Personal eu cred ca o parte din ceea ce suntem este genetic, un fel de bios genetic, dar conteaza si mediul in care traim, experiente, personal si eu eram foarte timid dar cum cunosc mereu persoane noi in prezent numai sunt atat de timid, dar biosul presista toata viata, adica nu sunt deschis spre relatii sociale dar numai simt timiditatea respectiva cand conversez cu cineva
Fetele cauta protectie masculina desi sunt mai timide, dar asta depinde de fiecare individ in parte, pe internet majoritatea celor care petrec mult timp sunt introvertiti, timizi
Unele sunt timide, altele au tupeu maxim.
Un om timid rămâne toată viața la fel? Cum se poate schimba?
Personal eu cred ca o parte din ceea ce suntem este genetic, un fel de bios genetic, dar conteaza si mediul in care traim, experiente, personal si eu eram foarte timid dar cum cunosc mereu persoane noi in prezent numai sunt atat de timid, dar biosul presista toata viata, adica nu sunt deschis spre relatii sociale dar numai simt timiditatea respectiva cand conversez cu cineva
Doar fetele? Niciodată chiar niciuna? Lucrurile clar nu stau așa, cu siguranță tu nu cunoști toate fetele de pe lumea asta ca să tragi o concluzie, ba aș zice că nu cunoști nici măcar un număr suficient de mare ca să îți faci o opinie personală.
Oamenii timizi, de multe ori nu recunosc că sunt timizi deoarece timiditatea este văzută în general că fiind ceva rău, alteori timiditatea pe care o percep ceilalți este doar o alegere personală de a fi mai rezervați față de persoanele necunoscute. Ceea ce mi se pare cel mai înțelept lucru, iar un alt motiv ar fi că nu ar avea de ce să spună cineva un lucru personal altcuiva, dacă pur și simplu nu vrea asta. Nici nu ar fi ceva foarte des întâlnit să îi spui cuiva cum ești, nu cred că auzi prea des: Hei eu sunt foarte dezinhibată, extrovertită.
Banuiesc ca acea fata/fete la care te referi fac parte dintr-un grup si nu le permite anturajul sa se lase una "mai proasta" decat alta.
Bafta!
Cred că da, nu vor să își arate vulnerabilitatea din varii motive.