| koopman a întrebat:

De ce fetele nu doresc la fel de mult ca baietii sa isi piarda virginitatea? Ce este asa special la ea? Chiar nu inteleg. La un momentdat toate o s-o faceti.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Le e frica de durere, altele se lasa de curiozitate sau din cauza baniilor

| Alcyon a răspuns:

Fiindca o femeie are mult mai multe batai de cap, dupa ce isi incepe viata sexuala. Cum ar fi: BTS-uri (la care femeile sunt mai expuse decat barbatii, din cauza felului in care sunt ele construite), sarcini nedorite (baiatul isi pune coada pe spinare, iar fata ramane cu plodul pe cap, sa-l creasca), avorturi (nu cred ca ai idee ce inseamna sa treci printr-un avort si cat de neplacut este pentru o femeie). Prin urmare nu-i deloc uimitor de ce fetele nu-s la fel de "grabite" ca baietii.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://9gag.com/gag/aAVY8Wo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vor pe naiba. D'aia li se pare ciudat ca a lor colega de facultate e virgina, nu? Ca nu vor. Scuteste-ma. Femeile din Romania nici in nas nu mai sunt virgine.

| Futhakari a răspuns:

Pentru ca noi masculi asa suntem numa **** **** si iar **** asa e si la animale.Ca o fata sa vrea acest lucru trebuie sa se simta sigura pe ea alaturi de cel care vrea sa faca dragoste. Si cea mai mare durere o simt femeile nu noi, noi simplu de stergem pe **** si am plecat dar la ele ramane ceva, sentimente distruse, visuri ruinate. Si trebuie sa fi mandru ca esti virgin/virgina ca nu esti vreun curvar sau perversa care nu ma pl o cauta sau ****.

| Anonymous999 a răspuns:

Pentru unele virginitatea e mai mult decat o povara.

| DiaAndra a răspuns:

Pentru ca un baiat care este virgin si are deja 18 ani este considerat ciudat, tocilar, fricos blablabla iar o fata care are 18 ani si e virgina este considerata pura, curata, neatinsa, cuminte si o vor tot mai multi baieti.Deci chestia asa am vazut-o intr-un film.Dar totusi mi se pare putin ciudat ca fetele si baietii nu sunt tratati egal.Pana la urma cum zici tu,toti o s-o facem,asa ca eu numesc chestia asta "debut sexual" nu dezvirginare pentru ca la urma urmei e doar sex, e doar prima data cand faci sex, la fel a fost si cand ai facut primii pasi, si cand ai avut primul sarut, prima prietena/prieten...pentru toate trebuie sa fie un inceput.

| Andrada0025 a răspuns:

Mai intai de toate trebuie sa se simta iubite, apoi vine totul de la sine.

| mikiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Daca un baiat face dragoste cu o fata e cel mai smecher chestii din astea bravo smechere ai arso pe asta felicitari, daca o fata face dragoste e o curva, o parasuta si o usuratica

| anonim_4396 a răspuns (pentru mikiiiiiiiiiiiiiiii):

Asa-i.