi stie cum si ce nu e bine la sfatul primit?! Intotdeauna m-am intrebat de ce sunt "judecatorii" astia deghizati in nevoiasi in mare nevoie de un sfat?!

| CiprianSep7aru a răspuns:

Femeile nu exista de fapt, exista doar masini de spalat si curve

| Viorellll a răspuns:

Asta e cea mai tare intrebare laughing, dar sa stii ca ai dreptate, nu te contrazic, ba chiar din experientele mele e corect ce spui. Oricum nici eu n am gasit niciodată răspunsul pentru asta...