Ba frate
sunt si eu bagat in aceeasi chiestie
iti spun sincer ca fetele sunt mai delicate
ma uit la una de vreun an si
are 4 prieteni deodata
si crede-ma ca o vad zilnic cum se saruta cu ei
este o chiestiune de timp pana cand isi v-a da seama ce tampenii a facut (peste20 ani)
am 12 ani si sunt foarte bine pus la punct cu fetele
si apropo sa stii ca FETELE SUNT MAI IMATURE CA NOI BAIETII.
e o tampenie sa iti placa de un baiat mai mare doar pentru simplul fapt ca te protejeaza
eu merg la karate de 8 ani si daca se atinge vreun vagabond imputit de prietena mea
ii rup picioarele
daca vrei sa ma contactezi suna la
0727998145
Ma frate nu le plac baieti mai mari dar aia de varsta lor sunt fraieri si nu le zic fetelor sa stea cu ei eu sunt baiat dintr-o bucat ori ma duc la fata si ai zic vrei sa stai cu mine ori daca nu o iau cu frumosu si daca o fata are un prieten si te are si pe tine ce trebuie facut? iti zic eu. ai iei la bataie pe amandoi si pe fata si pe ala
De ce? sa se faleasca cu ei... sa se foloseasca de ei... cand o intrebi pe una de 17 ani cati ani are prietenutu si zice 23 - 22 sau eu stiu cat, se simte bazata frate, faza ca fetele se maturizeaza mai repede e o abureala., asa se distrug parerea mea, il iubeste pe unu de 17 ani, dar nu vrea cu ala ca e prea micut, ma lasi? fetele au o mentalitate aiurea, mai ales pitipoancele astea de 15-17-18 ani.
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: