| hanry a întrebat:

De ce fetelor le plac baieti mai mari decat ele cu vreo 3, 4 ani sau chiar mai mult?

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti mai maturelaughing iauzi la ea ...sunteti mai proaste poate... da uni sunt imaturi dar nu toti nu trebuie sa se.generalizeze!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt mai maturi si mai frumosi si stiu viata mai bine ca ele si le pot indruma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece acestea le entuziasmeaza mai mult, le invata diferite lucruri interesante. Baietii mai mari cu vreo 4, 3 ani decit noi sint mai experimentati in toate si ai ce vorbi cu ei (este destul de interesant )(propria experienta)tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie.imi.plac.ca.sunt.inteligenti.si.la.md.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba frate
sunt si eu bagat in aceeasi chiestie
iti spun sincer ca fetele sunt mai delicate
ma uit la una de vreun an si
are 4 prieteni deodata
si crede-ma ca o vad zilnic cum se saruta cu ei
este o chiestiune de timp pana cand isi v-a da seama ce tampenii a facut (peste20 ani)
am 12 ani si sunt foarte bine pus la punct cu fetele
si apropo sa stii ca FETELE SUNT MAI IMATURE CA NOI BAIETII.
e o tampenie sa iti placa de un baiat mai mare doar pentru simplul fapt ca te protejeaza
eu merg la karate de 8 ani si daca se atinge vreun vagabond imputit de prietena mea
ii rup picioarele
daca vrei sa ma contactezi suna la
0727998145happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o colega care are 13 ani si a avut 28 de iubiti
toti peste 16 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caut prietena:
-sa arate bine
-sa aiba simptul umorului
-suspensii bune
-garantie
-sa aiba sub 15 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai atunci...baietii de 15 ani (printre care si eu) ce ar trebui sa faca?:O sa iasa cu fete de thinking 10-11 ani?:O:O

| Maximus_4251 a răspuns:

Pentru ca nu stiu ce vor ( parerea mea )

| leo_9447 a răspuns:

Ma frate nu le plac baieti mai mari dar aia de varsta lor sunt fraieri si nu le zic fetelor sa stea cu ei eu sunt baiat dintr-o bucat ori ma duc la fata si ai zic vrei sa stai cu mine ori daca nu o iau cu frumosu si daca o fata are un prieten si te are si pe tine ce trebuie facut? iti zic eu. ai iei la bataie pe amandoi si pe fata si pe ala

| vedetata a răspuns:

De ce? sa se faleasca cu ei... sa se foloseasca de ei... cand o intrebi pe una de 17 ani cati ani are prietenutu si zice 23 - 22 sau eu stiu cat, se simte bazata frate, faza ca fetele se maturizeaza mai repede e o abureala., asa se distrug parerea mea, il iubeste pe unu de 17 ani, dar nu vrea cu ala ca e prea micut, ma lasi? fetele au o mentalitate aiurea, mai ales pitipoancele astea de 15-17-18 ani.

Întrebări similare