Fiindca la fete sentimentele trec prin inima, pe cand la baieti prin "organ".
Baietii se "indragostesc" rapid de toate fetele care sunt dispuse sa le ofere sex. Evident ca o asemenea indragosteala nu are un viitor prea lung, fiindca baiatul realizeaza la un moment dat ca nu iubeste fata respectiva, sau a gasit alta care ii ofera acelasi lucru, si cu usurinta, sare dintr-o relatie in alta.
Dar hai sa nu confundam indragosteala cu dorintele sexuale, ca una trece prin inima si cealalta prin organele sexuale.
Fetele au nevoie de timp, le trebuie timp sa compare zecile de băieți care le scriu.
Eu cred că e mai degrabă invers.
Fact: unii dintre băieți se îndrăgostesc cu "capul" dintre picioare, nu cu inima.
Daca doresti, poti intre pe postul meu despre blackpill -dating market. Gandesti unele idei si probabil va iesi ceva interesant.
Nu greu se indragostesc, ci greu gasesc barbati. De baietei salivand sunt probabil satule. Mai pe intelesul celor care au abandonat scoala in clasa a IV-a femeia este atrasa de barbat, femeia poate creste si educa un baietel, fetita se poate juca cu un baietel.
What? Boss poate e invers. Fetele se îndrăgostesc mai repede și pun mai mult suflet.
Ele gândesc cu capu de sus nu cu cel de jos
oMariina întreabă: