| briquette a întrebat:

De ce fetelee sunt disperate mereu de V'day sau cand se implineste 1 an sau mai multi de cand sunt cu un baiat gen "ce sa-i iauuuu?", iar baietii in majoritatea cazurilor vin cu mana in c.r? Si de ce la despartiri sufera mai mult fetele, iar baietii vor mai mult relatii de vara, vacanta, chestii d'astea?straight face

Răspuns Câştigător
| Acvila a răspuns:

Dacă ar fi să îmi fac propriul calendar, luna februarie ar avea o zi în minus, și anume data de 14. Motivul e că în acea zi trebuie să "ne manifestăm dragostea" fie că avem chef de asta sau nu. Căcat! Îmi manifest dragostea când vreau, nu când îmi spune un căcat de sărbătoare furată de la americani. Dragostea trebuie sărbătorită în fiecare zi bucurându-te de clipele petrecute cu persoana iubită. 14 februarie ar trebui să fie o zi obișnuită, dar de ani buni a fost transformată într-un produs.rin orice magazin calci, nu ai cum să nu dai de inimioare de toate mărimile. Cică prin alea demonstrezi jumătății tale c-o iubești. Pe principiul "cadou mare=iubire mare"Eu n-am celebrat niciodată Sfântul Valentin. Nu mă cheamă Valentina, în primul rând. În al doilea rând, nu-mi plac tradițiile, fie ele și împrumutate. Urăsc să știu că toată lumea face ceva și că ar fi frumos ca și eu să intru în acest spirit. Îmi iubesc prietenul și am norocul că și el gândește la fel când vine vorba de sărbători de genul ăsta. Nici ideea de Dragobete nu mă încântă. Din nou, mă simt obligată să celebrez după calendar. Mă lăsați odată? Nu trec 10 zile de la agitația cu Valentine’s Day și mai trebuie să sărbătoresc încă o dată?
Îngerul ăla în curu’ gol, Cupidon, e o idee mai proastă ca Moș Crăciun!

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă tu pui la îndoială sentimentele pe care le pot avea sau nu bărbaţii doar pe baza faptului că unii aleg să nu cheltuie bani de pomană de dragul Velăntains Gay, atunci înseamnă că nu ai nici cea mai vagă idee despre ceea ce înseamnă relaţii, sentimente, respect şi toate celelalte.
Nu am primit şi nu am oferit niciodată cadouri nimănui de Valentine's Gay, Crăciun, Anul Nou, Paştele Ortodox/Catolic/Evreiesc, Dragobete şi alte sărbători de genul ăsta.
Pentru mine Ziua Îndrăgostiţilor e-n fiecare zi şi mă bucur de afecţiunea primită şi o ofer la rându-mi în fiecare zi, nu o dată pe an.
Cât despre cadouri, în viziunea mea acestea mai degrabă strică relaţiile decât le clădesc.
Numai bine.

| RXN a răspuns:

Treaba asta cu Valentine's Day sau 8 martie, Craciunul, Revelionul si ce naiba o mai fi, mi se pare o prostie. Daca vrei sa oferi ceva omului la care tii, ii oferi in orice zi.Eu nu dau si nici nu astept sa mi se ofere ceva cu o anumita ocazie, gen cele amintite de mai sus, imi place sa ofer maruntisuri si cadouri in oricare alta zi, cand gasesc ceva ce cred ca i-ar placea personei in cauza.Singura zi in care ofer ceva cu un scop, e ziua de nastere, eventual de nume, in rest n-am nicio treaba cu 'traditiile'.
Referitor la a doua chestiune, nu mai generaliza. E greseala logica si nici nu ilustreaza adevarul.Sunt n fete pe care le doare undeva cand se despart de cineva, la fel cum sunt baieti care sufera cu anii.Probabil nu ai cunoscut prea multi oameni, astfel incat sa vezi ca exista diversi insi care apartin fiecare unei categorii de oameni.happy

| TeoPT a răspuns:

Păi draga mea, fiecare băiat e altfel, există și băieți cărora le pasă și băieți cărora nu le pasă. Există și fete cărora le pasă, și cărora nu le pasă. Ai pus o întrebare foarte stupidă, de unde știi tu că toate fetele pun suflet și toți băieții sunt nepăsători? Eu ce să îți fac dacă tu numai peste băieți din-ăștia ai dat. Ăștia pe care îi găsești non stop în cluburi nu prea sunt interesați de relații, poate ar trebui să îi cauți și în altă parte.
Baftă

| unnimeni a răspuns:

Gresesti total, daca relatezi din intamplari personale nu generaliza.

| GyeBaek a răspuns:

Exista tot feu de oameni, sunt baieti care chiar iubesc o fata nu doar "se distreaza" cu ea.

| Acvila a răspuns:

Şi, legat de băieţi şi viziunea lor asupra relaţiilor, sunt total de acord cu ei. Ştiu clar ceea ce vor, sunt tineri, şi nu vor constrângeri şi nici bătăi de cap.Pe tine ce te face fericită? Cadourile sau sentimentele?

| Allexutsa_8314 a răspuns:

Nu trebuie sa generalizezi, nu sunt toti baietii asa, este adevarat ca de obicei fetele sunt mai sentimentale dar nu inseamna ca baietii sunt niste PORCI. Am avut si eu cateva relatii si nu am dat peste un baiat in genul descrierii tale, mai ales ca acum sunt cu iubitu' meu de 2 ani si este foarte diferit de descrierea ta. Nu fi suparata pe toti baietii, incearca sa gasesti unul care sa fie diferit de descrierea ta. Pup. Funda pls?

| Aiicha a răspuns:

Pentru ca sunt proaste.

| Отilia a răspuns:

`Scz nu te pot ajuta dar mi-a plăcut cum te-ai explimat la partea asta "cand se implineste 1 an sau mai multi de cand sunt cu un baiat gen "ce sa-i iauuuu?", iar baietii in majoritatea cazurilor vin cu mana in c.r " rolling on the floor Aşa este `Fetele probabil de fapt chiar sunt mai sentimentale decât ei ` dc tot noi suferim depinde şi după cine big grin Probabil noi ne ataşăm mai repede sau ne obişnuim cu ei mai repede decât eii cu ns :X Numai ştiu `aşa de dat de la Dumnezeu big grin Baftă :*

| Stefana98115 a răspuns:

Pai, pentru fete sa ai o relatie este importan. Ele incep chiar sa simta ceva pentru acel baiat dar el de obicei nu pune pret pe fata sad.