| Vrros96 a întrebat:

De ce fetele își încep viata sexuala de la 13-14 ani (majoritatea) și când ajung la 18, 19, 20 ani nu mai au chef și spun că se respectă(asta doar în mintea lor). Chiar nu pot rezista să o înceapă mai târziu? Noi băieții cum putem aștepta chiar și pana după 20 ani?

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fac asta de curiozitate. Si cand ajung la 18, 19 etc se cred deja implinite, doar in mintea lor. Probabil cred ca se „maturizeaza".

| Vrros96 explică (pentru darrio2007):

Hai ca de curiozitate. Le place de la vârste mici și nu recunosc. După ce cresc mari cică se respectă "fetilii".

| Violleta2022 a răspuns:

Generalizare eronata, venita taman de la un baiat care nu a avut in viata lui relatii cu fetele, deci nu are nici cea mai vaga idee ce gandeste o fata indiferent ca-i de 13-14 ani sau de 20.

Lasa subiectul asta in pace si axeaza-te pe viata ta personala si pe fetele de varsta ta, fara sa mai aduci fetitele in discutie si fanteziile lor!

| Vrros96 explică (pentru Violleta2022):

Eu din ce vedeam, nu trebuie sa am eu experienta ca să vad. laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Vrros96):

Atunci pune-ti ochelari ca nu vezi bine!

Nu e nevoie, văd foarte bine, fetele au pofte mult mai mari decât băieții când vine vorba de sex, dar se ascund ca furnicile între mușuroi ca să nu fie făcute curve.

Iarasi o generalizare eronata!
Cine sta toata ziua cu mana pe cuc si o freaca?

Păi noi băieții când avem poftă e normal sa ne masturbăm, unii nu avem cu cine să ne satisfacem plăcerile, dar fetele ce fac laughing? Au mesaje de la 500 de băieți și au de unde alege...

Mai baiete, tu incurci poftele cu satisfactia.
Masturbarea este prezenta si normala atat la fete cat si la baieti!
Pentru atat lucru fetele nu au nevoie de un baiat/barbat, ca-i suficeint un 1 singur deget, sa se satisfaca pe clitoris si sa-si obtina un orgasm clitoridan.
Mai tarziu, cand isi incep viata sexuala, ajung si la orgasm vaginal, doar daca baiatul este capabil sa le produca unul, fiindca ala depinde de masura penisului si de indemnanarea cu care stie sa-l manipuleze barbatul.
Uite azi ai invatat ceva: femeia poate avea mai multe tipuri de orgasme, unde nu totdeauna trebuie un penis happy

| T0T a răspuns:

Noi nu așteptăm, ci suntem refuzați. De asemenea, fetele se dezvoltă mai rapid, în general. Pubertatea lor începe pe la 12-13 ani. Eu aș fi început să fac sex la 14, dacă aveam cu cine. Adică îmi doream, dar eram timid în colectivitate. De asemenea, fetele sunt atrase, în general, de cei mai în vârstă. Deci e o mare diferență. Oricum, tu faci o generalizare. Nu mai sunt atâtea fete care își încep viața sexuală la vârsta aia.
Ideea e că atunci când ești dorit, satisfăcut sexual, nu mai ai pofta așa cum are cineva care nu își eliberează presiunea sexuală. Imaginează-ți că nu ți-o freci 2 săptămâni, să vezi ce poftă o să ai după. E un exemplu. Fetele sunt mult mai căutate decât băieții, deci. La 20 de ani multe au destulă experiență cu sexualitatea lor, încât nu mai sunt atât de interesate. Majoritatea din cele care nu au atâta experiență, nu au fost interesate niciodată. E mult mai ușor să găsești partener sexual dacă ești fată/ femeie. De asemenea, la pubertate, majoritatea dintre noi simțim mai mult interes sexual decât după trecerea vârstei de 20 de ani. De acolo apetitul sexual va tot scădea.

| Ka0ru a răspuns:

Tu esti sanatos la cap? Care majoritate incepe la 13-14 ani?
Mai iesi afara si atinge iarba si lasa intrebarile de doi lei, frustratule.

| Vrros96 explică (pentru Ka0ru):

Nu sunt frustrat, chiar mă amuză fetele mici cum au gagii de la 12 ani chiar.

| MotanulAlbastru a răspuns:

Ce ai fumat, prietene?

| CP16 a răspuns:

Depinde, multi isi incep viata sexuala mai mult din curiozitate sau pentru ca li se pare cool si la moda, referindu-ma strict la categoria de varsta pe care ai mentinat-o tu.
Baietii au un dezavantaj fata de femei, in mare parte femeile au un procentaj mai mare de reusita de a gasi o persoana cu care sa faca sex ( indiferent daca e boccie, grasa, scoaba, proasta etc ) pe cand la barbati e mai greu din diferite motive, criteriile pe care le au majoritatea femeilor. Intelegi unde bat.

| Jus2tme a răspuns:

Exista multi factori care pot duce la începerea vieții sexuale atât de devreme. Mai ales ca în perioada adolescentei poți fi destul de vulnerabil și influentabil. Iar lipsa educației și un anturaj prost pot avea, de exemplu, un rol important în luarea unei astfel de decizii. Dar, în primul rând, nu prea înțeleg de ce în întrebarea asta sunt mai mult țintite fetele. Sunt și destui băieți ce și-au început viața sexuală mult prea devreme. Iar majoritatea celor despre care spui ca pot aștepta chiar și pana după 20 de ani, nu așteaptă neaparat din propria lor voință. Multi dintre ei nu au putut încă găsi pe cineva cu care sa facă și acest pas. Și e perfect în regula și normal. Nu e nimic de judecat sau de ras în asta. Dar la fel cum exista destui băieți ce nu și-au început viața sexuala pana la 20 de ani sau chiar mai târziu, așa exista și destule fete. Și chiar dacă o persoana, fie ea fata sau băiat, și-a început viața sexuală mult prea devreme, asta nu înseamnă ca pe parcurs nu se poate schimba și ca nu poate avea o alta mentalitate. Așa ca de unde stii, totuși, ca ele nu ajung sa se respecte la 18, 19, 20 de ani?