Dacă îl aștepți pe FătFrumos s-ar putea să te alegi doar cu calul.
Fetele frumoase și inteligente au toate atuurile ca să poată alege.
Nici nu "așteaptă" nici nu "au parte".
Dacă până acum nu ai ales (selectat) asta ridică un semn de întrebare în privința inteligenței.
Dacă ai ales și ai ales prost (numai proști) și asta ridică un semn de întrebare în privința inteligenței.
Analizează situația mai cu atenție.
Îmbracă-te in haine cat mai plictisitoare, pantaloni de trening, tricou larg, no make-up... și ieși la agățat. Un superficial prost nu o sa fie atras, in schimb unui cu ceva creier cu siguranță. Si nah, dacă atragi folosind mai mult creierul decât fizicul o să îți găsești tipul inteligent și amuzant.
Faza e ca natura ta vrea altceva fata de cea vrea ratiunea ta, natura ta e bazata pe emotie,te asta te simti atrasa de barbati care au un caracter de curvar dar in timp te vei compromite cu un beta provider, desi nu vei simti iubire vei avea pe cineva, nu esti singura in situatia asta, inclusiv freud stia ca femeile sunt scarbite de barbati lor iar in fantezile lor sunt barbati de nota 9, 10 nu barbati normali, asa zis personalitate buna de baiat bun nu atrage sexul opus, barbati aia rai au dus specia mai departe, desi e logic ca genetica voastra sa vrea asta
Am o idee, pleaca din mediul tau actual intr-un mediu in care oamenii sunt mai inteligenti. De exemplu faci o facultate, un masterat, la stat.
Intai de toate, fetele inteligente nu se autoproclama "frumoase si istete". Niciun om inteligent nu va spune ca e inteligent. Cand recunosti ca esti prost, atunci esti inteligent cu adevarat.
Bineinteles ca esti frumoasa, la fel ca toata lumea, nu mai mult, nu mai putin.
Sfatul meu este ca, indiferent se nivelul IQ, mereu sa cauti perfectiunea in partener si sa nu faci niciun compromis in alegerea lui. Da, asteapta-l ca exista si il vei intalni intr-o zi. Asta nu are nicio legatura cu desteptaciunea, toti au un suflet pereche, indiferent de orice.
Iar, draga mea, nu mai alege baietii dupa mașină si aspect fizic, nu-i lua din club, ca normal ca-s prosti si imaturi.
Sufletul tau pereche e idealul tau masculin, deci nu poate fi cum nu-ti place. Va fi perfect.
De asemenea, iti sugerez sa revizuiesti atitudinea si gandirea asta.
Modestia e o calitate importanta. Oricat de inteligenta ai fi, nu stii nimic. Nici eu nu stiu, evident. Invata sa accepti asta, apoi o sa faci un pas important spre culturalizare.
Daca are o situatie financiara buna asta nu inseamna ca esti cu el pentru masina lui, nici decum, Oricum mi se pare firesc ca un barbat sa fie stalpul intr-o relatie si sa nu il intreti tu pe el, dar nici el pe tine, adica trebuie sa existe cooperare reciproca. Nu am cum sa accept si nu voi accepta niciodata pe unul cu un nivel intelectual mult mai prejos de cat al meu si situatia financiara, nu mi se pare corect!
In capul tau este o chestie minunata. Vrei ceva dar corpul vine peste tine cu hormonul ala magic, mentalitatea ta, este setata de mica. Teoretic orice femela cauta un alpha care in cele mai multe cazuri daca observa ca ii merge nu o sa stea dupa tine. Cauta cea mai frumoasa, desteapta dintre cele pe care le are.
Tu... pentru ca probabil esti normala la look atragi pe foarte multi. Prosti and destepti, probabil accepti pe oricine in lista.
Pentru ca sunt cele mai inteligente in viziunea lor. Cineva mai putin inteligent e prost.
Scuze, te rog si scuze pentru toate femeile de asemenea, dar citind intrebarea ta mi-am amintit un banc.
"De ce femeile urate sunt destepte si cele frumoase sunt proaste? Pentru ca daca erau si frumoase si destepte erau barbati." :-))
Scuze inca o data.
Acum serios la intrebarea ta... poate ar trebui sa iti dezvolti abilitatea de a citi dincolo de gesturi si cuvinte inainte de a te implica in relatie. Nu cred ca prostia vine pur si simplu in ziua a 28-a fara sa dea semne un pic inainte. Deci tine ochii si urechile deschise!
Ai grija ca daca te prinde barbatu-tau ca te plangi pe net ca nu-ti convine ca nu-l poti domina, te da afara din casa Tu vi aici si te plangi apoi te intorci inapoi la rutina ta zilnica, alaturi de acel om. Desi spui ca-ti plac barbatii superiori tie in toate privintele(financiar, intelectual etc)te plangi ca nu-l poti controla cum vrei tu, ca nu-l poti dmina ca nu poti sa preiei fraiele relatiei.
Eu ca barbat nu intru intr-o relatie ca sa fiu dominat. N-am nevoie de relatie serioasa. Pot sa mi-o trag si fara relatii. Tu femeie ai nevoie de relatie. Nu ne intreba pe noi de ce atragi tu ce atragi. Ai la dispozitie optiunea sa nu mai atragi ce atragi, dar nu folosesti acea optiune. De ce? Pentru ca in realitate iti plac oamenii care ii atragi doar ca nu-i poti controla cum vrei tu. Apoi vi aici si ne plictisesti cu sacaielile tale doar ca sa te intorci la ce faceai inainte. Tu nu cauti o solitie. Daca voiai solutie stiai demult si singura ce aveai de facut. Nu acei barbati sunt prosti si imaturi. Tu esti aia proasta. N-ai decat sa astepti pe fat frumos. S-ar putea sa sfarsesti singura si iti este frica de asta.
Un barbat cu capacitate financiara si intelectuala, nu va fi la dispozitia ta cand ai tu chef. El are posibilitati, isi traieste viata cum vrea el. Asta nu-l face prost sau imatur. Tu ai zis ca vrei barbati cu capacitati multe, si superior tie. Acesti oameni nu vor dansa dupa cantecul tau. Asta nu-i face prosti sau imaturi. Nici un barbat cu capacitati si posibilitati nu-si va opri distractia si placerile lui doar ca sa fie servitorul tau. Daca ar fi fost servitorul tau, nu mai era acum om cu posibilitatile care le are, materiale, intelectuale, etc. Nu-ti convine nimic? Stai drecului singura, iar unul ca mine gaseste alte 3 ca tine (bine, nu ca tine, altele mai frumoase, mai cu chef de distractie, mai placute, fara bagaj emotional etc.) Stai drecului singura daca nu-ti convin barbatii care tot tu ii alegi.
""mesaj privat de la Lore123
Astăzi, 10:40 am
Bai
Auzi hai pleaca tu naibi de prost! De unul ca tine fug fetele din ziua de azi ca te crezi mare frumusete stralucitoare si de fapt cred ca esti un parlit de doi bani. Nu mai comenta aiurea ca habar nu ai sa dai un raspuns folositor, nu mai aberatii si mai presus de toate habar nu ai sa te exprimi. Asa ca nu imi spune tu mie cum sa fie un barbat ca tu esti vreun copil de 14 ani si inca mai ai de mers la scoala.""
Se pare ca am atins o coarda sensibila, ba chiar am rupt-o! Mi-ai dat mesaj privat ca sa nu fi nevoita sa recunosti ca am dreptate. Ca sa stii, am 29 de ani, nu 14, sunt in acest moment intr-o relatie si fac ce doresc in acea relatie pentru ca tipa cu care sunt intelege ca eu am intaietate in acea relatie. Cum adica sa nu-ti spun eu tie cum sa fie un barbat? Sunt un barbat, cunosc infinit mai bine decat o muiere cum este un barbat! iti repet, un barbat care castiga mai mult decat tine, care e mai inteligent decat tine (nu prea te duce capul deci nu e greu ca un barbat sa fie mai istet decat tine) fac ce poftesc si cand poftesc cu cine poftesc, si nu danseaza dupa muzica ta. Gresit, nu fug fetele de unul ca mine. Dimpotriva, la fel ca una toanta ca tine, fetele aleg unul ca mine pentru ca eu reprezint o provocare. Relatia EU o ofer, eu barbatul. nu tu. Relatia este un beneficiul al tau. In relatie eu trebuie sa fiu ala multumit. Prietena mea intelege asta. Nu te preface ca esti diferita. Prin simplul fapt ca mi-ai scris in privat ai demonstrat ca am dreptate si te feresti sa recunosti asta. Si tu, atragi oameni ca mine, care nu dau doi bani pe ce vrei tu, ce asteptari ai tu. Eu fac ce ma taie capul. Cu sau fara tine, eu fac ce doresc. Daca tu strambi din nas, te inlocuiesc instant. Unde tu strambi din nas, sunt alte 3 care abia asteapta putina afectiune, atentie etc. Pasarica ta nu este centrul universului, nu esti cu nimic speciala, o "basic ***" cum se spune
Pe final iti urez sa nu-ti plesneasca vreo vena in timp ce aflii cu stupoare de ce esti dea dreptul incapabil sa tii un barbat aproape pentru mult timp. Iti repet, un barbat cu posibilitati, nu dansaeaza dupa cum canti tu. Asta nu-l face imatur sau prost. Fie ca-ti place sau nu, il face irezistibil. Stii cum stiu? Pentru ca altfel nu ar veni o ipocrita ca tine aici sa se planga de asta!
Uite de asta stiu. Iti urez singuratate usoara. Stiu ca doare tare la femei, singuratatea asta.