| samananca a întrebat:

De ce fetele vor sex numai noaptea? a.s.r.s

14 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Hai,nu pe bune?laughing)) Nu stiu unde le-ai gasit tu, dar crede-ma ca nu stau tocmai asa lucrurile.

NOname
| NOname a răspuns:

Cine te-a minţit în halul ăsta?

| glamour a răspuns:

Nu toate. Si nu se refera neaparat la noapte numai ca unele fete vor sa faca sex pe intuneric pentru ca le e rusine sa le vada partenerul dezbracate, cum se excita etc.

| jasmine11 a răspuns:

Pentru ca e mai romantic si pentru ca nu vrea sa se concentreze pe altceva din acel loc unde o faceti ci numai pe partenerbig grin

| Julia89 a răspuns:

E o aberatie... difera de la persoana la persoana daca o femeie nu prea se simte bine cu persoana cu care intretine un act sexual e normal sa se simta frustrata, nesigura,stanjenita, de asemenea sunt si barbati care la fel prefera noaptea, dar daca e o relatie mai stabila bazata pe sentimente adevarate e clar ca ei nu vor astepta sa se intunece pentru a face dragoste. e normal.o fac cand au chef doar se iubesc si vor asta, mai ales cand ei se potrivesc.

| MihaelaDart a răspuns:

Inseamna ca ai dat numai de fete varcolace ce vor numai noaptea laughing)

| vrrra a răspuns:

Pai si ce vrei, in miezu zilei?

Ne trebuie putina intimitate, sa nu vedeti voi chiar totul si parca e mai frumos noaptea cande e intuneric si liniste decat ziua, nu crezi?

| Ţiiţţţu a răspuns:

Eu vreau si ziua si noaptea...ca nu imi tine nimeni pistolu la cap sa nu o fac...

| D1aBl00 a răspuns:

Cica fete nu's ca noi (ne putem excita oriunde) trebuie sa aiba intimitate si sa se simta portejate.

| Nems a răspuns:

Ca e mai romantic...-.-'

| angy_2105 a răspuns:

Asta nu este adevarat ca fetele vor sex numai noaptea, doar ca unele sunt mai timide si nu vor ca partenerul sa nu le vada goalehee hee

| angy_2105 a răspuns:

Sa le vada. scuzebig grin

| samananca explică:

Foarte corect vrrra :d

| samananca explică:

da foarte corect sunt de acord cu voi Iulia, Mihaela, eu la cite fete am propus sex au spus ca numai noaptea sunt de acord sa facem :d xd