| Annaa123 a întrebat:

De ce fetele slabe si dragute nu au iubit, doar pentru ca sunt slabe si nu au forme? Sau? (Dau funda )

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Gresit!

| RAY a răspuns:

Eu cred ca tu acum vb de baieti aia frumosi care schimba fetele mai mereu si pe tine inca nu tea schimbat de ce? pentru ca esti timida, nu esti frumoasa etc
dar majoritatea baietilor plac fetele slabe si dragute eu cred ca ai tu asteptari prea mari de la baieti

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu trebuie generalizat!
Unora le plac slabutele, altora cele cu forme si rotunjimi, plinute sau/si rubensiene!
Categoria a doua, spun cercetatorii, sunt cele mai dezinvolte in pat, poate si pentru ca vor sa ardacalorii cat mai multe si iubesc viata si dragostea sexuala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar trebui sa stabilesc valoarea de adevar a acestei propozitii, as zice ca este falsa. Unele fete slabe si dragute au iubiti!

| corbulalbrosu a răspuns:

Foarte multi barbati (nu baieti "mucosi" sau adolescenti "imberbi") sunt ahtiati/dornici sa aiba ca iubita o fata miniona, slabuta si fragila cu care se comporte si/sau sa o considere ca un obiect de pret, un bibelou fin si scump. Probabil ca esti inca prea tinerica si nu ai ajuns sa fii privita si/sau admirata de un barbat, insa de unul care este capabil sa faca diferenta intre frumos si minunat. In mod sigur vei avea parte de admiratori care nu se vor uita doar la anumite "forme" separate ci la tine in ansamblu, la un tot unitar. Multa sanatate!

| UnBroken2016 a răspuns:

La 16 ani ai tai baietii vor regina balului nu slabanoaga clasei. O sa cresti si o sa gasesti si tu pe cineva. Asa cum baietii slabi nu au prea mult noroc, nici fetele nu au. La varsta ta e multa falsitate. Tu de ce nu iesi cu porcul clasei? Chiar daca e gras e foarte de treaba. Asa si cu baietii.

| Armenianeek a răspuns:

Nici eu nu am cine stie ce forme laughing dar daca esti nemultumita de ''partea dorsala'' a corpului tau fa exercitii speciale pentru acea zona, iar cat despre sa-i... laughing ce sa le faci, nu prea-i dupa tine.
Oricum vei gasi un baiat care sa te placa si cu forme si fara big grin

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca, fetele slabe si dragute sunt mai inteligente decat garsutele si nu se arunca la fiecare baiat care ii ranjeste in fata, cauta baieti inteligenti, baieti deosebiti, pe cei de duzina ii lasa celorlalte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca baietii prefera femeile atunci cand vor sa faca sex si baietii atunci cand vor sa faca altceva. Fetele fara forme au corpuri de baieti si caractere de femei, de ce si-ar dori cineva sa stea cu ele, le lipsesc calitatile de la ambele sexe.

| RainmakerX a răspuns:

Hei!
Orice fata draguta are iubit daca isi doreste asta...

Sunt 3 variante:
★Nu iesi din casa
★Ai standarde prea mari
★Se poate sa nu fii draguta :/

| Kira5854 a răspuns:

Pentru ca baietii la varsta pe care eu presupun ca o ai sunt tampiti, insa eu stiu multi tipi care nu gandesc asa si care cauta fete dragute si timide... mai rar dar sunt