anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce fetele sunt mai doritoare de sex decit baietii? te scoala noaptea, parca ai fi masina de cusut, si hai dai bataie dar tu cind e sa o scoli trebuie sa mearga la baie sa faca pipi si alte chestii, de se duce naibii tot focul thinking

Răspuns Câştigător
| CrucifiedCountess a răspuns:

La mine merge treaba asta: am eu chef. te fac sa ai si tu... N-am chef...nu poti face nimic ca eu sa am chef.Totul depinde de cheful meu laughing) stiu, sunt rea happy

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca merge dupa cheful baiatului

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi Am 17 Ani Ma Cheama Selena Am Si Eu Prieten SI De Aku Ce Vrea Fiecare:* Dar nu stiu Dar Mie Imi Place Sexu:*:Xtongue

| anonymus27bz a răspuns:

" T. G. A.(Tupeu de Golan Adevarat) a răspuns:
Vb e ca,,, cand li se scoala la fete sa o suga sa se **** mereu reuseste sal convinga pe baiat " vaaai de capu tau... esti virgin nu? mai invata sa scrii. nu prea are logica cum spoi " fetele convinge pa bait " etc oh go on... mai bine nu mai dadeai raspuns sa te afli si tu in trafichee hee asa
Pai mai omulehee hee daca fata e frumoasa buna smug oferai ma placere ca e pacat s-o pierziwinking sa se duca la altu sa o rupahee hee cati nu ar vrea sa fie in locu tauhee hee)) s-ar potea speria gagicata d ei sunt uniihee hee care ar face-o nonstopwinking tine-o langa tine ponei-o pa bot vezi cum stai uh linistit satisfacut si cu p**** langa tinewinking