| RAY a întrebat:

De ce fetele vor mereu relati serioase?

24 răspunsuri:
| NimenixD a răspuns:

Pentru că e mai bine aşa.

| buzeduulci a răspuns:

De ce nu?

| OnuOnulică a răspuns:

Ele vor relati seriose dar niciodata relatile seriose nu merg.winking

Cel putin in timpurile astea...

| greyhound a răspuns:

Sunt destule femei care trec de la o relatie la alta cu aceeasi rapiditate cu care trec eu prin magazine cand sunt la cumparaturi. Crezi ca femeilor le lipseste dorinta de a experimenta?! Normal ca nu. Dar sunt nevoite sa pastreze aparentele de fete cuminti, serioase pentru ca nu sunt judecate pentru actiunile lor in acelasi fel ca si barbatii. Un barbat poate recunoaste cu franchete ca nu doreste relatii de durata, de calitate, pe cand o femeie daca ar face la fel...toata lumea stie ce se intampla.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu toate, dar majoritatea, pentru ca asta inpune societatea. daca schimbi partenerii, esti considerata curva, si nu e ceva foarte interesant

| RAY explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Foarte bine spus societatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce ai vrea relatii neserioare? aventura in fiecare zi sau ce? WTF...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza ca TOTI barbatii/baietii sunt neseriosi iar ele inceara sa scoata ceva bun! dar unele o fac sa nu fie considerate fufe tongue

| MiruD a răspuns:

big grin
Sper ca nu te deranjeaza ca iti raspund iar eu.
Fetele sunt mai statornice, mai serioase ca baietii.
Baietii sunt mai aerieni, mai cu ochii dupa altele... fara nici o aluzie. :p
Si atunci cand o fata vrea o relatie serioasa, isi doreste de fapt protectie maxima si atentie din partea alesului. happy

| RAY explică (pentru MiruD):

Deloc,cu ca mai multe raspunsuri cu cat aflu mai multe

Sunt de acord cu tine, dar de la 16 ani asta vreti?

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru MiruD):

Domnisoara te flatezi singura. te bat cu ochii inchisi cand vine vorba de seriozitate, cred ca vorbesti, fara sa cunosti, sau fara sa ai experienta

| MiruD a răspuns (pentru RAY):

Te referi la mine? ca vreau asta de la 16 ani? happy

| MiruD a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Dragul meu? Eu nu am dat nici un nume, eu am vorbit in general. Cine se simte comenteaza, asa cum ai facut tu. happy

Nu m-am simtit deloc, daca asta insinuezi, am luat apararea barbatilor

| MiruD a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

"Domnisoara te flatezi singura. te bat cu ochii inchisi cand vine vorba de seriozitate, cred ca vorbesti, fara sa cunosti, sau fara sa ai experienta" happy
Reciteste mesajul! Bagi mana in foc pentru toti barbatii ca sunt seriosi, corecti si fideli? laughing
Eu n-as face asta in locul tau.

Bag mana in foc, ca femeile sunt la fel de serioase, corecte si fidele. stii cum e, gasesti ceea ce cauti in viata

Nu,nici nu stiu ce varsta ai deunde sa stiu

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Nu toate fetele vor MEREU relatii serioase. Exista si infidelitatea, nu?

| AutumnDay a răspuns:

Si baietii/barbatii vor acelasi lucru. Nu toti, ce-i drept, dar sunt si destui care vor o relatie serioasa, stabila.

| Idle a răspuns:

Unele vor pentru ca s-au maturizat, sau pur si simplu vor ceva frumos si de lunga durata. Bucurate ca vezi asa ceva ca este foarte rar.

| LATELY a răspuns:

Sa nu fie considerata c***a happy

| RAY explică (pentru LATELY):

Dar voi v-ati dori asa ceva?

| GeorgeTulcea a răspuns:

E simplu. Vor sex. DAR! Daca fac sex foarte des, sunt considerate cur*e. Barbatii nu vor relatii serioase pentru ca singuri, fac mai mult sex decat daca s'ar afla intr'o relatie, dar sunt considerati ''smecheri'' big grin funda?