De exemplu asa eram si eu, vroiam sa am o relatie rerioasa cu un baiat mai mare ca mine.Fiecare fata se gindeste sa fie alaturi de un baiat cu faima sau renume, dar am inteles ca nu-i asa.Intradevar cei de virsta ta iti inteleg problemele si iti pot raspunde cu aceleasi sentimente, ba chiar poati si mai profunge.NU fiti hapsine.
Eram sigur ca vor raspunde toate divele cu celebra placa: baietii se maturizeaza mai greu. Ha, ha, ha! De fapt, ele vor doar atentie, cauta sa fie populare.
Vrem langa noi un barbat, care sa ne protejeze, sa ne faca sa ne simtim in siguranta!
s sp ca un baiat s maturizeaza doi ani mai tz decat o fata d aceiashi varsta!
preferam un barbat langa noi nu un copil!
Pentru ca vor niste barbati langa ele nu niste copii. Se stie ca fetele se maturizeaza si se dezvolta mult mai repede decat baietii si este normal ca isi doresc sa fie cu cineva mai mare, mai matur.
Pentru ca au nevoie de baieti cu experienta,care sa le invete incetul cu incetul multe,sa sarute de exemplu, asa daca nu stiu amandoi ce o sa faca?, daca unu din parteneri este mai experimentat cu atat mai bine
Pentru ca ii considera mai maturi. Psihologi au constatat ca majoritatea baietilor se maturizeaza mai greu ca fetele. Un alt motiv ar fi protectia, se simt protejate cand ies cu un baiat mai mare.
Iubitul meu este mai mare cu 5 ani decat mine (eu am 21 el 26) si am avut foarte multe de invatat de la el) si asta poate fi un motiv de a iesi cu un baiat mai matur.
Pentru ca nici eu, fiind fata, nu`mi prea plac baietii de varsta mea. Baietii mai mari sunt poate mai frumosi, mai intelegatori. [ nu toti, normal ]
Pentru ca in baietii se maturizeaza mult mai greu decat fetele si spre exemplu o fat ala 15 ani este deja matura pe cand baietii de 15 ani se comporta ca niste copii de clasa a V-a(unii)...
Ptr ca sa fie sigure ca nu mor ele primele glumeam cum au spus si fetele pentru ca baietii se maturizeaza mai greu baietii astia
Pentru ca,in general,baietii la varsta adolescentei pot fi foarte imaturi, indecisi, puerili.Acum fetele se impart in doua categorii:in cele care se cupleaza cu baieti mai mari decat ele pentru ca fie au masina,fie au bani si cealalta categorie, a fetelor care vor sa fie cu cineva de la care sa aiba ce invata, sa poarte discutii la aceleasi nivel.E mult de discutat dar sper ca ti-am putut fi de folos.
Deoarece baietii se maturizeaza mai greu ca si ele.Ne place mereu sa avem langa noi o persoana care sa inteleaga unele chestii si sa le trateze ca atare.Sunt si unii baietii care sunt mai maturi, dar rar.Depinde si ce varsta ai. Oricum bafta:*. Funda?
De exemplu ca sh mie, ma dadeam pe langa unu mai big ca minenu stiu chiar nu stiu intreaba all girls mie nu imi plac pitikaniile de varsta mea, deoarece baietii nu sunt dezvoltati ca si fetele...in perioada de pubertate au vocea de strut strangulat
YourDreamGirl întreabă:
felicitie06 întreabă: