Cine zice ca le e scarba sau frica? mrg...majoritatea.le e frica (daca sunt la inceput) deoarece.DOARE.scarba.tot la fel daca nau mai incercat deoarece se gandesc(virgula) ca e ceva.mda mai dezgustator. murdar etc. abia dupa ce au incercat pot spune cum e
Motivele ar fi ca:
-fata este minora, neajunsa nici la preadolescente9pubertate)
-nu e pregatita
-
Frica le este virginelor iar asta dispare dupa ce au facut'o iar scarba nu au auzit sai fie vrune-i fete, eu sunt si sicer scarba nu am chiar deloc, putina frica da de durere nu altceva.
Frica iti este prima, a 2a, a 3a oara apoi devine placere. si de scarba nu am auzit...
Poii.in primul rand.frika sau scarba asta nu se gaseste la toate fetele.cum bine stim.sunt unele.f.dezinhibate cand vine vba de sex.Insa.dupa parerea si categoria din care fac eu parte treaba sta asa: O fata cuminte isi doreste o iubire curata, iar partea cu sexul nu i se pare absolut necesara.atat timp cat exista dragostea aceea pura.Scarba cum zici uh apare.in momentul in care.intervine de asemena si orgoliul.o fata cu o reputatie buna, desigur nu ar vrea sa se puna in ipostaza de a face sex. Exista si putina frica e boli si chestii care amenintsa sanatatea.Iti zic eu sigura ca 2tipuri de fete fac sex[toate]:
1. Cele care o fac indiferent daca exista iubire.o fac cu oricine, oricand.orikum.placere.sau vedetism.
2. Cele care o fac cu iubitul lor dupa o lunga perioada de relatie in care iubitul i`a demnostrat iubire sincera, in care i`a castigat increderea etc.
P.S": Cred ca scarba aapare daca nu`i sentimentdaca esti tarfa. daca Nu iubesti tot la iubitu tau :X.sau daca mna.e putin stangaci la inceput :d. Funda?:X
Frica le e frica la virgine de durerea de prima data
scarba habar nu am. nu am auzit nici o fata sa zica ca ii scarba sa faca sex... eventual sex oral sau anal. de ala la multe li scarba
Frica le e frica la virgine de durerea de prima data
scarba habar nu am. nu am auzit nici o fata sa zica ca ii scarba sa faca sex... eventual sex oral sau anal. de ala la multe li scarba `
Scarba nu prea stiu sa le fie fetelor...frica insa da celor care sunt virgine deoarece au impresia ca va fi ceva rau si ca sunt o gramada de pericole, dar ele nu stiu ca nu e nimic rau in a face sex, dar sex protejat.Deci copii protejati'va si atunci nu o sa mai fie nici o senzatie de frica ci doar de placere
anonim_4396 întreabă: