| puffika a întrebat:

De ce fetele urate si zabaloase au iubiti? Stiu fete urate cu dintii strambi si foarte slabe(scuze pentru cele care sunt) si le plac toti baietii si au iubit si fete care sunt aprape perfecte si nu am pe nimeni.

Răspuns Câştigător
| Angelofdemon a răspuns:

Buna
Pentru ca la o fata nu conteaza doar aspectu conteaza si caracterul si sufletul si mintea.
Poti sa fii tu frumusete rara ca uni baietii, baieti din vremurile noastre se mai uita si la chestia asta.
Si fetele alea urata '' zabaloase'' cum zici tu stie cum sa ii ea se descurca mai bine decat una frumoasa.
IN viata nu trebuie sa ne luam numai dupa aspectul omului si dp asta dar si dupa caracter suflet si comportament.winking
te puup.:*
pa-pa.:-H

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i frumos sa zici ca unele fete mici si urate nu au minte gandeste-te daca ai citi asta si tu ai fi mica si urata.
Tiar placea?!
Mie nu, nu-s urate sunt frumoase in suflet sa stii. Nu-i de ajuns sa fii frumoasa pe exterior ci si pe interior. Si cereti scuze pentru ce ai zis dar gandestete.Pe mine una m-ai jignit membrugirl2010. Eu am numai 9 ani. Si e adevarat.Nu mint. Dar eu gandesc! Si ma cheama Diana.Si pe mine ma plac multi baieti. E adevarat! Pa, pa.SI CERETI SCUZE!

| khaterin a răspuns:

Fiindca majoritatea baietilor cred ca fetele frumoase au prieten sau sunt inabordabile

| Marina_4164 a răspuns:

Poate vor sa le faca pe fetele mai frumoase geloase

Te-aii gandit la asta?

| ciocolata_6994 a răspuns:

Poate ink nu tie timpul sa te gaseaska acel, perfectul tau!
Fii mai simpla si mai calma, sa vezi cum lumea se va trage spre tine!
Succes

| constantin77 a răspuns:

Raspuns foarte simplu: pe barbati nu-i intereseaza infatisarea, ci doar disponibilitatea partenerei cand, cum, unde au ei chef fara a primi refuzuri din partea ei. Concluzia este ca barbatul este intr-adevar misogin, egoist, egocentrist. Afirm toate acestea, chiar daca sunt genetic barbat, din proprie experienta. Sunt bisexual pasiv si numai fiind in postura femeii am putut intelege comportamentul masculilor. Asta e, gena animalica primeaza in barbat.

| AdaMcNair a răspuns:

Pentru ca fetele care sunt "aproape perfecte" cum zici tu sunt la fel de superficiale ca tine. Nici un tip..defapt nici un om pe planeta asta nu isi doreste sa aiba o persoana superficiala alaturi nici ca iubita, amica, prietena foarte buna etc. happy

| StryKer a răspuns:

Ok nu te mai lua dupa raspunsurile alea aiurea gen ' ah conteaza sufletu etc ' sunt bullshit 90% din ele. Marea majoritate a baietilor sunt prea rusinosi =p trebuie sa faci u primul pas, mai ales daca esti frumoasa ohohoh mai greu sa gasesti pe careva sa vina la tine laughing eu de ex nu o sa incep sa vb cu o fata niciodata chiar daca o sa fiu singur toata viata, prea timid