anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce fetele se tem ca baietii dupa prima noapte isi vor lasa prietena? Prietena mea la fel are aceasta frica,pentru mine din potriva daca as face-o cu ea ar fi o demonstratie a iubirii noastre,pentru ca sa faci dragoste cu persoana iubita e ceva frumos, nu? Insa ea are teama de contrariu.habar nu am dc! imi explica cineva?

12 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Bai vendeta daca o iubeai asa cum zici, nu ajungeai sa ii propui sex ma amorezule. Sexul nu e ca la piata, nu se propune de unul dintre aprteneri ca la piata. Se face atunci cand amandoi doriti din tot sufletul. Daca ea nu doreste, cum mama dracului zici ca o iubesti? Esti un mic obsedat sexual ma vendeta! Din cauza asta ii e frica, ca te cunoaste ce fel de baiat esti. Daca nu o face cu tine e chiar desteapta. Cum mama naibii e o demonstratie a iubirii ma daca o face cu tine? E o demonstratie a prostiei, ar trebui chiar sa te paraseasca.

| FORMULADTI a răspuns (pentru Purec):

Opsedat? Fi serios frat.habar nu ai de ce zici, si ce-ti zic eu.Eu doar am intrebat, eu nu obling sau alt ceva.DA ce intelegi tu...

| BonneLess a răspuns:

Ii este teama sa nu fie tocmai pe gustul tau si sa nu o lasi dupa... Stiu foarte bine lucrul asta, aproape toate fetele 'se tem'. Incearca sa o iei si tu mai usor si sa ii explici, mai ales daca sunteti de ceva timp impreuna si e si ea marisoara si sa nu ramana fata batrana. Oricum o sa o faca odata si odata. Multa bafta, poate o convingi! kiss

| neutrino a răspuns:

Tu doresti sa ne convingi pe noi sau pe ea? Tu, pentru a-ti atinge scopul, mergi pe ideea ca sexul este dovada suprema de iubire intr-o relatie. Daca esti corect cu fata, aminteste-i ca o iubire apare si poate "pleca" fara nici-o explicatie si ca o relatie are si un sfarsit. Tu atunci vei pleca si ea va ramane plangand, ca nu a avut noroc. Asa e viata. Sa nu vii cu minciuna ca actuala prietena e iubirea vietii tale si nimic nu va va desparti. Chiar daca nu esti de acord cu mine, citeste si cu fata acest raspuns.

| FORMULADTI a răspuns (pentru neutrino):

Eu nu vreau s-o fac fara voina ei, si nici nu oblig.eu doar intreb de ce se tem fetele de asta...

| xVogue a răspuns:

Ar trebui sa ii arati postarea asta. Cu siguranta isi va schimba parerea despre intimitatea eibig grin

| anaaremere123 a răspuns:

Pentru ca se intampla multor fete si nu vor sa treaca prin aceeasi experienta si sa se faca de ras.

| FORMULADTI a răspuns (pentru anaaremere123):

Pai bine li se intimpla multora nu si ei.De asta fiti siguri.Nu-s genul asta de baiat, mai ales ca o iubesc enorm

| anaaremere123 a răspuns (pentru FORMULADTI):

O iubesti dar are dreptate purec21, mai bine o lasi pe ea sa iti propuna si cand crede ca e pregatita si are suficienta incredere vine si timpul. cunosc n fete care au facut sex cu prietenul si imi ziceau fata da ce dulce e si ma iubeste si o sa fim mult timp impreuna etc etc si acum stau si suferawinking

| Stefan_Stef_1996 a răspuns:

La cate exemple negative sunt, nu stii ce sa mai crezi / in cine sa mai crezi

| Stefan_Stef_1996 a răspuns:

La cate exemple negative sunt, nu stii in ce si in cine sa mai crezi

| pufixDeea a răspuns:

Probabil se teme ca o sa-ti displaca ceva la corpul ei,sau ca nu vorbesti intr-adevar asa serios cum vrei sa pari.
Asta difera de la fata la fata, fiecare are un psihic diferit, insa, majoritatea fetelor se gandesc ca baietii isi urmaresc un scop pentru a-si satisface placerea, apoi le lasa..practic,folosindu-le!

Bafta.