Pentru ca nu prea merge sa ii zici in fata unui om ca nu il place, prin atitudine trebuie sa te prinzi imediat ca nu te place, deci nu e nevoie sa intrebi.
Te tine in zona prieteniei ca ar vrea sa fiti amici, iti apreciaza celelalte calitati, dar atat.
Ca daca nu te place nici ca amic, nu te mai baga deloc in seama.
Si eu cand am evitat, am evitat tot diplomat.
Fratele meu, in lumea asta, nu există doar persoane cu care te-ai f*** și persoane cu care nu.
Există o multitudine de alte genuri de relații interumane.
Am o mulțime de prietene de sex feminin. Crezi că le-am luat pe toate la rând, ca disperatul, să le "testez"?
Când trăiești pe lumea asta și vezi numai sex, sex, sex în fața ochilor, e clar că ai o problemă.
Pentru că vor sa te aibă că varianta de rezerva.
Când nu au cu cine se babardi, să se babardeasca cu tine.
Macar daca era asta asta e visul nostru al tuturor
Salutare RAY, unele fete din ziua de azi sunt asa de alintate incat cred ca 100% vor fi lesbiene unele dintre ele, urasc toti barbatii de parca iar fi incercat pe toti, sunt agresive si nu le pasa de sexul opus a lor care le poate interveni in ajutor. Urasc cand le pui in banca cu un baiat la scoala, urasc sa stea cu ei de vorba, urasc sa ii vada!
Nu poti deveni gay sau lesby sa stii pe viitor,nu poti, fa sex cu barbati vei simti scarba, nu ti se scoala, e genetic, o gena este responabila sau traume in trecut, dar faza cu devine este o porcarie de care crestini nu au habar
Pentru ca prietenul la buzunar se cunoaste, pui niste intrebari de atatia ani la care stii foarte bine raspunsurile dar vrei sa mai pierzi timpul aiurea cu ele
Pentru ca asa am chef eu, cine te pune sa imi raspunzi
Pentru ca le place atentia (si poate resursele) pe care le-o oferi dar nu te vor sexual.
La inceput poate nu-s convinse ca nu te vor, dar dupa ce se lamuresc nu e in interesul lor sa-ti spuna.
Nu e nevoie sa intrebi, trebuie sa iti dai seama repede ca nu te place, atitudinea ei, comportamentul iti zice repede asta.
GeorgeDRX întreabă: