De ce zici? Eu sunt domnisoara, dar ma gindesc la sex cu mult mai mult decit la invatatura!
P.s : de fapt la invatatura nu ma gindesc deloc...sex mereu!
Dadada, numai la invatatura pana dau de prima p**a . barbatii au nativ sentimentul de procreere a speciei, deci implicit nevoia sa faca sex. + ca e teribilismul personal la numarul de femei la activ si pozitii, locuri si mai ales faima aia "mama rezist cate 7-8 ore cu femeia in pat o fac sa tremure" de plictiseala.
Acum nu stiu peste ce frigide a dat Harciog dar baietii ca si fetele se gandesc in aceeasi masura la sex.
Gresesti.
O femeie normala se gandeste la sex.La urma urmei,e ceva uman.
Majoritatea femeilor au o educatie stricta,prin care li se spune clar ca sexul e ceva murdar,ca e injositor si tot tacamul,iar mintea reprima orice gand cu tenta sexuala.
Baietii,in schimb, sunt incurajati sa-si descopere sexualitatea, spre deosebire de femei.
In plus, generalizarea e greseala logica.
Da si fetele se gindesc la sex dar baetii dupa ceva timp sa se intilneasca cu o fata ii propuneo partida de sex
Pai si fetele sgandesc la sex dar au si simtul realitatii si al constiintei. baietii traiesc din aventuri vise erotice dar e adevarat ca fetele bune cand incep cu sexul nu o mai termina. vor sa mai iasa din monotoniese infunda in mediocritate din cauza placerii
Eu cred ca vroiai sa zici ca la baieti dorinta de a face sex e mai mare nu? Pentru ca daca ar fi in realitate cum ai zis tu eu, tu si alti nu am mai exista nu?
Si ca raspuns: probabil ca baietii se gandesc mai mult la sex deoarece asa i-a facut Dumnezeu dar nu e totdeauna asa depilda o colega din orice cuvant face o injuratura (referitoare la sex evident) iar alti doi colegi desi sunt baieti nu le sta capul la asa ceva chiar daca sunt baieti
Prejudecăți .
Da, se zice că băieții sunt mai perverși. În adolescență și mai mult, fiindcă unii sunt imaturi și le place să arate asta, că știu ei ce-i sexul. Alții nu.
La fel și fetele. Unele sunt mai politicoase și nu afișează lucrul ăsta. Dar de fapt toată ziua cugetă la acest subiect. Altele nu.
Crede-mă că și eu sunt așa (pff doar mă laud ) ai zice că sunt o fată silitoare cu un zâmbet de copilaș inocent daaar. . Am și eu momente din astea și sunt fată.
În al doilea rând, de unde știi ce e în capul fiecăruia? Puteai băga și tu acolo "unele, unii". Ce generalizezi, mă? Că-ți pun o piedică de ți se rup tocurile alea roz din poză .
MihaiAnuș63 întreabă: