Hai,nu pe bune?)) Nu stiu unde le-ai gasit tu, dar crede-ma ca nu stau tocmai asa lucrurile.
Nu toate. Si nu se refera neaparat la noapte numai ca unele fete vor sa faca sex pe intuneric pentru ca le e rusine sa le vada partenerul dezbracate, cum se excita etc.
Pentru ca e mai romantic si pentru ca nu vrea sa se concentreze pe altceva din acel loc unde o faceti ci numai pe partener
E o aberatie... difera de la persoana la persoana daca o femeie nu prea se simte bine cu persoana cu care intretine un act sexual e normal sa se simta frustrata, nesigura,stanjenita, de asemenea sunt si barbati care la fel prefera noaptea, dar daca e o relatie mai stabila bazata pe sentimente adevarate e clar ca ei nu vor astepta sa se intunece pentru a face dragoste. e normal.o fac cand au chef doar se iubesc si vor asta, mai ales cand ei se potrivesc.
Pai si ce vrei, in miezu zilei?
Ne trebuie putina intimitate, sa nu vedeti voi chiar totul si parca e mai frumos noaptea cande e intuneric si liniste decat ziua, nu crezi?
Eu vreau si ziua si noaptea...ca nu imi tine nimeni pistolu la cap sa nu o fac...
Cica fete nu's ca noi (ne putem excita oriunde) trebuie sa aiba intimitate si sa se simta portejate.
Asta nu este adevarat ca fetele vor sex numai noaptea, doar ca unele sunt mai timide si nu vor ca partenerul sa nu le vada goale
da foarte corect sunt de acord cu voi Iulia, Mihaela, eu la cite fete am propus sex au spus ca numai noaptea sunt de acord sa facem :d xd
anonim_4396 întreabă:
lorycik27 întreabă:
crizantema întreabă: