| RAY a întrebat:

De ce fetele stau pe aplicatii de dating doar pentru discutii?

Asta imi spun toate, caut doar discutii, ori nu sunt atrase de mine si asteapta sa gaseasca unu pe care sa il placa si cauta doar discutii doar cu barbati neplacuti fizic?

5 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Din plictiseală, dorind să găsească pe cineva cu care să schimbe câteva cuvinte.
Eu nu mai activez pe aplicații de dating, după cum mai spuneam, avem o viziune limitată asupra persoanei cu care comunicăm și totul se derulează într-un mod mecanic.
Din nou, nu mă încântă ideea de a conversa cu persoane aflate la km distanță sau cu diverși ciudați care mint în legătură cu viața lor personală, psihopați și perverși.

| Mosotti a răspuns:

Marinescub701 a zis f bine. Insa problema e ca ok discutii, dar ce discutii?!

| Sofer a răspuns:

Din pura plictiseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu poti sa te iei dupa ce spun, i-ate dupa ce fac fetele. ca una poate sa-ti spuna, nu vreau sex, vreau doar discutii, dar pentru ca tu stii sa actionezi si sa conduci o tipa se poate ca sa te culci cu ea rapid. chiar daca iti spune ca nu se grabeste.
trebuie sa stii cum sa seduci o fata, fi de acord cu ea, este dupa ce zice, ca doar discutam, discutam fata in fata, discutam la mine in patut, si bum bum, numai discutii avem sa vezi. joaca si tu putin pe baiatul bun, care nu se grabeste, fetele vor sa faca sex repede dar le este frica sa nu fie judecate ca si curwe, asa ca trebuie sa faca pe fata cuminte sa se simta ca una, te asteapta pe tine sa o seduci sa creada ca din cauza ta ea a facut sex rapid pentru ca ai sedus-o si a cazut la picioarele tale, nu ca ea ar fi vreo panarama.
e mai bine sa insinuezi ca sunt atrase de tine, de exemplu daca pe tinder sau ce aplicatii folosesti tu, daca ai primit un match si i-a placut de poza ta, ce crezi ca nu e atrasa de tine? acum nici una nu o sa-ti spuna in fata, sunt topit dupa tine, hai sa ne futttthem.

| marinescub701 a răspuns:

Pai multe persoane intra doar de plictiseala, in special fetele, insa daca gasesc o persoana pe placul lor, poate iesi si ceva mai mult