Dacă nu ești insistent nu are ce sa se întâmple,
daca ma urmărești non stop, îmi dai simp întruna, tu practic mi te arăți vulnerabil si logic ca nu mai am starea aia sa te descopăr.
daca ai fi mai moderat, si mai departat, m ai face curioasa sa te descopăr eu.
practic de mi pui totul pe tava dintr-o data, ma plictisești.
Sper ca înțelegi
Pentru ca odata cu trecerea vremii, incepeti sa va cunoasteti mai bine si atunci ies la iveala partile mai putin placute, cele pe care le-ai tinut ascunse la inceput si ceva din comportamnetul tau verbals au fizic nu le place la tine iar asta le determina sa se retraga.
Păi ce frate, tu ai văzut pisici care să prindă șoareci morți?
Dacă nu e viu și nu fuge, nu stârnește interesul nici unei pisici.
S-a scris odată o carte despre ce vor femeile dar când au ajuns la ultimul capitol femeia s-a răzgândit
Pe femeie n-o înțelegi și nici nu trebuie s-o faci pentru ca nici ea nu știe ce vrea de la mama natura.
Referitor la întrebarea ta... femeile mereu tânjesc după ce nu pot avea. Adică ele te vor dar te au doar când le permiți tu, când ți se scoala ție dar nu te au de tot ca tu nu le permiți și asta le omoară la psihic pe ele pentru ca ele într-un fel ne vad și ca niște trofee și odată ce te au cu totul... se satura de tine
Odată ce ești prieten cu ea, începeți să vă cunoașteți, să te apropii de ea mai mult, să petreci timpul cu ea... Nu văd ce e in neregula cu asta, dacă ea vrea activități sexuale sau să vă saturați. :!
Nu stiu. Generația aceasta este cam pierduta. Nu înțeleg de ce majoritatea prefera bărbați *** boy care sa isi bata joc de ele și care a mai făcut sex cu 100 de femei. Mai nou vad ca între prietene se schimba iubitul. E ciudat.
Și se plâng băieților care chiar le-ar oferi iubire ca după tot la f*ck boys să se ducă. Vai de steaua lor.
Nu ii prefera, doar că ei constituie majoritatea. Nu prea dai de altfel de băieți.
Si TU esti altfel fata de majoritatea femeilor dragutã? Haha
Motanel.